Dodaj do ulubionych

Radosnych!

15.04.17, 21:53
Wszystkim, którzy świętują Wielkanoc, życzę radosnych, pełnych energii dni, a tym, którzy obchodzą szerokim łukiem życzę pogody i udanego wypoczynku kiss.
Obserwuj wątek
    • maruda2 Re: Radosnych! 15.04.17, 22:00
      Wszystkiego dobrego i ode mnie kiss
    • z-e-u-s Re: Radosnych! 15.04.17, 22:34
      Taa, pogody tongue_out
      Może przynajmniej wypoczynek się jakoś uda. Dzięki i wzajemnie.
    • lesher Re: Radosnych! 15.04.17, 23:31
      I ja dołączam się z życzeniami. Po prostu Wesołych Świąt dla Was wszystkich!!
    • maurycy76 Re: Radosnych! 16.04.17, 00:41
      Wesołych świąt.
    • green.amber Re: Radosnych! 16.04.17, 08:51
      Się podpisuję się obiema recyma - samych dobroci Wszystkim gorąco życzę smile
    • mavika_88 Re: Radosnych! 16.04.17, 11:52
      Wesolych.
      A sobie mniej wietrznych.
      • fripooo Re: Radosnych! 16.04.17, 13:01
        mavi coś cicha jesteś ostatniotongue_out
        • mavika_88 Re: Radosnych! 16.04.17, 13:11
          Jestem. A dzisiaj.... jeszcze bardziej.
          • fripooo Re: Radosnych! 16.04.17, 13:19
            po operacji już ok??
            • mavika_88 Re: Radosnych! 16.04.17, 13:37
              Tak.
              • fripooo Re: Radosnych! 16.04.17, 14:20
                to co tak cichotongue_out?
                • mavika_88 Re: Radosnych! 16.04.17, 21:56
                  To chyba dobrze? Pisales ze nie lubisz moich dlugich postow to sie opamietalam tongue_out to wszystko dla Ciebie Fripo tongue_out
                  Mysle ze juz ok. Ze wracam do normanej diety. Dzisiaj siebie sprawdzilam. Pare kieliszkow poszlo i pare lampek bialwgo wina.
                  • fripooo Re: Radosnych! 16.04.17, 21:59
                    hahaha tadka ni ma to nie piszesztongue_out
                    • mavika_88 Re: Radosnych! 16.04.17, 22:36
                      Nie tylko.
                      Ibez niego moglBym pisac.
                      • fripooo Re: Radosnych! 16.04.17, 22:38
                        oj mavi mavitongue_out to gdzie 30 urodziny wyprawiasz?tongue_out
                        • mavika_88 Re: Radosnych! 16.04.17, 22:53
                          Jeszcze mam rok czasu by pomyslec o 30 ;p
                          Wiem co zrob w 29. Juz mam plan ^^ rok temu sama sobie swietowaam ;p teraz tez bym chciala sama. Ktos... wprasza big_grin w zeszlhm tyg wybralam sie na rower. Wybralam sie na rower choc..Spotkam sie dodatkowo z pewnym chlopakm. Ktos mi powie ze nierozsadna... ze nie spotkalam s w mjscu publiczny a w lesie big_grin (w sum... pierwszy raz nie spotkalam ie w miejscu publicznym). Pojezdzislismy troche.dluho posiedziekismy pod wiaduktem.Miejscowy swoje pokazalam a potem laparatami sie pobawilismy. Ma kompleks wzrostu. Fripowi by sie spobal. Paru cm braku mu do 2 m tongue_out ludzie wysocy wcale nie maja tak dobrze. Z ubranami m.in jest problem. Koles ok.... fajniutka ma dusze.... wrazliwc. Lubie takich..... dodatkowo bawi se kredkami. Dobrze rysuje.
                          Jednak... ja to nie wiem czy soe nadaje do bycia z facetem. Na razie nie chce. Ne ce czegokolwiek zaczynac poki pewna ni)3bede. Wole byc po prostu sama. A z Nim na rower na pewno jeszcze sie wybiore. Nieraz jezdzil tymi drogami co ja. Pokazalam mu jeszcze lepsze. Heheh w roku zrobil 4 tys km. Jedynie co mi w nim brakuje... to pelnycb ust big_grin na ich punkcie mam hopla ;P
                          Spac.... padaka jestem... Kiepski mialam dzisiaj dzien. Wzial mnie... jakis smutas sad
                          • fripooo Re: Radosnych! 16.04.17, 23:00
                            rok to jak sekundatongue_out starzejesz się mavitongue_out dotkniesz głową do kolan przy wyprostowanych nogach?tongue_out
                            • mavika_88 Re: Radosnych! 16.04.17, 23:29
                              Oczywiscie. Zawsze to potrafilam. A na pewno siedzac z wyprostowanymi nogami potrafoe dotknac kolan..na stojaco moze trudniej. Jugro sprawdze i napisze.
                              DN
                              • mavika_88 Re: Radosnych! 17.04.17, 13:32
                                Na stojaco do kolan nie dostane. Na siedzaco tak smile
    • witamina_b12 Re: Radosnych! 16.04.17, 13:18
      Zdrowych smile bez przeżarcia wink
      I lepszej pogody!
    • ann.0 Re: Radosnych! 16.04.17, 14:36
      ..i pogodnych, i wiosny w sercu, i za oknem wink
    • anguac24 Re: Radosnych! 16.04.17, 16:28
      Dużo radości i ciepła życzę wszystkim. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka