szarlotka_ja 15.04.17, 21:53 Wszystkim, którzy świętują Wielkanoc, życzę radosnych, pełnych energii dni, a tym, którzy obchodzą szerokim łukiem życzę pogody i udanego wypoczynku . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
z-e-u-s Re: Radosnych! 15.04.17, 22:34 Taa, pogody Może przynajmniej wypoczynek się jakoś uda. Dzięki i wzajemnie. Odpowiedz Link
lesher Re: Radosnych! 15.04.17, 23:31 I ja dołączam się z życzeniami. Po prostu Wesołych Świąt dla Was wszystkich!! Odpowiedz Link
green.amber Re: Radosnych! 16.04.17, 08:51 Się podpisuję się obiema recyma - samych dobroci Wszystkim gorąco życzę Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Radosnych! 16.04.17, 21:56 To chyba dobrze? Pisales ze nie lubisz moich dlugich postow to sie opamietalam to wszystko dla Ciebie Fripo Mysle ze juz ok. Ze wracam do normanej diety. Dzisiaj siebie sprawdzilam. Pare kieliszkow poszlo i pare lampek bialwgo wina. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Radosnych! 16.04.17, 22:53 Jeszcze mam rok czasu by pomyslec o 30 ;p Wiem co zrob w 29. Juz mam plan ^^ rok temu sama sobie swietowaam ;p teraz tez bym chciala sama. Ktos... wprasza w zeszlhm tyg wybralam sie na rower. Wybralam sie na rower choc..Spotkam sie dodatkowo z pewnym chlopakm. Ktos mi powie ze nierozsadna... ze nie spotkalam s w mjscu publiczny a w lesie (w sum... pierwszy raz nie spotkalam ie w miejscu publicznym). Pojezdzislismy troche.dluho posiedziekismy pod wiaduktem.Miejscowy swoje pokazalam a potem laparatami sie pobawilismy. Ma kompleks wzrostu. Fripowi by sie spobal. Paru cm braku mu do 2 m ludzie wysocy wcale nie maja tak dobrze. Z ubranami m.in jest problem. Koles ok.... fajniutka ma dusze.... wrazliwc. Lubie takich..... dodatkowo bawi se kredkami. Dobrze rysuje. Jednak... ja to nie wiem czy soe nadaje do bycia z facetem. Na razie nie chce. Ne ce czegokolwiek zaczynac poki pewna ni)3bede. Wole byc po prostu sama. A z Nim na rower na pewno jeszcze sie wybiore. Nieraz jezdzil tymi drogami co ja. Pokazalam mu jeszcze lepsze. Heheh w roku zrobil 4 tys km. Jedynie co mi w nim brakuje... to pelnycb ust na ich punkcie mam hopla ;P Spac.... padaka jestem... Kiepski mialam dzisiaj dzien. Wzial mnie... jakis smutas Odpowiedz Link
fripooo Re: Radosnych! 16.04.17, 23:00 rok to jak sekunda starzejesz się mavi dotkniesz głową do kolan przy wyprostowanych nogach? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Radosnych! 16.04.17, 23:29 Oczywiscie. Zawsze to potrafilam. A na pewno siedzac z wyprostowanymi nogami potrafoe dotknac kolan..na stojaco moze trudniej. Jugro sprawdze i napisze. DN Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Radosnych! 17.04.17, 13:32 Na stojaco do kolan nie dostane. Na siedzaco tak Odpowiedz Link