silencjariusz Re: E-dating 02.04.21, 13:19 Że też się komuś chce odgrzebywać starocie... Odpowiedz Link
obrotowy wez nie zartuj. 02.04.21, 19:11 silencjariusz napisał: > Że też się komuś chce odgrzebywać starocie... wez nie zartuj. przeciez to zwykla kryptoreklama zapodanego serwisu Odpowiedz Link
silencjariusz Re: wez nie zartuj. 02.04.21, 19:42 No ale mógł ją wrzucić wszędzie. Mnie by się nie chciało grzebać w starociach. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: wez nie zartuj. 02.04.21, 21:20 On nie grzebał w starociach tylko szukał wątków poświęconych portalom randkowym. "E-dating" pewnie pasowało do jego angielskiego klucza wyszukiwania. Znalazł i się dopisał nie patrząc na datę. Odpowiedz Link
obrotowy ciesz sie :) 02.04.21, 23:08 silencjariusz napisał: > No ale mógł ją wrzucić wszędzie. Mnie by się nie chciało grzebać w starociach. ciesz sie. zyskales punkcik w forumowej popularnosci Odpowiedz Link
letniaburza77 Re: E-dating 02.04.21, 22:07 gwen75 napisał: > I jeszcze jedna uwaga. Chłoniesz wszystkie teksty bezrefleksyjnie. Nie zastanaw > iasz się czy mają sens i czy odzwierciedlają rzeczywistość. Tak jakbyś sam nie > potrafił myśleć. Czyżby rozłam w loży szyderców ? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: E-dating 08.02.22, 21:26 Że też się chce tym spamerom takie stare wątki odgrzebywać Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: E-dating 08.02.22, 22:00 Skoro Sil tak twierdzi, ja już nawet nie pamiętam o czym to było Odpowiedz Link
silencjariusz Re: E-dating 08.02.22, 22:06 Nie jest ważne o czym. Ważne, że ja założyłem. Odpowiedz Link
silencjariusz Re: E-dating 08.02.22, 22:52 W sumie mogłem się spodziewać takiej odpowiedzi. Odpowiedz Link
searam Re: E-dating 03.05.22, 21:53 mikemikemike napisał: > Are you looking for an opportunity to meet latin women? If so, then you are in the ri > ght place. These women are looking for relationships, love, and dating. You may > have a chance to make a lasting impression on them. These women are beautiful > and intelligent and would like to meet men of similar culture to you. Here are > some tips to help you meet latin women. Latin women and polish gringos...? How...? Odpowiedz Link