16.04.26, 07:58
u mnie
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: lato 16.04.26, 10:13
      U mnie ledwie 8 stopni.
    • baenzai Re: lato 17.04.26, 12:39
      Wąsacz mi dał bana na sąsiednim forum za krytykę wysrywów stasia. big_grin
      • szczfany-jaszczomp Re: lato 18.04.26, 16:31
        W ogóle się tym nie przejmuj.
        Mnie onegdaj wykosił, jak się jakieś z pół roku temu podzieliłem Tobą sugestią, jak sobie radzić z tempą parufką.

Swoją drogą zaimponował mi z jednej strony swym cenzorskim zacięciem, bo chciało mu się grzebać
        w sobotę czy niedzielę wieczór, a z drugiej refleksem, bo sieknął mnie jakąś godzinę po publikacji
        • baenzai Re: lato 18.04.26, 17:05
          Najgłupsze jest to, że nawet nie wiadomo na ile ten ban - tydzień, miesiąc, rok?
          • szczfany-jaszczomp Re: lato 18.04.26, 17:12
            Na eMadce lata temu, harpie wbiły mi dożywotniaka i to z jakimś mocnym regexem na nicka,
            bo żadne, w miarę drobne jego zmiany, nie pomagały zarejestrować nowego konta.

Chociaż po prawdzie - jak mawiają dzieci - mam centralnie wyebane, bo i tak piszę z partyzanta,
            więc mogą mnie banować ad mortus defecatus
          • obrotowy bezterminowo :) 18.04.26, 17:21
            baenzai napisał:
            > Najgłupsze jest to, że nawet nie wiadomo na ile ten ban - tydzień, miesiąc, rok
            > ?

na otwieranie nowych watkow mam bana juz jakies 5 lat - poniewaz nie mam zwyczaju kajac sie i chodzic do Administracji po prosbie.
    • stasi1 Re: lato 22.04.26, 07:34
      Zmieniłem opony na letnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka