baenzai Re: lato 17.04.26, 12:39 Wąsacz mi dał bana na sąsiednim forum za krytykę wysrywów stasia. Odpowiedz Link
szczfany-jaszczomp Re: lato 18.04.26, 16:31 W ogóle się tym nie przejmuj. Mnie onegdaj wykosił, jak się jakieś z pół roku temu podzieliłem Tobą sugestią, jak sobie radzić z tempą parufką. Swoją drogą zaimponował mi z jednej strony swym cenzorskim zacięciem, bo chciało mu się grzebać w sobotę czy niedzielę wieczór, a z drugiej refleksem, bo sieknął mnie jakąś godzinę po publikacji Odpowiedz Link
baenzai Re: lato 18.04.26, 17:05 Najgłupsze jest to, że nawet nie wiadomo na ile ten ban - tydzień, miesiąc, rok? Odpowiedz Link
szczfany-jaszczomp Re: lato 18.04.26, 17:12 Na eMadce lata temu, harpie wbiły mi dożywotniaka i to z jakimś mocnym regexem na nicka, bo żadne, w miarę drobne jego zmiany, nie pomagały zarejestrować nowego konta. Chociaż po prawdzie - jak mawiają dzieci - mam centralnie wyebane, bo i tak piszę z partyzanta, więc mogą mnie banować ad mortus defecatus Odpowiedz Link
obrotowy bezterminowo :) 18.04.26, 17:21 baenzai napisał: > Najgłupsze jest to, że nawet nie wiadomo na ile ten ban - tydzień, miesiąc, rok > ? na otwieranie nowych watkow mam bana juz jakies 5 lat - poniewaz nie mam zwyczaju kajac sie i chodzic do Administracji po prosbie. Odpowiedz Link