sekia 21.11.08, 09:41 zrobić coś, czego kompletnie nie umiem, co popsuje mi nastrój na cały weekend i jeszcze, niestety, będę się musiała przyznać, że popełniłam błąd w ocenie. Wiem, enigmatycznie napisane, ale tylko tu mogę się "wypisać". Ech.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona_76 Re: Muszę dziś... 21.11.08, 10:11 Sekio widzę, że nie tylko ja mam dzisiaj zły dzień, ale klub wzajemnego wsparcia działa na szczęście jak trzeba To co napisałaś jest naprawdę enigmatyczne i tylko można domyślać się, o co chodzi. Może ten weekend jednak wcale nie będzie taki straszny? Mam nadzieję, że wszystko się ułoży. Pozdrawiam) Odpowiedz Link
sekia Re: Muszę dziś... 21.11.08, 10:25 Nie, nie Dona, ja mam świetny nastrój, tylko lubię się przyznawać do pomyłek Odpowiedz Link
dona_76 Re: Muszę dziś... 21.11.08, 10:30 Sekio jednak dobrze kombinowałam czytając Twoją enigmatyczną wypowiedź Czasem trudno jest przyznać się do błędu, prawda? I proszę, nie trać tego swojego świetnego nastroju) Odpowiedz Link
salsa13 Re: Muszę dziś... 21.11.08, 10:19 jak mus to mus Sekia zrób to i postaraj się choć trochę o lepszy nastrój a kawsko hahaha chyba ponad pół roku już się umawiamy ooo przypomnij sobie jak było super na koncercie)) Pamiętasz ta atmosferę? Odpowiedz Link
dona_76 Re: Muszę dziś... 21.11.08, 10:20 Dziewczyny dlaczego wy mieszkacie tak daleko? Naprawdę kiedyś spotkać się trzeba Odpowiedz Link
salsa13 Re: Muszę dziś... 21.11.08, 10:30 dona na mnie zawsze możesz liczyć zawsze chciałam zwiedzić Twoje rejony Odpowiedz Link
sekia Re: Muszę dziś... 21.11.08, 10:30 Salsa pamiętam Jak mogłabym zapomnieć Dona, to tylko kilometry, wsiadasz w pociąg i już czekamy na dworcu Odpowiedz Link
dona_76 Re: Muszę dziś... 21.11.08, 10:44 Dziewczyny jak będzie cieplej, to naprawdę musimy coś zorganizować Podlasie jest naprawdę ciekawe, a muszę niestety ze wstydem przyznać, że sama jeszcze niewiele widziałam. Silniej czuję się związana z Mazurami, a Podlasia niestety nie mam z kim poznawać, więc liczę na Was) Odpowiedz Link
sekia Re: Muszę dziś... 21.11.08, 10:51 Dona na mnie możesz liczyć, w tamtych rejonach lata nie byłam Odpowiedz Link
lobuz5 Re: Muszę dziś... 21.11.08, 11:58 Cześć Sekia Przyznam, że to co napisałaś na początku zakrwawa na jakiś paradoks. Odpowiedz Link