kawamija 18.02.09, 23:38 .......cięzki dzien sie kończy........dla nas forumowiczów tez ))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabelina Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 18.02.09, 23:40 a ja właśnie chciałam założyć optymistyczny wątek, tzn. optymistyczny dla mnie - po dłuuuuugim okresie posuchy dzisiaj dostałam dwie (słownie - DWIE propzycje spotkania w sobotę)) Ale podobno od nadmiaru głowa nie boli Dobrej nocki Kawa Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 18.02.09, 23:42 zabelina napisała: ........ dzisiaj dostałam dwie (słownie - DWIE > propzycje spotkania w sobotę)) więc wyśpij się w piatek..........byś miała siłę dla dwóch........nie w pakiecie ma się rozumieć....... Dobranoc > Ale podobno od nadmiaru głowa nie boli > Dobrej nocki Kawa Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 18.02.09, 23:56 łeee..........wszyscy posneli.......nie ma nocnej forumowej zmiany.......pewnie zawiało..........ach te cholerne śniezyce... raz jeszcze Dobrej Nocy Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 18.02.09, 23:59 zanim Dobranoc.......sprawdziłeś maila ?? Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:00 Dobranoc Frip..........i do pogadania o sporcie ....... Odpowiedz Link
hesse.1 Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:01 sprawdziłem, wykonałem, Pozdrawiam i Dobranoc. Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:02 hesse.1 napisał: > sprawdziłem, wykonałem, Pozdrawiam i Dobranoc. oooooooooo i teraz będzie i Dobranoc i Buziaczek....... a co ???? forum otwarte Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:15 Dobraaaaaaaanoccc..........Spij dobrze w mieście nad Wisła Pousypiam Was wszystkich dziś.........zaraz bede spiewać kołysanki....))) - takie plany ......... Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:26 Dobranoc Mam nadzieje,ze ząbki umyte ? Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:31 Po pierwsze witaj..........nie moge spać, bo sie zamartwiam gdzie członkowie nocnej zmiany ??? juz sie troszkę uspokoiłam Odpowiedz Link
timiy2 Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:33 więc witaj na to wygląda że mogą mieć lepsze zajęcia... Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:35 ech...........mimo młodego wieku Ty mozesz miec racje......))) ja wysłałam buziaka hesse, ale nie odwzajemnił.......ajjjj......taaaaaaaaa......... Ty mozesz miec racje....inne zajęcia ))))) Odpowiedz Link
timiy2 Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:39 a dziękuję za ten młody wiek, aż się z uśmiechnąłem a czy mam rację oby..... Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:42 to dobrze, ze rozbawił Cie ów mlody wiek ......a jutro/dzis trzeba uzyskac pisemne wyjasnienie od Lipca gdzie i z kim była, jak Jej nie było ........ moge Ci wziąść na świadka ? Odpowiedz Link
timiy2 Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:49 czasami to lepiej nie wiedzieć co, gdzie, jak i z kim.... ale jak by co, to mogę świadkiem z własnej i nie przymuszonej woli.... Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć Dobranoc 19.02.09, 00:54 .....umowa stoi ja juz idę spać, więc............dobraaaaaaaaaaaanoooooooccccc )) Odpowiedz Link
gapuchna Chciałam powiedzieć: dzień dobry :) 19.02.09, 10:17 Bo właśnie wstałam. Świeci słońce. mam nadzieję, że zrobię dziś to, co planuję. Aha, Kawusiu o jakim zdjęciu mówiłaś? Odpowiedz Link
ann.0 Re: Chciałam powiedzieć: dzień dobry :) 19.02.09, 11:10 ...buziaki mam do kawy. Dzień dobry Odpowiedz Link
gapuchna Re: Chciałam powiedzieć: dzień dobry :) 19.02.09, 11:12 Ja już piję drugą. Ale ostatnio zapałałam miłością do rozmaitych koktajli. Najsmaczniejsze są dla mnie te na bazie banana, mleka i jogurtu. A do tego coś tam jeszcze ... kiwi, pomarańcza. Pychota Odpowiedz Link
timiy2 Re: Chciałam powiedzieć: dzień dobry :) 19.02.09, 11:14 a Prince Polo Dzień dobry Odpowiedz Link
kawamija Re: Chciałam powiedzieć: dzień dobry :) 19.02.09, 11:17 Witajcie...zyje..jestem.... Kawę mam.........własciwie cała jestem kawą z cynamonem )) za Prince Polo dziekuje - juz zgodnie z tradycja zjadlam pączuszka :- ) a zdjecie ? to wklejone w wizytówkę .... Odpowiedz Link
gapuchna Re: Chciałam powiedzieć: dzień dobry :) 19.02.09, 11:29 Aaaaaa, )))) (wiem wiem, bardzo inteligentna odpowiedź ) Odpowiedz Link
gapuchna Re: Chciałam powiedzieć: dzień dobry :) 19.02.09, 11:28 Timku, dzień dobry Niestety, nie mogę. Jakoś też nie lubię zbytnio. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Chciałam powiedzieć: dzień dobry :) 19.02.09, 14:30 to ja też się przywitam w ten pączkowy dzień...choc na razie zero na liczniku Odpowiedz Link
ann.0 ktoś pił z mojego kubeczka i zjadł moje :))))) 19.02.09, 23:25 ...Prince Polo)))-kto??? Buziaki na dobrą noc Odpowiedz Link
kawamija Re: ktoś pił z mojego kubeczka i zjadł moje :)))) 19.02.09, 23:57 ann.0 napisała: > ...Prince Polo)))-kto??? > Buziaki na dobrą noc moje , twoje , nasze, wspólne.........nie bądzmy drobiazgowi........... bo wszyscy samotni to jedna rodzina.......)) starszy czy młodszy, chłopak czy dziewczyna....... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: ktoś pił z mojego kubeczka i zjadł moje :)))) 20.02.09, 00:05 idę spać, dzieciaczki. dobranoc Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ktoś pił z mojego kubeczka i zjadł moje :)))) 20.02.09, 00:22 dobranoc chciałabym czasem być dzieciaczkiem, prztulić się do pluszowego misia i mieć dziecięce marzenia.... Odpowiedz Link
ann.0 Re: ktoś pił z mojego kubeczka i zjadł moje :)))) 20.02.09, 08:42 ...dorosły tez bywa dzieckiem-bywają takie chwile... i dobrze, że są... Kawę podaję z buziakami . Dzień dobry Odpowiedz Link