Dodaj do ulubionych

Jaki okap kominowy proszęo rade?

26.01.10, 14:44
Witam
bardzo proszę o opinie jaki okap kominowy,mam wybrać, dodam, że chcę
aby miał doby wyciąg i o niskim hałasie?
Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: zenek Re: Jaki okap kominowy proszęo rade? IP: *.mpmproduct.com.pl 01.02.10, 14:30
      ...może taki, wertykalne są teraz na topie
      www.euro.com.pl/okapy-do-zabudowy,_MPM.bhtml
      • Gość: Tom Re: Zenek nieobiektywny nie słucham takich IP: *.ghnet.pl 03.02.10, 22:28
        witaj zenek
        wiedzę, że pracujesz dla marki mpm gdyż polecasz własne produkty, autor postu
        prosił o obiektywne opinie a nie o opnie wyrafinowanego marketera :-((((

moim zdaniem Kroslis11 powinien zwrócić uwagę na cichą pracę okapu, tak aby nie
        zagłuszał pracy w kuchni. nie wiem jaki to może być okap gdyż sam się rozglądam
        za okapem. poczekam może ten wątek się rozwinie
      • Gość: Tom Re: Jaki okap kominowy proszęo rade? IP: *.ghnet.pl 03.02.10, 22:31
        witaj zenek
        wiedzę, że pracujesz dla marki mpm gdyż polecasz własne produkty, autor postu prosił o obiektywne opinie a nie o opnie wyrafinowanego marketera :-((((

moim zdaniem Kroslis11 powinien zwrócić uwagę na cichą pracę okapu, tak aby nie zagłuszał pracy w kuchni. nie wiem jaki to może być okap gdyż sam się rozglądam za okapem. poczekam może ten wątek się rozwinie
        • Gość: radek Re: Jaki okap kominowy proszęo rade? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:46
          ja polecam okap fabera isola pro-wiem ze drogi ale są tańsze np.
          faber stilo 60cm - ma znajomy ijest ok,zakupił w sklepie texo.pl-
          moge polecic bo szybko mu dowiezli,jesli chodzi o marke mpm to
          zdrowia zycze po zakupie tego szajsu-pół roku nie wytrzyma
          gwarantuje,czajniki przeciekają po 3 tygodniach.
      • Gość: Tom zła opinia zenka z mpm IP: *.ghnet.pl 03.02.10, 22:37
        witaj zenek

• Gość: Tom2 Re: Jaki okap kominowy proszęo rade? IP: *.ghnet.pl 03.02.10, 22:40
        witaj zenek

• Gość: Malwina Re: Jaki okap kominowy proszęo rade? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.10, 21:11
      Witaj krolis11
      Bardzo chętnie Ci poradzę, ja posiadam okap
      www.okapykuchenne.pl/nomina_60_2_max-p504.html
      Szczerze mówiąc nie zamieniłabym go teraz na żaden inny, od lat używałam
      prostego pochłaniacza pod-szafkowego i ciągle miałam problem z osiadającym
      tłuszczem na meblach a teraz przyszła ulga :) Mój nowy nabytek wszystko pięknie
      wciąga nie dając szans oparom na ucieczkę :) i brudzenie moich mebelków.

Co do hałasu to możesz spać spokojnie przy włączonym okapie - naprawdę na
      pierwszym biegu jest tak cichy że czasem zapominam go wyłączyć.

Mam nadzieję że coś pomogłam
      Pozdrawiam
    • Gość: Tom zenek z mpm IP: *.ghnet.pl 03.02.10, 22:41
      witaj zenek

• krolis11 Re: zenek z mpm 04.02.10, 14:26
        Dziękuję za informację, wybrałam okap ergi 60.2, mam nadzieję że
        będzie oki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka