adaadaada23 04.03.10, 16:59 Co sądzicie o tej firmie, która jest najlepsza? Ostatnio reklamują Beko, ale podobno najlepszy Bosch. Jakie Wy macie zmywarki? Czekam na odpowiedzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruwa9 Re: Jaką macie ? 05.03.10, 08:58 pogadaj z wyszukiwarka.Porownywac beko z boschem to jak porownywac fiata 126p z toyota. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Jaką macie ? 07.03.10, 15:04 ja mam Bosha, dzięki lekturze forum i uważam, że to najlepszy wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sópermuwca Re: Jaką macie ? IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 08.03.10, 09:23 Ja mam Adę!Robi szybko i tanio!Dożywotnia gwarancja!Kupiłem w promocji za skarbonkę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miszka Re: Jaką macie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.10, 14:22 Ja mam Candy i bardzo sobie chwalę ten sprzęcik. Myślę że to jeden z moich lepszych zakupów jakiego dokonałem od wielu lat. zmywarka jest zemną od 8 lat i bez żadnego szwanku zmywa aż miło. Odpowiedz Link Zgłoś
haha30 Re: Jaką macie ? 08.03.10, 20:53 watek w rodzaju bicie piany :( Najtanszy producent i najmniej wyszukana zmywarka ale udany, dzialajacy przez lata egzemplarz i juz jest powod do zadowolenia. Posiadacz takiej zmywarki, szczegolnie jak to jego piewsza myjka bedzie ja chwalil bez konca. Droga, markowa i aktualnie tzw. top-model ale (zdarza sie) "pechowy egzemplarz" i rozczarowaniu nie ma konca!. Gdy przed prawie 40-tu laty kupilismy nasza pierwsza zmywarke wloska Zanussi wydawalo mnie sie iz mam cud techniki co w warunkach Polski lat 70-tych m/w odpowiadalo prawdzie :). Mialam w miedzyczasie kilka zmywarek m.in. Miele (dzis Bosch_a). O ironio ze zmywarka (jak i z pralka!) prod Miele mialam najwiecej problemow i klopotow. Panel sterujacy psul sie co kilka tygodni czego nie doswiadczylam z (tanszymi!) zmywarkami innych producentow. Gwoli uczciwosci musze przyznac iz Miele ma swietny i solidny service gwarancyjny ale bylo to mocno irytujace. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś