Dodaj do ulubionych

meble na wymiar

22.07.10, 15:36
lepeij kupic gotowe czy na zamówienie?/co sądzicie??? szukajac inspiracji
trafiłam na stronke poniżej, podoba mi sie kuchnia nr1 i nr 14. czekam na opinie:
meble-wyposazenie.hiperogloszenia.pl/kuchnie/ogloszenie/120712-kuchnie-szafy-garderoby-sady-oferta-poznan/
Obserwuj wątek
    • po_etry Re: meble na wymiar 23.07.10, 19:21
      14 - nieee.
    • Gość: olo Re: meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.10, 20:47
      Żadna z tych 16 zdjęć. Co jedna to gorsza.

A czy lepiej gotowe czy na zamówienie to zależy od ciebie. Jeśli masz "wymiarową" kuchnie to kupno w Ikei.
      • Gość: koala801 Re: meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 00:03
        Panie Krzysztofie :) niech Pan projektanta zatrudni, te kuchnie są
        straszne! Nie podważam jakosci Pana wyrobu, ale na Boga, tak już się
        nie robi! Te listwy przyblatowe, rurki metalowe, bareczki, wnęki z
        kg...
        • Gość: koala801 Re: meble na wymiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.10, 00:08
          A przepraszam, Bacha 975 to nie Pan Krzysztof, ale człowiek od
          strony hiperogłoszenia...wszystko jedno to tez spam.
          Mam jednak nadzieję, że Pan Krzysztof to przeczyta...
          • miroslawa56-0 Re: meble na wymiar 25.07.10, 18:41
            z wlasnego doswiadczenie stweirdzam ze najlepiej to wybrac meble na wymiar,
            zawsze sa dopasowane do wnetrza idelanie. polecam bardzo dokladnego, rzetelnego
            fachowca od mebli na wymiar. naprawde Pan z wyobraznia. tel. 515 146 332
    • Gość: stolarz Re: meble na wymiar IP: 193.192.62.* 03.08.10, 20:15
      Witam

Jeśli masz wymiarowe wnętrze, proste ściany, kąty proste to możesz kupić gotowe
      meble.
      Meble na wymiar będziesz miał skomponowane dokładnie tak jak chcesz i tak jak
      będzie dla Ciebie wygodnie. Kosztują trochę więcej niż meble gotowe ale nie
      będziesz miał przerw, itp i dobierzesz kolorystykę i materiał

pozdrawiam
      stolarz
      www.comeks.pl
      • Gość: ela Re: meble na wymiar IP: *.aster.pl 04.12.10, 12:27
        tez wykonywalam meble kuchenne u tego Pana u ktorego wczesniej napisala Pani miroslawa. Super fachowiec, dokladny, solidny. Super wykonuje mebelki, jak na rynek mazowiecki ma atrakcyjne ceny.
      • catherine70 Re: meble na wymiar 09.04.11, 18:42
        Gość portalu: stolarz napisał(a):

> Witam
        >
        > Jeśli masz wymiarowe wnętrze, proste ściany, kąty proste to możesz kupić gotowe
        > meble.
        > Meble na wymiar będziesz miał skomponowane dokładnie tak jak chcesz i tak jak
        > będzie dla Ciebie wygodnie. Kosztują trochę więcej niż meble gotowe ale nie
        > będziesz miał przerw, itp i dobierzesz kolorystykę i materiał
        >
        > pozdrawiam
        > stolarz
        > www.comeks.pl

ważne.
        odradzam współpracę z w/w firmą i panem Karolem. dopóki mu nie zapłacicie będzie dzwonil nagabywał, a potem cisza. o reklamacjach nie mam mowy mimo umowy spisanej. aktualnie zamiast naprawic szafki za ponad 7tys. postanowił zmienic nr telefonu i nie ma z nim kontaktu a sam się nie odzywa. na maile też nie odpisuje.
        jako dowód spapranej roboty - mam szafki :((

• Gość: gość Re: meble na wymiar IP: *.play-internet.pl 04.08.11, 22:30
          Prosimy o zdjęcia tej partaninki.
    • andrewschamann Re: meble na wymiar 19.03.24, 09:11
      Polecam firmę Tekst linku zrobili mi świetny projekt - wykonują też te projekty.Na stronie można zobaczyć projekt vs realizacja.
    • peter_parker777 Re: meble na wymiar 23.03.24, 20:50
      Manufaktura Eco Deco Art ruszyła z nowym projektem na drewniane meble kuchenne na wymiar. Więcej w temacie: eco-deco-art.pl/services/kuchnia/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka