Dodaj do ulubionych

Okap kuchenny

IP: *.dynamic.mm.pl 14.07.11, 16:30
Jaki okap kuchenny możecie polecić? Szukam czegoś co będzie ciche i będzie dobrze pochłaniało zapachy. Zastanawiam się nad okapem z firmy Amica www.kupujemy.pl/amica-ots515-cena-sklep.html ale miałem od nich pralke i to był straszny bubel, więc nie chcę sie drugi raz naciąć na tej samej firmie.
Obserwuj wątek
    • Gość: andrew Re: Okap kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.12, 18:57
      ..i jak się spisuje???
    • ra.szymczak Re: Okap kuchenny 19.04.12, 09:44
      Aby doradzić konkretny model najpierw trzeba określić pomieszczenie w którym okap będzie działał gdyż wydajność trzeba dobrać do kubatury pomieszczenia. Podaj jak możesz jaką powierzchnię i wysokość ma kuchnia oraz czy jest to niezależne pomieszczenie czy może aneks kuchenny. Dopiero wtedy można dobrać odpowiedni okap

Zapraszam na mojego bloga Świat AGD/RTV bez tajemnic
      Profesjonalne doradztwo sprzętu AGD/RTV

• Gość: tak Re: Okap kuchenny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.12, 08:09
        ra.szymczak napisał:
        > Aby doradzić konkretny model najpierw trzeba określić pomieszczenie w którym ok
        > ap będzie działał gdyż wydajność trzeba dobrać do kubatury pomieszczenia. Podaj
        > jak możesz jaką powierzchnię i wysokość ma kuchnia oraz czy jest to niezależne
        > pomieszczenie czy może aneks kuchenny. Dopiero wtedy można dobrać odpowiedni o
        > kap
        Dokładnie tak. Dodałabym do tego jeszcze preferencje, co do wyglądu, kształtu bo mamy teraz ogromny wybór w tym zakresie.
        I dopiero wtedy można polecać jakieś konkretniejsze modele.
    • artsgallery Re: Okap kuchenny 20.06.12, 17:22
      Możesz rzucić okiem tutaj zielonarakieta.pl znajomy kupił okap ok 300 taniej niż w oficjalne
      Możesz też ich spytać o zestawy tak wychodzi najtaniej
    • Gość: Sławek Re: Okap kuchenny IP: *.cable.smsnet.pl 01.06.13, 12:26
      Jak nie masz jeszcze płyty to polecam dwa w jednym www.youtube.com/watch?v=6kb7bSEDDRo
    • Gość: Sławek Re: Okap kuchenny IP: *.cable.smsnet.pl 05.06.13, 23:23
      Dobrze działają. Za jakieś trzy lata będą się głownie takie sprzedawały. Teraz też by się sprzedawały, ale trochę za drogie jak masowy polski rynek.
      Urządzenie o nazwie Basic jest do zobaczenia w Warszawie na ul. Połczyńskiej 115 w firmie DIVANI, albo u mnie, bo wożę wzór w samochodzie (tel. 601521943)
    • Gość: Sławek Re: Okap kuchenny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.13, 17:00
      Nie ma dobrych okapów. A chwalenie się, że wyciągają dużo metrów sześciennych drogo ogrzanego powietrza, to mało dobry pomysł na reklamę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka