katrin61 01.06.12, 17:01 Witam ;) Właśnie piekłam ciasto ...i wysiadł mi mikser ...Wstępnie wybrałam mikser PHILIPS HR 1560 ;) Czy ktoś może taki używa i mógłby się podzielić spostrzeżeniami ? Była bym niezmiernie wdzięczna za pomoc. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marek Re: philips hr1560 IP: *.centertel.pl 16.06.14, 14:50 witaj , powiedz co z nim sie stało spalił sie czy moze nie obraca "skrzydełkami" , w jedny i drugim przypadku jest do wyrzucenia chyba ze ktos wezmie go na podzespoly elektryczne ( lecz nie licz na zarobek , powiedzmy masz wyrzucic podaruj ) ,mmodel wycofany z produkcji , czesci nedostempne ,ps jesli sie spalił byłbym nim zaintersowany , lecz jak juz pisałem moge pokryc koszt ewentualnej przesyłki . Pozdrawiam Marek z Mielca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi800 Re: philips hr1560 IP: 46.77.67.* 17.06.14, 09:15 Myślisz, że 2 lata trzyma zepsuty mikser? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: philips hr1560 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.14, 14:20 Witam posiadam taki sam mixer. Po 4 latach użytkowania wytarły się koła zębate przenoszące prace silnika na mieszadła. Znalazłem takie kola (Koło PHILIPS -Nr katalogowy: 0V1-2L-CLMV-GEM - cena brutto: 73.05 zł) ale koszt jednej sztuki oryginału przewyższa cenę całego nowego urządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś