szafirek54 28.02.13, 11:04 Proszę o radę. Chcę kupić kuchenkę gazową z elektrycznym piekarnikiem i mam dylemat czy kupić firmy Mastercook czy Indesit. Może ktoś mógłby mi doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lubiczek Re: Mastercook czy Indesit IP: *.30.11.29.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.13, 12:41 Oczywiście, że jak kuchenka to Mastercook - ta firma ma zdecydowanie większe doświadczenie w produkcji kuchenek i ogólnie sprzętu do gotowania, to wcześniejszy Wrozamet więc produkowali kuchenki i produkują od pół wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
szafirek54 Re: Mastercook czy Indesit 28.02.13, 13:09 Dziękuję, skorzystam z rady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur-indesit Re: Mastercook czy Indesit IP: 217.153.8.* 01.03.13, 12:14 globalnie to indesit ma najwieksze doswiadczenie w kuchniach, najlepszym dowodem jest to iz jest numerem jeden w kuchenkach w europie, a produkowane sa w polsce. Dodatkowo jest teraz promocja z ktorej mozesz skorzystac. swietna-forma Odpowiedz Link Zgłoś
szafirek54 Re: Mastercook czy Indesit 02.03.13, 23:42 Hmm... no i teraz znów mam dylemat :-) Nie wiedziałam , że Indesit to nr 1 w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TWÓJ-DIZAJN firma TWÓJ-DIZAJN IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.03.13, 12:08 --Odradzam usługi i kuchnie od firmy TWÓJ-DIZAJN Krystiana Nowaka z Pieścirogów. Nie wywiązują się z terminów, jakości i nie chcą usuwać usterek. Nie płaćcie dopóki nie skończą 100% prac. Odpowiedz Link Zgłoś