Dodaj do ulubionych

AntyWhirpool

20.05.13, 12:15
Witam,

Popełniłem ten błąd i kupiłem kilka miesięcy temu zmywarkę Whirepoola. Zmywarka nie myję, a serwis sugeruje wkładanie do urządzenia czystych naczyń (!!!) lub codzienne czyszczenie śmigieł.
Serwis był u nas 6 razy - serwisant przyjeżdża po 2 tygodniach, czyści śmigła i wyjeżdża. A naczynia po pierwszym myciu od jego wyjazdu już nie myje.

Ponieważ nie mam już kompletnie siły walczyć z tą "firmą" o to, aby zmusiła swoje urządzenie do działania, założyłem profil na FB, aby przestrzec ludzi przed zakupem sprzętów tej firmy.

Jeśli macie podobne doświadczenia, to zapraszam do dyskusji: www.facebook.com/pages/Antywhirpool/565968543433456

Natomiast jeżeli ktoś rozważa zakup czegokolwiek wyprodukowanego przez tę firmę - ODRADZAM!
Obserwuj wątek
    • Gość: aska Re: AntyWhirpool IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.13, 23:03
      Hej, ja nie mam facebooka ale też mam zle doświadczenia ze sprzetem tej firmy. Miałam pralkę, która po niespełna 5 latach padła - od początku były problemy z płukaniem i z pobieraniem proszku i płynu do płukania a zmywarka już 3 razy była w naprawie. Nigdy więcej sprzetu tej firmy
    • nowaczek1 Re: AntyWhirpool 25.06.13, 10:21
      A ja mam zmywarkę Whirlpool od kilku lat i nic się z nią nie dzieje, a chodzi codziennie, czasem nawet dwukrotnie.
      Pilnuję soli i nabłyszczacza, naczynia lekko opłukuję przed włożeniem, żeby nie było dużych cząstek jedzenia, i tyle. Kostek używam marketowych, nie przepłacam za jakieś super markowe, bo z Lidla czy Biedronki spokojnie dają radę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka