Dodaj do ulubionych

Zamrażarka do piwnicy

07.03.14, 19:45
Witam,

Na co zwrócić uwagę przy zakupie zamrażarki do pomieszczenia gospodarczego, chcę odicążyć lodówkę, a sporo mrozimy gotowych dań, owoców itd. itp. nie musi być duża, ważne żeby była mała, pojemna przy swojej wielkości oraz miała w miarę niską temperaturę mrożenia. Kupował ktoś coś lub jest w stanie doradzić?
Obserwuj wątek
    • madopar50 Re: Zamrażarka do piwnicy 08.03.14, 09:04
      www.google.com/search?hl=pl&q=zamra%C5%BCarki
    • Gość: shgsg Re: Zamrażarka do piwnicy IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 17:25
      wg. mnie najlepsza jest szufladowa, bardzo wygodna, modelu nie podam, trzeba poszukać samemu, i znaleźć coś co odpowiada twoim potrzebom
      • mruwa9 Re: Zamrażarka do piwnicy 08.03.14, 19:15
        w dodatku maja lepsza klase energetyczna.Skrzyniowe zwykle maja klase energetyczna B lub C, lub jeszcze gorzej, szufladowe mozna spokojnie znalezc w co najmniej klasie A lub wyzszej. Do szuflad latwiej sie dostac, niz do dna skrzyni.
        Reszta to kwestia gustu, wymagan odnosnie wymiarow i pojemnosci, oraz budzetu. wybor jest bardzo duzy.
        • 11mm22 Re: Zamrażarka do piwnicy 08.03.14, 19:29
          Ciężko mi znaleźć do ilu stopnic C mrozi taka zamrażarka?
          • Gość: shgsg Re: Zamrażarka do piwnicy IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 20:23
            na pewno do minimum 18 stopni
            • Gość: shgsg Re: Zamrażarka do piwnicy IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.14, 20:27
              tutaj możesz sobie coś wybrać, poczytać o danych technicznych, jak i opinie
              www.ceneo.pl/Zamrazarki;017Szufladowa_P2-29386.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka