Gość: anulka IP: *.aleksandrow-kujawski.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 11:57 od jakiegoś czasu przyglądam się programowi Pascala i szukam odpowiedzi na pytanie: ten świetny mikser co on ma(taki pomarańczowy) to jakiej jest firmy i mniej więcej ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel Re: Pytanie o sprzęt... 13.11.04, 12:00 mikser planetarny KitchenAid zobacz tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re: Pytanie o sprzęt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:57 profesjonalne miksery można nabyć w Warszawie na w sklepie z AGD na Świętokrzyskiej (za stacją metra, jesli idziesz w kierunku ochoty, po prawej stronie są sklepy, pierwszy jest salon suknii ślubnych, nastepna jest drogeria, nastepne sa dwa sklepy z agd). cena- od 2500 zł. oba sklepy są super, mają wielki wybór garnków do foude, raclette, łyżek koktajlowych, naczyń do sushi i innych trochę mniej "typowych" sprzetów. Odpowiedz Link Zgłoś
cat-lover Re: Pytanie o sprzęt... 15.11.04, 17:46 Mam wlasnie ten Kitchen Aid- u nas kosztuje jakies $200 plus wszelkie dodatki, kazdy z nich okolo $100, ale ja dokupilam tylko mlynek do miesa. Rozczarowalam sie co do wyrabiania w nim ciasta- nie wiem czy moj jest felerny czy tak ma byc-ale mam wrazenie, ze nie zbiera wszystkiego dokladnie od dolu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo.hanna KitchenAid IP: *.kabel.telenet.be 15.11.04, 19:25 ile to kosztuje w Polsce? Bo w Stanach, tak jak napisalas, jest to cena raczej przystepna, ale ten sam model w Belgii to wydatek powyzej 450 euro za podstawowy model. Myslalam, zeby to cudo przywiezc sobie ze Stanow, ale powiedziane mi, ze mimo konwertera motor nie bedzie dobrze pracowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: KitchenAid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:29 1699 zł www.fide.pl/pl/dom/kuchnia/roboty/ Odpowiedz Link Zgłoś