Dodaj do ulubionych

Pytanie o sprzęt...

IP: *.aleksandrow-kujawski.sdi.tpnet.pl 13.11.04, 11:57
od jakiegoś czasu przyglądam się programowi Pascala i szukam odpowiedzi na
pytanie: ten świetny mikser co on ma(taki pomarańczowy) to jakiej jest firmy
i mniej więcej ile kosztuje?
Obserwuj wątek
    • kragmel Re: Pytanie o sprzęt... 13.11.04, 12:00
      mikser planetarny KitchenAid
      zobacz tutaj
    • Gość: alicja Re: Pytanie o sprzęt... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 13:57
      profesjonalne miksery można nabyć w Warszawie na w sklepie z AGD na
      Świętokrzyskiej (za stacją metra, jesli idziesz w kierunku ochoty, po prawej
      stronie są sklepy, pierwszy jest salon suknii ślubnych, nastepna jest drogeria,
      nastepne sa dwa sklepy z agd). cena- od 2500 zł. oba sklepy są super, mają
      wielki wybór garnków do foude, raclette, łyżek koktajlowych, naczyń do sushi i
      innych trochę mniej "typowych" sprzetów.
      • cat-lover Re: Pytanie o sprzęt... 15.11.04, 17:46
        Mam wlasnie ten Kitchen Aid- u nas kosztuje jakies $200 plus wszelkie dodatki,
        kazdy z nich okolo $100, ale ja dokupilam tylko mlynek do miesa.
        Rozczarowalam sie co do wyrabiania w nim ciasta- nie wiem czy moj jest felerny
        czy tak ma byc-ale mam wrazenie, ze nie zbiera wszystkiego dokladnie od dolu.
        • Gość: jo.hanna KitchenAid IP: *.kabel.telenet.be 15.11.04, 19:25
          ile to kosztuje w Polsce? Bo w Stanach, tak jak napisalas, jest to cena raczej
          przystepna, ale ten sam model w Belgii to wydatek powyzej 450 euro za podstawowy
          model. Myslalam, zeby to cudo przywiezc sobie ze Stanow, ale powiedziane mi, ze
          mimo konwertera motor nie bedzie dobrze pracowal.
          • Gość: mario Re: KitchenAid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 22:29
            1699 zł
            www.fide.pl/pl/dom/kuchnia/roboty/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka