Gość: Nana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:49 Które z w/w marek polecacie i jakie modele? Jak długo utrzymują ciepło i czy nagrzewaja sie uchwyty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bibitabi1 Re: Garnki:Fissler,WMF,Berghoff 20.07.05, 11:03 Kilka wątków wyżej pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nana Re: Garnki:Fissler,WMF,Berghoff IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:10 Właśnie zauważyłam. Ale nie piszecie nic o garnkach Fissler. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tira-rira Re: Dla ceniacych pieniądze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:36 Mam znajomego co zajmuje się sprzedażą takich naczyń i na moje zapytanie co warto kupić (bo muszę też do nowej chatki nabyć komplet garnków - a chciałem Berghoffa) polecił mi od razu Fisslera argumentując to warstwą miedzi i bardzo szybkim nagrzewaniem się naczynia oraz długim czasem utrzymywania temperatury. Co nie oznacza że Berghoff jest zły. Odpowiedz Link Zgłoś
bibitabi1 Re: Dla ceniacych pieniądze 20.07.05, 13:39 W garnkach Berghoffa też jest miedź, skoro zajmuje się sprzedażą powinien to wiedzieć. Jakościowo Fissler wykonany jest tak samo, inny design to wszystko, no i bardziej praktyczne uchwyty i pokrywki. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś