Gość: koko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.06, 13:04 bardzo lubie lody i zastanawiam sie czy kupic...jakie macie opinie? warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela2225 Re: maszynka do lodów 20.05.06, 14:57 Też się przymierzam do kupna. Mam na oku taka www.elta24.pl/view_product.php?product=SE100 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: maszynka do lodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:54 I warto i nie warto:),lody wychodzą b. dobre(konsystencja) Ja mam jeszcze ruską, po okresie fascynacji(codziennie lody) poszła w kąt. Trzeba pamiętac,żeby odpowiednio wcześniej zamrozić wkład(najlepiej 24h). Albo trzymac go cały czas w zamrazalniku-niestety zajmuje sporo miejsca. Fajne widziałam w sklepie "Tchibo"- w Klifie-Wawa-cena koło stówki. "Elta" jest aktualnie w promocji w Makro. Ogladałam też "Ariete"-seria Disney-ok.150zł Odpowiedz Link Zgłoś
jotate Re: maszynka do lodów 07.06.06, 08:51 a jak wygląda ta maszynka Tchibo? Może jakiś link... niestety nie moge znaleźć... a może ktoś ją ma i używa? I jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: maszynka do lodów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.06, 09:02 www.systemtchibo.pl/?nodeid=1&aph_zawartosc_cmt_id=57 Odpowiedz Link Zgłoś