Dodaj do ulubionych

Lodówka Liebherr KIKv 31430 - warto kupić?

IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 14.07.06, 14:30
Czy ktoś z Was zna ten model lodówki: LIEBHERR KIKv 31430? Warto go kupić?
Czy może za podobne pieniądze można coś kupić "nieLIEBHERR" o lepszych
parametrach ale z zachowaniem jakości i bezawaryjności?
www.liebherr.pl/liebherr/_szczegoly.php?id=kikv3143
www.ceneo.pl/ProductInfo.aspx?ProductID=172336&longDesc=true
Proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • linnieff Re: Lodówka Liebherr KIKv 31430 - warto kupić? 14.07.06, 14:34
      I ja zamierzam sie na lodówke Liebherra
      (www.liebherr.pl/liebherr/_szczegoly.php?id=cbes4056), ale nie do konca
      jestem przekonana czy jakośc produktów tej firmy idzie wparze z cena (zazwyczaj
      dosc wygrorowana, przyznacie ...). Stad przylaczam sie do apelu o wypowiedzi
      uzytkowników lodówek tej własnie firmy.

Pozdrawiam,
      Karolina
      • Gość: Krop Re: Lodówka Liebherr KIKv 31430 - warto kupić? IP: 5.6.2R* / *.nokia.com 14.07.06, 15:23
        Mam dokładnie taką lodówkę od półtora roku. Jestem bardzo zadowolony. W
        zasadzie nie byłbym w stanie wymyślić nic co mógłbym tu podać jako zastrzeżenie
        (bo cena moim zdaniem wcale nie była jakaś wygórowana, inne lodówki jakie
        brałem pod uwagę kosztowały podobnie lub więcej). Ideał.
        • Gość: stkaz Jestem zadowolony IP: *.cto.gda.pl / *.cto.gda.pl 04.08.06, 11:10
          Jestem zadowolony z mojej lodówki LIEBHERR ( modelu nie pamiętam - coś około
          2m, 3 szuflady na dole, wolnostojąca 1 agragat). Lodówka ma 3 lata chodzi
          bezawaryjnie i cicho; w tym czasie zmieniałem juz raz drzwi z lewych na prawe -
          przemeblowanie w kuchni - nie spodziewałem się że z tej fukcji lodówki będę
          kiedyś korzystał a tu się przydała. Nie mam porównania cen na dzień dzisiejszy -
          ale pamiętam że wtedy jak kupowałem też była droższa trochę niż inne.
    • Gość: gość Re: Lodówka Liebherr KIKv 31430 - warto kupić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 14:06
      Nie wiem skąd istnieje przekonanie o bezawaryjności lodówek Libeherr.
      • zielony_listek professional? 20.07.06, 15:15
        Może stąd, że podobno Liebherr robil kiedys sprzęt chłodniczy do zastosowań
        bardziej, hm, profesjonalnych, np. do sklepów, restauracji. Taki sprzęt musiał
        byc trwalszy i nieawaryjny. Być może dlatego.
        Znajomi, którzy maja Liebherry, bardzo sobie je chwalą. Mnie osobiscie bardzo
        sie podoba zewnętrze tych lodówek - takie proste, zwykła stal bez udziwnień i
        plastików.
        Ale właśnie ze wzgledów cenowych teraz sobie Liebherra nie kupie.
        Może kiedys :-)
        pozdrawiam
        zielony_listek
      • Gość: Mat Re: Lodówka Liebherr KIKv 31430 - warto kupić? IP: 5.6.2R* / *.nokia.com 20.07.06, 16:14
        Bezawaryjnych urządzeń to niestety nie ma. Jakichkolwiek urządzeń. Kwestia
        tylko czy się psują rzadziej czy częściej i generalnie jak jest z jakością. U
        Liebherra jest z jakością bardzo dobrze
        • Gość: gość Re: Lodówka Liebherr KIKv 31430 - warto kupić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 15:26
          Miałem dawno temu lodówkę Lebherr model KS.. cośtam. Prosty sprzęt, który
          dostałem w spadku, więc jak się popsuł to poszedł do śmietnika. Podatny na
          opinie sprzedawców zakupiłem Liebherra, który się niestety popsuł. Serwis
          naprawił, ale mam do niego i tak zastrzeżenia natury ogólnej. Drzwi się
          opuszczają, plastiki zółkną (pomimo szorowania) i głośno pracuje. By może miałem
          pecha, ale nie mam powodów do wypowiadania dobrych opinii o tej marce. No może,
          że są ładne.
        • Gość: gosc Re: Lodówka Liebherr KIKv 31430 - warto kupić? IP: *.aster.pl 30.07.06, 10:46
          Uwierz mi, wcale nie jest tak dobrze z jakością u Liebherra jak się może wydawać.
    • Gość: joa Re: Lodówka Liebherr KIKv 31430 - warto kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 15:02
      Mam od 2 lat lodówkę liebherra bardzo podobną, tez do zabudowy, moja ma tylko
      inne proporcje: na dole 3 szuflady zamrażarki i mogę ją tylko chwalić. Jest
      cicha, ma małe zużycie energii, dobrze chłodzi i mrozi, nie ma problemu z
      upałami. Ma szklane półki, w tym jedną składaną, więc nie ma problemu nawet z
      wysokimi naczyniami. Łatwo się ją myje. Ma dwa agregaty. Właściwie nie wiem, co
      mogę jeszcze dodać. Przed zakupem zrobiłam bardzo dokładne rozeznanie, dużo
      poczytałam i naoglądałam się lodówek i innego sprzętu. Efekt: właściwie każdy
      sprzęt w kuchni innego producenta, no może prócz 2. Szczerze polecam te lodówki.
    • Gość: es mam IP: *.chello.pl 04.08.06, 13:02
      mam Liebherra od 9 lat - bez najmniejszej awarii, model do zabudowy, więc nieco
      drzwi trzeba było podregulowac, ot tyle, cicha, bezawaryjna szklane półeczki i
      chromowe barierki (nie znosze plastikowych "kieszeni" na drzwiach); łatwa w
      utrzymaniu czystości
      rodzice od 3 lat też mają Liebherra - nowszy model - zadnych problemów
      i mają jeszcze zamrażarkę skrzyniowa - świetny super szczelny i cichy sprzęt
      następną jeśli będę się kiedys przeprowadzać też kupię Liebherra - z pełną
      odpowiedzialnością mogę polecić
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka