Dodaj do ulubionych

dylemat z wyborem pralki!

IP: 213.17.223.* 11.08.06, 23:20
mam problem z wyborem pralki. już prawie siemens był u mnie w domu ale zobaczyłem boscha. tak wiec nie wiem którą wybrać... bosch WAE24460PL: www.bosch-agd.pl/pl/produkty/produkt.asp?idproduktu=650 czy też siemens Wm14E460PL: siemens-agd.pl/produkty/przeglad_produktow/produkt.php?idproduktu=506

proszę o pomoc i opinie. która lepsza?jaką byście wybrali?
Obserwuj wątek
    • Gość: Marek Re: dylemat z wyborem pralki! IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 12.08.06, 00:07
      Nie uwierzysz, ale dzisiaj wieczorem miałem taki sam dylemat.
      Do tego Boscha, którego bierzesz pod uwagę jest analogiczny Siemens - też 1200
      obrotów (siemens-agd.pl/produkty/przeglad_produktow/produkt.php?
      idproduktu=505), droższy jakieś 70-80 zł.
      Natomiast ten Siemens, którego ty rozważasz niczym się nie różni oprócz obrotów
      (1400), no i oczywiście jest trochę droższy. Myśmy wybrali właśnie tego
      Siemensa. Dlaczego? Pojechaliśmy do sklepu i bardziej nam przypadł do gustu
      panel :)
      Pomyśleliśmy jeszcze, cholera wie do czego, ale może jednak się przyda te 1400
      obrotów (już widzę minę Zayzayera).
      Powodzenia
      • Gość: amix Re: dylemat z wyborem pralki! IP: 213.17.223.* 12.08.06, 14:34
        aha...a słuchaj? czy ten siemens ma wodotrysk? tam w siemensie jest to oznaczone jako system zraszania prania 3D czyli że u góry ma takie coś i tam podczs prania z tego woda tryska? fajnie by było jakby miał to. ogólnie też jestem bardziej skłonny ku siemensowy, ale!bosch ma na bank to zraszanie z góry i bosch podaje że ma 1200 obrotów i też ma klasę B, siemens ma 1400 i też B. jak to jest z tą pralką? jak masz-to pisz! proszę!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka