joy36 21.08.06, 09:56 proszę o wasze zdanie co do sprzętu Indesit agd konkretnie chodzi mi o zmywarki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: calta Re: sprzęt Indesit IP: *.binet.pl / 83.16.114.* 21.08.06, 20:04 Ja mam zmywarkę INDESIT już 11 lat i tylko raz trzeba było ją naprawiać - poszła pompa. Ogólnie jestem zadowolona, myje dokładnie i jest cicha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artur Re: sprzęt Indesit IP: 213.17.223.* 21.08.06, 21:17 hahah. to teraz coś mi sie przypomniało! ja miałem 10 letnia candy (pralka; wystarczy poczytac forum jakie są negatywne opinie o tym sprzęcie) no i chciałem znów se kupić candy bo mi ona słuzyła ok żadnych awarii itp... no i odradzono mi candy bo to nie jest już to samo co kiedyś, choć na moją starą siE eściekkałem od początku bo co to za płukanie: wpuszczenie i wypuszczenie wody?! ale to było tylko jedno takeie płukanie na szczescie... :) no i tak samo będzie z indesitem-poprzednik mowił że ma 11 lat zmywarkę indesita i git. ale to też nie będzie to sammo co kiedyś! jak chcesz kupić coś to na pewno nie włoskie (candy i indesit to włoskie ....urządzenia). ogólnie mam zmywarke siemensa i jest nie do zdarcia domywa nawet zaschniete resztki na najkrótszym programie bez żadnych dopalaczy!naprawde-warto dopłacić i kupić coś pożadnego!!!jak już to siemens albo bosch Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka Re: sprzęt Indesit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 12:56 Nie mam zmywarki lecz pralkę z suszarką. No tragedia, w którymś momencie (miała około roku) zaczęła wirować tak że wyjmowałam mokre ubrania. Jeden "fachowiec" się poddał, dopiero drugi stwierdził "zimny lut", przelutował i przez rok czy półtora był spokój. A teraz znowu się zaczyna... Odpowiedz Link Zgłoś
mamamalgosi Re: sprzęt Indesit 24.08.06, 13:13 mam lodówkę... kompletna klapa... nie polecam włoskiego sprzętu AGD (samochodów też :) ) Nie kupie już włoskiego badziewia choćby nie wiem jakie ładne było. Takie moje zdanie. Amica też niewiele warta. Bosh dla mnie najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: sprzęt Indesit IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.08.15, 16:49 inf dla tych ktorzy nie oszaleli i maja odrobinę rozumu zanim podejmą decyzje kupna czegokolwiek marki indesit. sprzet jak to sprzet moze sie popsuc, moj pech ze po 3 tygodniach od zakupu padl. zgloszone do na magicznej infolini, gdzie panie w przeuprzejmy klamliwy sposób wygaduja bzdury, nie majac pojecia o problenie, ciagla inf ze czesc juz bedzie np czwartek tylko ze przez ponad 2 miesiace bylo kilka czwartkow i dalej mam zlom w kuchni; absolutnie nie polecam ze wzgledu na obsluge serwisowa, a mamienie dluzsza gwaranxja to wydluzony problem i wiara w bubla i borykanie sie jeszcze dłużej z problemem, jeszcze raz nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś