Dodaj do ulubionych

Pytanko do Zayzayera...

IP: 213.17.223.* 28.08.06, 20:38
No wiec mam dylemat z wyborem pralki... mam dwie na oku... jedna nawet byla dosć chwalona na forum...tak wiec:
1. Siemens WM14E460PL: sklep.avans.pl/product_info.php?products_id=6837
2. Ariston Aqualtis:sklep.avans.pl/product_info.php?products_id=6242

Wiem ze do włoskich produktów nie jesteś przekonany ale akurat ten model wygląda na solidny- z opisu tez. Ten siemensa mi też sie podoba... a może doradzisz coś innego? wiem że bosch i siemens to to samo i bosch ma podobny model ale to chyba bez znaczenia. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź!
Obserwuj wątek
    • costa26 Re: To rzeczywiście sprzęt kuchenny. 28.08.06, 22:22
      Wręcz niezastąpiony do przygotowania drinków.
      • orchid11 Re: To rzeczywiście sprzęt kuchenny. 28.08.06, 22:47
        jesteś żałosny! czy to ma aż takie znaczenie że puściłem ten wątek na wyposażeniu kuchni? A jeśli moja pralka stoi właśnnie w kuchni... więc to część kuchni. A gdybyś częsciej czytał forum to było pisane że wątki zamieszczane na forum kuchnie i łazienki o sprzęcie będą usuwane bo to jest forum o urządzaniu wnętrz. A znasz takie forum jak pralnia? Bardzo chętnie poprosze o linka! nie prosze cię o odpowiedź takwiec jeśli stanowi to dla ciebie aż taki problem, a tak do twojej wiadomosci: pralka to takie duże białe słuzace do prania ciuchów... nie robie drinków w pralce hurtowo...Wiesz? to załosne i żenujące!!!
    • spodeck Re: Pytanko do Zayzayera... 29.08.06, 08:09
      Witam,

Pozwolę sobie też odpowiedzieć.

Jeśli chodzi o te dwa modele to Siemens!!! Ta pralka nie tylko WYGLĄDA NA
      SOLIDNĄ, ona JEST SOLIDNA.

Względnie:
      - BOSCH WFX 2440PL (seria Maxx Advantage)
      lub
      - BOSCH WAE 24460PL (seria Maxx 6) - taką akurat sam posiadam.

Pozdrawiam,
      Spodek.
    • ika2409 Re: Pytanko do Zayzayera... 29.08.06, 11:22
      w sklepie intern.Maximedia polecono mi pralke Whirlpoola AWO8103.podobno ma 6
      zmysL?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka