Gość: Ingrid IP: 212.160.172.* 12.02.07, 11:33 Witam serdecznie, proszę o pomoc w wyborze zmywarki - 45 cm, 10 kpl, do 2000zł (im tańsza tym lepiej). W sklepie widziałam zmywarki Amica Wronki - wiecie coś o nich? Warto? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
n.michal Re: Jaka zmywarka? 12.02.07, 14:05 www.maximedia.pl/?c=zmywarki_do_zabudowy&p=electrolux_esl_4131vi mam polecam pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: Jaka zmywarka? 12.02.07, 16:57 Ja mam Amicę (ZiA 6415 chyba). Klasa AAA, 10 kompletów, potrójny wtrysk, ukryty panel steryjący. Jestem z niej bardzo zadowolona. Zapłaciłam chyba 1400 (albo 1600) w internetowym mediamarkecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywni Re: Jaka zmywarka? 12.02.07, 16:59 Dokładnie to ta: www.maximedia.pl/? c=zmywarki_do_zabudowy&p=amica_zia_6415 Osobiście jednak nie polecam tego sklepu. Przynajmniej łódzkiej fili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingrid Re: Jaka zmywarka? IP: 212.160.172.* 13.02.07, 10:34 dziękuję za podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ingrid Re: Jaka zmywarka? Jaki panel? IP: *.sttb.pl 18.02.07, 16:17 A czy możecie mi jeszcze podpowiedzieć czy lepiej kupić zmywarkę ze zintegrowanym panelem czy z odkrytym? Myślałam o tej pierwszej opcji, ale koleżanka powiedziała mi, że po co taki panel z którego nic nie można wyczytać, bo jest schowany. Twierdzi, iż mając panel na wierzchu ma informację nt braku soli, nabłyszczacza, wie dlaczego zmywarka nie zadziałała, bo np.coś jest źle włożone. Przy opcji zintegrowanej ponoć tych info nie można uzyskać. No i niby tak, przecież jak zamknę pokrywę....... Napiszcie proszę co o tym sądzicie, będę wdzieczna za każdą podpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjkmjk Re: Jaka zmywarka? Jaki panel? IP: *.ists.pl 18.02.07, 20:15 Dziewczyno, pomyśl! Jak Ci zmywarka nie działa, to otwierasz i patrzysz na wskaźnik jaki jest tego powód. Moim zdaniem jedyną użyteczną informacją jaką można wyczytać z panelu jest czas do zakończenia mycia. Moim zdaniem wszystko zależy od estetyki wykonania mebli. Jeżeli masz jednolite fronty, które zlewają się w całość, to weź z ukrytym panelem. Jeżeli Ci nie przeszkadza, że panel widać na wierzchu to sobie kup z panelem widocznym. Będziesz widziała na okrągło, że Ci się sól skończyła, nabłyszczacz i będzie Cię to dręczyło całymi dniami i nocami aż pójdziesz do sklepu i kupisz co trzeba. Ja bym takiej traumy nie zniósł. Odpowiedz Link Zgłoś
majatusia Re: Jaka zmywarka? Jaki panel? 20.02.07, 19:43 Jak małe dzieci w domu albo w planach to stanowczo schowany panel...no chyba że chesz sie scigać z dziećmi "kto pierwszy do guziczków" Nasz zmywarka juz kilka razy nie przez nas została uruchomiona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zyziek71 Re: Jaka zmywarka? 25.02.07, 03:08 AEG FAVORIT 45 cm - domywa i jest cicha Odpowiedz Link Zgłoś