Dodaj do ulubionych

Jaka zmywarka?

IP: 212.160.172.* 12.02.07, 11:33
Witam serdecznie, proszę o pomoc w wyborze zmywarki - 45 cm, 10 kpl, do
2000zł (im tańsza tym lepiej). W sklepie widziałam zmywarki Amica Wronki -
wiecie coś o nich? Warto?
Obserwuj wątek
    • n.michal Re: Jaka zmywarka? 12.02.07, 14:05
      www.maximedia.pl/?c=zmywarki_do_zabudowy&p=electrolux_esl_4131vi
      mam polecam
      pozdr.
      • kreatywni Re: Jaka zmywarka? 12.02.07, 16:57
        Ja mam Amicę (ZiA 6415 chyba). Klasa AAA, 10 kompletów, potrójny wtrysk, ukryty
        panel steryjący. Jestem z niej bardzo zadowolona. Zapłaciłam chyba 1400 (albo
        1600) w internetowym mediamarkecie.
        • kreatywni Re: Jaka zmywarka? 12.02.07, 16:59
          Dokładnie to ta: www.maximedia.pl/?
          c=zmywarki_do_zabudowy&p=amica_zia_6415

Osobiście jednak nie polecam tego sklepu. Przynajmniej łódzkiej fili.
          • Gość: Ingrid Re: Jaka zmywarka? IP: 212.160.172.* 13.02.07, 10:34
            dziękuję za podpowiedzi :)
            • Gość: Ingrid Re: Jaka zmywarka? Jaki panel? IP: *.sttb.pl 18.02.07, 16:17
              A czy możecie mi jeszcze podpowiedzieć czy lepiej kupić zmywarkę ze
              zintegrowanym panelem czy z odkrytym? Myślałam o tej pierwszej opcji, ale
              koleżanka powiedziała mi, że po co taki panel z którego nic nie można wyczytać,
              bo jest schowany. Twierdzi, iż mając panel na wierzchu ma informację nt braku
              soli, nabłyszczacza, wie dlaczego zmywarka nie zadziałała, bo np.coś jest źle
              włożone. Przy opcji zintegrowanej ponoć tych info nie można uzyskać. No i niby
              tak, przecież jak zamknę pokrywę....... Napiszcie proszę co o tym sądzicie,
              będę wdzieczna za każdą podpowiedź.
              • Gość: mjkmjk Re: Jaka zmywarka? Jaki panel? IP: *.ists.pl 18.02.07, 20:15
                Dziewczyno, pomyśl! Jak Ci zmywarka nie działa, to otwierasz i patrzysz na
                wskaźnik jaki jest tego powód. Moim zdaniem jedyną użyteczną informacją jaką
                można wyczytać z panelu jest czas do zakończenia mycia.
                Moim zdaniem wszystko zależy od estetyki wykonania mebli. Jeżeli masz jednolite
                fronty, które zlewają się w całość, to weź z ukrytym panelem. Jeżeli Ci nie
                przeszkadza, że panel widać na wierzchu to sobie kup z panelem widocznym.
                Będziesz widziała na okrągło, że Ci się sól skończyła, nabłyszczacz i będzie
                Cię to dręczyło całymi dniami i nocami aż pójdziesz do sklepu i kupisz co
                trzeba. Ja bym takiej traumy nie zniósł.
                • majatusia Re: Jaka zmywarka? Jaki panel? 20.02.07, 19:43
                  Jak małe dzieci w domu albo w planach to stanowczo schowany panel...no chyba że
                  chesz sie scigać z dziećmi "kto pierwszy do guziczków" Nasz zmywarka juz kilka
                  razy nie przez nas została uruchomiona ;)
    • zyziek71 Re: Jaka zmywarka? 25.02.07, 03:08
      AEG FAVORIT 45 cm - domywa i jest cicha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka