tomjery11 25.06.07, 22:30 planujemy zakupić sprzęty do kuchni w sieci bo taniej, ale co z ratami, czy koś korzystał. Bo stacjonarne sklepy mamą 0% ale są droższe i oto rozterka. Czy znacie sklepy w sieci dające sensowne raty i z dobrymi cenami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta. Re: w sieci na raty IP: *.chello.pl 28.06.07, 08:38 Ja kupowałam na raty garnki i parę innych rzeczy w tym sklepie www.abcgastronomii.com. Nie było problemu z ratami, wszystko odbyło się w ciągu paru dni. Firma pisze na stronie że raty są 0% i faktycznie oprocentowanie jest 0, z tym że bank pobiera prowizję 5% od wartości.W moim przypadku wyszło że kupowałam za 2000 zł a spłacam 2100. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulek Re: w sieci na raty IP: 88.220.140.* 28.06.07, 10:26 Czy na pewno 0%? Czy nie ma tam dodatkowej raty, która pokrywa wszytskie koszty (ona się pojawia w umowie). Zazwyczaj umowa spisywana jest na np: 10 rat plus opłata wstępna. I ona się nie liczy jako rata. No i masz 0%. Czasem znów jest tak, że masz śliczne 0% razy 3, tylko za każdy przelew trzeba płacić 5-10 zł. Bez wzgledu gdzie płacisz. Pytaj - bo się moze okazać, że raty oferowane w sklepie są lepsze niż te w sklepie zywkłym. Dużo zależy tez od samej instytucji inwestujacych (żagiel, GE Money Bank, Lukas Raty itp). Jak już, to zapytaj w sklepie, w którym chcesz dokonać zakupów, wyjaśnia ci wszytko. Odpowiedz Link Zgłoś
eldorado15 Re: w sieci na raty 28.06.07, 22:03 o polecam www.neo24.pl. Kupowaliśmy tam sprzęt do domu, bardzo rzetelni, raty załatwiają mailem, dobre ceny i jeszcze terminowi. Naprawdę godne polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona rodzink Re: w sieci na raty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.06.07, 22:24 Myśmy też kupili w www.neo24.pl i można na nich polegać. Wszystko doszło w terminie i bardzo dobrych cenach. Załapaliśmy się także na te raty przez maila, co przy całym zamieszaniu przy urządzaniu wielce pomaga bo nie trzeba latać po sklepach z paierami. Odpowiedz Link Zgłoś