Gość: gosia IP: *.aster.pl 20.07.07, 14:10 wybralam mode Teka DB 90,co o nim myslicie?prosze o opinie lub jesli znacie jakies dobre okapy kominowe w przystepnej cenie 90cm szerokosci prosze o namiary pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nenes22 Re: prosze o rade!!!OKAP 24.07.07, 11:27 Jeżeli wydajność wystarcza Tobie, to wybór niezły. Sklep, gdzie możesz obejrzeć inne to www.okapykuchenne.pl Po określeniu w wyszukiwarce są jeszcze inne do wyboru, a mogę polecić: Linea 90 czy SYNTHESIS 90. Zajrzyj tam, a na pewno coś znajdziesz dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
mlynarz1976 Re: prosze o rade!!!OKAP 24.07.07, 11:31 Ja kupiłem Bosch dke965a Moze nie wyglada super nowoczesnie ale za to jest dosyc cichy w porównaniu z tymi które ogladałem.Czeka na montaz - pewnie w przyszłym tygodniu zawisnie wiec bede mógłsie podzielic uwagami w trakcie uzytkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: prosze o rade!!!OKAP IP: *.aster.pl 24.07.07, 16:46 czy to znaczy ze firm atek ajest słab aczy słaby jest ten model ktory ja wybralam?? Odpowiedz Link Zgłoś
nenes22 Re: prosze o rade!!!OKAP 24.07.07, 17:15 Firma Teka jest godna polecania. DB 90 ma 530 m3/h, i jeżeli jest to dla Ciebie wydajnośc wystarczająca, to wybór jest bardzo dobry. Pytałaś o inne - podałam ci mniej wiecej tak wygladające i mniej wiecej w takiej cenie. Wspomniany Bosch to tez dobry wybór, ale to inny przedział cenowy. Gdybym miała coś jeszcze innego polecić, to za 1200 zł GLOBALO PIANI 90.1 HX. Przeczytaj na okapykuchenne opinie o nim... Od Teki różni sie sterowaniem i dodatkiem timera. Dużo zalezy jednak od tego, jak dużą masz kuchnie i jaką wydajnośc potrzebujesz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: prosze o rade!!!OKAP IP: *.aster.pl 25.07.07, 12:45 kuchnia ma 12 metrow,a jak jest z ta wydajnoscia?jak dobrac najodpowiedniejsza? pierwszy raz kupuje taki okap dlatego za bardzo nie mam pojecia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nenes22 Re: prosze o rade!!!OKAP 25.07.07, 15:02 Jeżeli masz 12m, to w zupełności wystarczy ci 360 m3. CZyli wybrany okap teki jest w zupełności wystarczający. Jeżeli zastanawiasz się jeszcze, co wybrać, to ściągnij sobie poradnik jaki okap kupić z www.kuchnie.pl Myślę, że znajdziesz tam wszelkie informację, które ułatwią ci podjecie decyzji. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: prosze o rade!!!OKAP IP: *.aster.pl 26.07.07, 12:36 ten modle Teka Db 90 ma wydajnosc 500 wiec z tego co zrozumialam do mojej kuchni wystarczy,musze sie jeszce doksztalcic w tej dziedzinie,dziekuje za wszystkie rady pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś