agasaga 07.04.08, 00:14 potrzebuję instrukcję obsługi di KRUPS Orchestro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wojtek 30 Re: ekspres Krups Orchestro -potrzebuję instrukcj IP: *.sggw.waw.pl 07.04.08, 10:35 ja mam instrukcje do tego ekspersu - postaram sie zeskanowac i przeslac na maila. Prosze napisac adres @. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agasaga Re: ekspres Krups Orchestro -potrzebuję instrukcj 07.04.08, 22:34 bedę bardzo wdzięczna za przysłanie instrukcji,mój adres e-mail agasaga@op.pl,z góry dziekuję bardzo i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agasaga Re: ekspres Krups Orchestro -potrzebuję instrukcj 08.04.08, 11:25 Gość portalu: wojtek 30 napisał(a): > ja mam instrukcje do tego ekspersu - postaram sie zeskanowac i > przeslac na maila. Prosze napisac adres @. > Mój adres e-mail agasaga@op.pl,z góry dziękuję i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majron76 Re: ekspres Krups Orchestro -potrzebuję instrukcj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 20:37 czy ja także mogłabym poprosić o instrukcję? Mój adres: majron76@o2.pl. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś