malenka07 20.05.08, 14:56 Czy ktoś może mi polecić miejsce, grze kupię pojemniki na mąkę, cukier itp? Muszą być szklane, szczelnie zamykane, dostępne w różnych rozmiarach. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malenka07 Re: Pojemniki na mąkę itp 25.05.08, 18:48 Naprawdę nikt nie kupował takich pojemników??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Pojemniki na mąkę itp IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.06.08, 14:12 Nie wiem czy jeszcze cię to interesuje ale piękne i tanie pojemniki szklane mają w Ikei www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00112540 - ten model od 0,4 do 3,5 litra pojemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Pojemniki na mąkę itp IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.06.08, 14:13 Można je też na pewno dostać na allegro ale często bardziej opłaca się pojechać do ikei i samemu kupić za niższe pieniądze i bez ryzyka stłuczenia w transporcie. Odpowiedz Link Zgłoś
malenka07 Re: Pojemniki na mąkę itp 17.06.08, 22:20 Dziękuję. Nadal jestem zainteresowana, przy ostatniej wizycie w Ikei rozglądałam się, ale niestety nic takiego nie znalazłam:( Teraz będę wiedziała, o co pytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Pojemniki na mąkę itp IP: *.lubin.dialog.net.pl 18.06.08, 08:35 Ciekawą opcją są też słoiki www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40065867 również z Ikei. Są to słoiki z gumką - bardzo szczelne. Ja w takim, tylko dużym, trzymam mąkę. A w pozostałych Słoikach wekowych robię kiszone ogórki na zimę. Świetnie się do tego nadają. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
duszi Re: Pojemniki na mąkę itp 18.06.08, 13:41 Ja kupiłam na początku tego roku słoki szklane różnej wielkości (są cztery wielkości) w Tesco, są w kształcie walca, z metalową zakrętką, która od środka ma plastikowy gwint, szkło jest zupełnie przezroczyste. Dokupiłam w sklepie paperniczym kalkę samoprzylepną o takiej oszronionej fakturze nadrukowałam na niej nazwy produktów (mąka, sól, cukier, spaghetti , itp...) i przykleiłam. ta kalka była specjalnie przeznaczona do drukarek laserowych i wydruk w ogóle się nie rozmazuje. Ceny tych pojemników zaczynały się chyba od 8,99 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodyni domowa Re: Pojemniki na mąkę itp IP: *.subscribers.sferia.net 18.06.08, 15:50 sklepik rossi.pl ma dużo pojemników: hermetycznie zamykanie, próżniowe, stalowe, szklane itd do wyboru :) do koloru :) (w zasadzie to mają pojemniki chyba na wszystko) ceny jednak są troszkę wyższe niż 8 zł za sztukę... :/ www.rossi.pl/hermetyczne_pojemniki_kuchenne.rossi Odpowiedz Link Zgłoś