Gość: vonszakal IP: *.4web.pl 30.10.08, 20:36 WITAM MAM ZAMIAR KUPIĆ TEN ZESTAW. BĘDĘ WDZIĘCZNY ZA PLUSY I MINUSY TEGO ZAKUPU. POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ivonne76 Re: mastercook M8EP-FL+GC64SI IP: 80.85.225.* 06.11.08, 13:55 Witam, ja posiadam ten piekarnik tylko z inną płytą "GCF 64 SI", ja jestem zadowolona z uzytkowania. Jedynie muszę się nauczyć pieczenia w tym elektrycznym piekarniku (przedtem miałam gazowy)bo co chwilę mi się nie udaje - ostatnio pizza przypiekła mi się na zewnatrz a spód był nieupieczony. Niby właczyłam funkcję na pizzę ale chyba coś z tym jest nie tak. Może ktoś cos doradzi ? moze trzeba włączyć jednak funkcję z termoobiegiem ? Ale jako sprzęt to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonszakal Re: mastercook M8EP-FL+GC64SI IP: *.4web.pl 10.11.08, 20:34 ok pięknie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MagdaB Re: mastercook M8EP-FL+GC64SI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 11:07 Ja Ci gorąco odradzam zakup sprzętu Mastercooka. Jestem bardzo niezadowolona z piekarnika M8EP FX Future i z obsługi serwisu z Łodzi. Przeczytaj mój wpis na temat sprzętu Mastercooka. Odpowiedz Link Zgłoś