Dodaj do ulubionych

"cuda" kuchenne by Mango

17.11.08, 17:00
Szatkownica pro-v, wonder peeler, nicer dicer itp. itd. z zakupów Mango.
Zastanawiam się czy ktoś z Was ma któryś z tych "cudów" i jest zadowolony ...
:) warto czy badziewie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ania_m Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.pools.arcor-ip.net 17.11.08, 17:13
      nie mam, bo uwazam, ze na 100% badziewie. a jesli nie kompletne badziewie, to
      przeplacasz przynajmniej 50% wartosci "cuda".
      w aktualnym katalogu niemieckiej sieci drogerii schlecker dostaniesz dokladnie
      te same marki z tv za mniej niz pol ceny. osobiscie i tak zadnego z przedmiotow
      nie kupie.
    • etnolka Re: "cuda" kuchenne by Mango 18.11.08, 13:01
      Nie wierz co reklamuja w mango bo to jeden wielki montaż
      • Gość: ania_m Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.08, 13:19
        przypomnialo mi sie, ze mam/mialam dwa produkty, ktore rowniez byly reklamowane
        w "telezakupach". kilka lat temu kupilam w niemieckiej sieci supersamow extra
        skosny grill kontaktowy z rynienka do tluszczu. wg pudelka i reklamy sklepu, byl
        to ten z teleshopu i za pol ceny w tv. ogolnie nie byl zly, ale nie mial zadnych
        lampek, termostatu, regulacji temperatury itp. srebrna farba, ktora byl
        pomalowany z zewnatrz zaczela odpadac juz po pierwszym uzyciu. po roku
        uzytkowania wygladal mega-nieestetycznie i wyladowal w smieciach. dziaac w sumie
        dzialal, ale wykonanie strasznie tanie i tandetne.
        v hobel kupilam z 15 lat temu w monachium na stoisku pokazowym producenta przed
        jakims domem towarowym. jak sobie przypomne, to uzywam. plasterki tnie rowne i
        szybko, ale mam troche stracha przed ostrzem. za to uchwyt, ktory ma zapobiegac
        poszatkowaniu sobie palcow jest do d.... wiec ogolnie uzywam tarki z ikei :)
        • Gość: telezakupomaniak Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.gprs.plus.pl 28.11.08, 13:40
          a ja sobie wlasnie zamowilem wonder peelera, zawsze to latwiej
          skrobac niz obierac

za chwile jeszcze poprawie i kupie szatkownice pro-v, moja mama
          miala podobna z niemiec (ktora przypominala ta wonder v) z 10 lat
          jej swietnie sluzyla zanim sie nie polamala

pozdr :)
          telezakupomaniak
    • Gość: miu Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.fbx.proxad.net 10.12.08, 00:08
      Z tego co widzialam (w Warszawie jest sklep innych telezakupow), to
      w wiekszosci jest badziewie.
      • Gość: bogema Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 11:30
        Ja nabyłam komplet noży tytanowych nie wymagających ostzenia, które
        świetnie kroiły dopóki się tytan nie starł. Faktycznie, naostrzyć to
        się tego już nie da.
        Mój mąż nękany ustawicznie prośbami o otwarcie słoika zakupił
        rewelacyjny otwieracz do słoików. Sek w tym, że w rzeczywistości do
        otwarcia słoika tym otwieraczem potrzebne są dwie osoby: jedna
        trzyma a druga kręci.
        Na tym zakupy definitywnie zakończyłam.
        Mnie się i tak najbardziej podoba, jak pokazują, jak bardzo trzeba
        się namęczyć zwykłym urządzeniem i jak słabo to wychodzi: starają
        się tak niesamowicie, żeby im się jak najbardziej nie udało, wylało,
        zabrudziło, rozwaliło, przypaliło, etc.:)))
    • Gość: wacek Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 15:16
      badziewie, zawyzone ceny, zazwyczaj psuje sie po kilku uzyciach. i zawsze z
      badziewnych materialow wykonane sa te rzeczy. lepiej wejsc na ebay i poszukac
      czegos porzadnego, znanych firm, np z niemiec czy wysp brytyjskich. i pozniej
      paczka kurierska ci przysylaja.
      • maria10344 Re: "cuda" kuchenne by Mango 11.12.08, 16:22
        Ja mam tą tańszą tarkę proV/nie od nich/ od paru lat.Nie wyobrażam sobie życia
        bez niej.Mam różne roboty,ale ta jest najlepsza na świecie.
        Z mango miałam jeszcze oczyszczacz parowy.Nie była to rewelacja jak na
        filmiku,ale był dobry,bo właśnie po około 4 latach mi padł.Rewelacyjnie myło mi
        się nim okna i fugi.
        Teraz chcę sobie nabyć Dualetto ,ale w Mango jest drogi.Pokazał się w Tesco za
        80 zł i ten chyba sobie kupię,ale nigdzie nie mogę znaleźć opinii na jego temat.
        Kiedyś na przecenie kupiłam u nich patelnie i to był "szajs" straszny.
        • Gość: ania_m Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.pools.arcor-ip.net 11.12.08, 17:59
          dualetto przetestowal w niemczech ktorys z licznych telewizyjnych magazynow. o
          ile pamietam, werdykt brzmial "do bani"
          tarke typu pro v tez mam, ale nie od nich.
          w telezakupach ok 50% ceny towaru to koszty sklepu za czas antenowy.
        • Gość: ela13 Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.chello.pl 11.12.08, 18:43
          Czy WAm juz wszystkim w głowach sie poprzewracało. Słuchajcie : PRODUKTY Z MANGO
          TO JEST JEDNA WIELKA ŚCIEMA!!!!
          • ka_thy Re: "cuda" kuchenne by Mango 11.12.08, 22:10
            Ja w Mango zakupiłam rękawice silikonowe oraz zestaw desek
            szklanych. Było to 7 lat temu, wszystko mi słuzy do dziś. Jakośc
            bardzo dobra, tudzież estetyka. Były to naprawdę dobre zakupy.
            • Gość: ania_m marketongowcom firmy mango dziekujemy n/t IP: *.pools.arcor-ip.net 11.12.08, 22:18
              • ka_thy Re: marketongowcom firmy mango dziekujemy n/t 12.12.08, 09:47
                To do mnie? LOL
          • Gość: poduszka Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.piaseczno.robbo.pl 26.02.09, 17:07
            kupiłam poduszkę za 169zł taką z kuleczkami z polistyrenu. Śmierdzi poducha
            jakimś rozpuszczalnikiem. Zgłoszę to do urzędu kontroli jakości, bo założę się,
            że ten zapach nie powinien mieć miejsca. Poduszkę wyprałam i dalej cuchnie, a
            przecież śpiąc na niej będę wdychałą ten szajs. Produkcja chńska. Firma Tchobo
            też wypuściła poduszeczki relaksacyjne z kulkami z polistyrenu, ale przede
            wszystkim są bez zapachu i się nie elektryzują. NIE POLECAM PODUSZKI, ZA TE
            PIENIĄDZE MOŻNA KUPIĆ FANTASTYCZNE PODUSZKI ORTOPEDYCZNE.
    • agast1 Re: "cuda" kuchenne by Mango 12.12.08, 17:00
      do tej pory kupiłam dwie rzeczy z firmy Mango, Wonder Peeler sprawuje się
      rewelacyjnie, nigdy nie miałam lepszej obieraczki do warzyw i owoców, z czystym
      sumieniem mogę polecić. Kiedyś mama kupiła tarkę, która jest użytkowana do
      dzisiejszego dnia.Rozważam teraz zakup wyciskacza do soków i byłabym wdzięczna
      za wszelkie opinie na jego temat :)
      • Gość: daro Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 11:35
        super wyciska 100% soku kupilem just juice i jestem zadowolony
        polecam!!
    • wibracyjny [...] 04.02.09, 11:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • faktoriasmaku Re: "cuda" kuchenne by Mango 04.02.09, 11:53
      Mam tzw. spa od nich...
      Wszystko pięknie ładnie - tylko się okropnie wrzyna w tyłek i wyje jak
      potępieniec...
      Więc jeśli i kuchenne cuda są tej samej jakości, to ja dziękuję bardzo. ;)
    • jarek_zielona_pietruszka Re: "cuda" kuchenne by Mango 04.02.09, 12:36
      kupiłem kiedyś master szefa - taki ręczny robot. Rozleciał się przy pierwszym
      majonezie. Zaplaciłem 99 zł. Wolę już ze stadionu za 12 zł efekt podobny ale
      cena inna.
      • jacek1f 8 lat temu kupilem to cos do soku - super! Szczerz 04.02.09, 15:34
        e polecam - teraz widzialem po 70 zł chyba znow reklamuja...

Wszedzie to wozimy ze sopba, ze wszystkiego robi sok naprawde, nic nie moze sie popsuc - bo to zwykle 3 czesci plastikowe.
        Polecam.

Ale tylko to...
      • Gość: ania_m Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.dhcp.uni-bielefeld.de 04.02.09, 16:14
        o wklasnie, posiadalam przez chwile trzeci produkt reklamowany w telezakupach :)
        tego master chefa kupilam w xenosie za 20 marek dawno temu :)
        mial rozkruszyc lod, rozkruszyla sie korbka i wnetrze, lod pozostal niewzruszony
        jak glaz, pardon - lod :))
        odnioslam artykul rozrywkowy do sklepu, posmiali sie, oddali mi pieniadze i
        odeslali cala partie do centrali.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka