guga74 17.11.08, 17:00 Szatkownica pro-v, wonder peeler, nicer dicer itp. itd. z zakupów Mango. Zastanawiam się czy ktoś z Was ma któryś z tych "cudów" i jest zadowolony ... :) warto czy badziewie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania_m Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.pools.arcor-ip.net 17.11.08, 17:13 nie mam, bo uwazam, ze na 100% badziewie. a jesli nie kompletne badziewie, to przeplacasz przynajmniej 50% wartosci "cuda". w aktualnym katalogu niemieckiej sieci drogerii schlecker dostaniesz dokladnie te same marki z tv za mniej niz pol ceny. osobiscie i tak zadnego z przedmiotow nie kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
etnolka Re: "cuda" kuchenne by Mango 18.11.08, 13:01 Nie wierz co reklamuja w mango bo to jeden wielki montaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.pools.arcor-ip.net 18.11.08, 13:19 przypomnialo mi sie, ze mam/mialam dwa produkty, ktore rowniez byly reklamowane w "telezakupach". kilka lat temu kupilam w niemieckiej sieci supersamow extra skosny grill kontaktowy z rynienka do tluszczu. wg pudelka i reklamy sklepu, byl to ten z teleshopu i za pol ceny w tv. ogolnie nie byl zly, ale nie mial zadnych lampek, termostatu, regulacji temperatury itp. srebrna farba, ktora byl pomalowany z zewnatrz zaczela odpadac juz po pierwszym uzyciu. po roku uzytkowania wygladal mega-nieestetycznie i wyladowal w smieciach. dziaac w sumie dzialal, ale wykonanie strasznie tanie i tandetne. v hobel kupilam z 15 lat temu w monachium na stoisku pokazowym producenta przed jakims domem towarowym. jak sobie przypomne, to uzywam. plasterki tnie rowne i szybko, ale mam troche stracha przed ostrzem. za to uchwyt, ktory ma zapobiegac poszatkowaniu sobie palcow jest do d.... wiec ogolnie uzywam tarki z ikei :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telezakupomaniak Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.gprs.plus.pl 28.11.08, 13:40 a ja sobie wlasnie zamowilem wonder peelera, zawsze to latwiej skrobac niz obierac za chwile jeszcze poprawie i kupie szatkownice pro-v, moja mama miala podobna z niemiec (ktora przypominala ta wonder v) z 10 lat jej swietnie sluzyla zanim sie nie polamala pozdr :) telezakupomaniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miu Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.fbx.proxad.net 10.12.08, 00:08 Z tego co widzialam (w Warszawie jest sklep innych telezakupow), to w wiekszosci jest badziewie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogema Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 11:30 Ja nabyłam komplet noży tytanowych nie wymagających ostzenia, które świetnie kroiły dopóki się tytan nie starł. Faktycznie, naostrzyć to się tego już nie da. Mój mąż nękany ustawicznie prośbami o otwarcie słoika zakupił rewelacyjny otwieracz do słoików. Sek w tym, że w rzeczywistości do otwarcia słoika tym otwieraczem potrzebne są dwie osoby: jedna trzyma a druga kręci. Na tym zakupy definitywnie zakończyłam. Mnie się i tak najbardziej podoba, jak pokazują, jak bardzo trzeba się namęczyć zwykłym urządzeniem i jak słabo to wychodzi: starają się tak niesamowicie, żeby im się jak najbardziej nie udało, wylało, zabrudziło, rozwaliło, przypaliło, etc.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacek Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.08, 15:16 badziewie, zawyzone ceny, zazwyczaj psuje sie po kilku uzyciach. i zawsze z badziewnych materialow wykonane sa te rzeczy. lepiej wejsc na ebay i poszukac czegos porzadnego, znanych firm, np z niemiec czy wysp brytyjskich. i pozniej paczka kurierska ci przysylaja. Odpowiedz Link Zgłoś
maria10344 Re: "cuda" kuchenne by Mango 11.12.08, 16:22 Ja mam tą tańszą tarkę proV/nie od nich/ od paru lat.Nie wyobrażam sobie życia bez niej.Mam różne roboty,ale ta jest najlepsza na świecie. Z mango miałam jeszcze oczyszczacz parowy.Nie była to rewelacja jak na filmiku,ale był dobry,bo właśnie po około 4 latach mi padł.Rewelacyjnie myło mi się nim okna i fugi. Teraz chcę sobie nabyć Dualetto ,ale w Mango jest drogi.Pokazał się w Tesco za 80 zł i ten chyba sobie kupię,ale nigdzie nie mogę znaleźć opinii na jego temat. Kiedyś na przecenie kupiłam u nich patelnie i to był "szajs" straszny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.pools.arcor-ip.net 11.12.08, 17:59 dualetto przetestowal w niemczech ktorys z licznych telewizyjnych magazynow. o ile pamietam, werdykt brzmial "do bani" tarke typu pro v tez mam, ale nie od nich. w telezakupach ok 50% ceny towaru to koszty sklepu za czas antenowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela13 Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.chello.pl 11.12.08, 18:43 Czy WAm juz wszystkim w głowach sie poprzewracało. Słuchajcie : PRODUKTY Z MANGO TO JEST JEDNA WIELKA ŚCIEMA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: "cuda" kuchenne by Mango 11.12.08, 22:10 Ja w Mango zakupiłam rękawice silikonowe oraz zestaw desek szklanych. Było to 7 lat temu, wszystko mi słuzy do dziś. Jakośc bardzo dobra, tudzież estetyka. Były to naprawdę dobre zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m marketongowcom firmy mango dziekujemy n/t IP: *.pools.arcor-ip.net 11.12.08, 22:18 Odpowiedz Link Zgłoś
ka_thy Re: marketongowcom firmy mango dziekujemy n/t 12.12.08, 09:47 To do mnie? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poduszka Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.piaseczno.robbo.pl 26.02.09, 17:07 kupiłam poduszkę za 169zł taką z kuleczkami z polistyrenu. Śmierdzi poducha jakimś rozpuszczalnikiem. Zgłoszę to do urzędu kontroli jakości, bo założę się, że ten zapach nie powinien mieć miejsca. Poduszkę wyprałam i dalej cuchnie, a przecież śpiąc na niej będę wdychałą ten szajs. Produkcja chńska. Firma Tchobo też wypuściła poduszeczki relaksacyjne z kulkami z polistyrenu, ale przede wszystkim są bez zapachu i się nie elektryzują. NIE POLECAM PODUSZKI, ZA TE PIENIĄDZE MOŻNA KUPIĆ FANTASTYCZNE PODUSZKI ORTOPEDYCZNE. Odpowiedz Link Zgłoś
agast1 Re: "cuda" kuchenne by Mango 12.12.08, 17:00 do tej pory kupiłam dwie rzeczy z firmy Mango, Wonder Peeler sprawuje się rewelacyjnie, nigdy nie miałam lepszej obieraczki do warzyw i owoców, z czystym sumieniem mogę polecić. Kiedyś mama kupiła tarkę, która jest użytkowana do dzisiejszego dnia.Rozważam teraz zakup wyciskacza do soków i byłabym wdzięczna za wszelkie opinie na jego temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daro Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.09, 11:35 super wyciska 100% soku kupilem just juice i jestem zadowolony polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
wibracyjny [...] 04.02.09, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
faktoriasmaku Re: "cuda" kuchenne by Mango 04.02.09, 11:53 Mam tzw. spa od nich... Wszystko pięknie ładnie - tylko się okropnie wrzyna w tyłek i wyje jak potępieniec... Więc jeśli i kuchenne cuda są tej samej jakości, to ja dziękuję bardzo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_zielona_pietruszka Re: "cuda" kuchenne by Mango 04.02.09, 12:36 kupiłem kiedyś master szefa - taki ręczny robot. Rozleciał się przy pierwszym majonezie. Zaplaciłem 99 zł. Wolę już ze stadionu za 12 zł efekt podobny ale cena inna. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f 8 lat temu kupilem to cos do soku - super! Szczerz 04.02.09, 15:34 e polecam - teraz widzialem po 70 zł chyba znow reklamuja... Wszedzie to wozimy ze sopba, ze wszystkiego robi sok naprawde, nic nie moze sie popsuc - bo to zwykle 3 czesci plastikowe. Polecam. Ale tylko to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: "cuda" kuchenne by Mango IP: *.dhcp.uni-bielefeld.de 04.02.09, 16:14 o wklasnie, posiadalam przez chwile trzeci produkt reklamowany w telezakupach :) tego master chefa kupilam w xenosie za 20 marek dawno temu :) mial rozkruszyc lod, rozkruszyla sie korbka i wnetrze, lod pozostal niewzruszony jak glaz, pardon - lod :)) odnioslam artykul rozrywkowy do sklepu, posmiali sie, oddali mi pieniadze i odeslali cala partie do centrali. Odpowiedz Link Zgłoś