Dodaj do ulubionych

Philipiak opinie

• Gość: jakistam Nie warto IP: *.radom.vectranet.pl 19.04.12, 07:47
      Nie warto za 4 tys, bo na pokazach juz puszczają za 3,5 tys
    • Gość: BabaYaga Re: Philipiak opinie IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.12, 14:12
      Teraz wiem czemu mnie odrzucają pokazy tego rodzaju produktów - jak widac wypowiedź przedstawiciela jest wymowna. Co do garnków to identyczna sprawa jest z kołdrami - ja mam kołdrę królewską za 400 zł z Runa, a koleżanka tę samą za 4000 z Remes - różnica jest tylko w cenie. Tak samo garnki - nie ma różnicy w gotowaniu miedzy firmą Philipiak czy inna podobna - ale w cenie 7000 i 700 zł. Miałam garnki Zeeptera, ale nie do indukcji teraz kupiłam garnki do indukcji identyczne w działaniu za 700 zł - dlatego nie obrażaj ludzi. tym bardziej, że dzisiaj ludzie inaczej gotują - ja w zwykłym garnku na parze za 50 zł i mam jedzenie szybkie, proste i smaczne . Jeżeli ktoś chce szpanować to jego wybór. Podobnie jest z rowerami ja mam rower dobrej firmy za 1200 zł, a kolezanka za 4500 i dacie wiare ja jeżdżę a ona nie ma siły - wiec sprawaz gotowaniem jest taka sama - jak ktoś nie potrafi to gary za 10 tysięcey mu same nie ugotują.
      • Gość: ANNA Re: Philipiak opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.12, 11:29
        ludzie, przestrzegam, wczoraj byli w Rzeszowie chamstwo, prostackie zachowanie prowadzącego, stracone 3 godz. a garczki na alegro 3x tańsze, sprzedawane przez samych przedstawicieli firmy.
        Prowadzący kłamie i nie potrafi odpowiedzieć na proste pytanie, mówi wyłącznie do naiwnych emerytów, obrażający ich słowami "pani to już chyba nic nie pomoże" PEŁNA KOMPROMITACJA FIRMY
      • krzysztofg24 Re: Philipiak opinie 04.12.12, 11:53
        Mnie rowniez spotkala wielka przykrosc we wspolpracy z firma Philipiak, kupilem garnki-(zestaw) a dodatkowo panowie wcisneli mi patelnie mala z pokrywka za bagatela prawie 1.000 zł.
        Niestety patelnia ta ani razu nie sprawdzila sie w tym do czego zostala stworzona, jajecznice przywiera, schabowy przywiera i tak dalej. Postanowilem wiec zwrocic wadliwy towar Philipiakowi i odeslalem na jego adres nie placac za niego oczywiscie. Wtedy to Philipiak nawet nie przepakowal tej nieszczesnej patelni w swoje opakowanie tylko natychmiast ja odeslal do mnie z powretem. Po raz kolejny odeslamem ja do Philipiaka i tak bylo kilka razy. W koncu po kojejnym odesalaniu do mnie nie podjelem przesylki od kuriera i wrocila do Philipiaka. Teraz to Philipiak ma swoja patelnie a ja swoje pieniadze - ale ten straszy mnie i wydzwania, że ja niby mam mu zapłacić za coś czego fizycznie nie mam. Nie zyczę nikomu aby wpadł w sidła takiego Philipiaka. Ta przepychanka z wyjątkowo nieprofesjonalną firmą trwa juz ponad pół roku i końca nie widać.
        Chyba, że pani z windykacji firmy Philipiak w końcu przyjdzie po rozum do głowy i da święty spokój. (wczoraj znowu telefonowali z Philipiaka strasząc mnie komornikiem)
        Boże choń od PHILIPIAKA
    • chris1970 Re: Philipiak opinie 24.09.12, 13:13
      Zakup garnków Philipiaka i tego typu podobnych firm sprzedających towary na pokazach, to przepłacanie za towar wart kilkaset złotych maksymalnie.
      Wystarczy jeden dobry szybkowar. Za taki garnek płaci się maksymalnie kilkaset złotych. Ja kupiłem garnek Tefala. Też z gwarancjami, timerami i różnymi bajerami.
      Garnek używam już około 10 miesięcy i jestem bardzo zadowolony. Nie sponsoruję dziesiątków konsultantów, sprzedawców, telefonistek do umawiania na pokazy, gadżetów i prezencików na pokazach, bo to wszystko pokrywają ci co kupują te garnki. Nie stać mnie na zbędny sponsoring.
    • vastator81 Re: Philipiak opinie 01.10.12, 22:08
      Posiadam takowe (dostałem w prezencie)
      Wady jakie zauważyłem:
      - bardzo łatwo opalają się rączki jak gotuje się na gazie ( w żadnych innych garnkach nie widziałem żeby tak łatwo i szybko spalić rączkę)
      - tarka w zestawie to mistrzostwo - ostrza są grube na około 0,5 mm albo więcej. Marchewkę prędzej połamiemy niż zetrzemy.
      - ciężkie są strasznie
      - na patelni jajecznicy, omleta, naleśników itp nie zrobimy. A ryba kurczak itp i tak wole teflon albo ceramikę.
      - cena też raczej nie na plus.
      -ale one ciężkie
      - piramida to jak dla mnie porażka. Ciężko jest czegoś nie rozgotować albo nie dogotować jak gotujemy na jednym gazie (chyba że lubimy warzywa bez koloru i witamin)
      - z tą wagą to przesadzili
      Zalety:
      - można się przed sąsiadami pochwalić
      - jak się potrafi to można w nich coś ugotwać
      - na tarce palca nie skaleczymy

• Gość: Marek Re: Philipiak opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.14, 01:43
        To forum to jakaś ściema...
        • Gość: Renata Re: Philipiak opinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 31.03.14, 08:49
          IP: *.torproject.afo-tm.org

ten numer występuje około 50 razy, każdorazowo inaczej się nazywa ?
          • Gość: adam Re: Philipiak opinie IP: 94.42.178.* 23.04.14, 17:40
            kupilem..przeplacilem..pelny zestaw w italii ..pol ceny..mam gwaracje i co..nic..termometry ..uchwyty..kup..wiec nasze lepsze i tansze BO POLSKIE..filipiak to tylko oddzial w POLSCE..zarabia na naiwnosci..a 5000 to GARKI SUPERO .kupione we WLOSZECH..i za grosze
    • Gość: naczynia philipiak Re: Philipiak opinie IP: *.radom.vectranet.pl 12.11.12, 13:22
      Nie wart tej ceny, ja posiadam i załuje ,ze kupiłem, mozna kupic tej samej jakosci i taniej
    • Gość: fifi Re: Philipiak opinie IP: *.play-internet.pl 07.12.12, 18:54
      uklej nie gadaj, napisz lepiej jak ostatnio Ci poszło na pokazie :D haha Ty ziomalu, ile tam tych garów już sprzedałeś :) całe garki to pic na wodę :) wbijaj do mnie i nie siedź tyle na kompie.
    • Gość: wkurzona Re: Philipiak opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.12, 16:37
      Widzę, że nie tylko ja zostałam nabita w butelkę zaproszeniem na pokaz :/ Nie zostałam wpuszczona na salę, a na słowa, że firma traci klienta (chciałam kupić te gary). "Przesympatyczna" pani w wieku mocno balzakowskim, odparła "no, to trudno". Sama jestem handlowcem i takie traktowanie swoich klientów po prostu nie mieści mi się w głowie. Zwłaszcza, że telemarketing odwalił potężną robotę, żeby państwo "handlowcy" z bożej łaski mogli dać popis swoich umiejętności. Dla mnie takie zachowanie, to totalna amatorszczyzna, wystawiającą fatalną opinię firmie, która pozwala na takie zachowania. "Gratuluję" działowi marketingu takich pracowników.... A jako, że pracownicy są wizytówką firmy, w tym także jej wyrobów więc - firmie Philipiak już dziękuję i nie omieszkam podzielić się tym z innymi.
      • Gość: Grzes Re: Philipiak opinie IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 19:37
        Przyłączam się do opinii. Prezentacje firmy Philipiak są totalną porażką. Niedość, że nikt nie informuje, że trwają przynajmiej trzy godziny, to podczas prezentacji w formie "spędu" brak jakiegokolwiek poczęstunku nawet szklanką wody. Dla mnie to zwykły pokaz, który za wszelką cenę chce pokazać wręcz magiczne możliwości tych garnków, mocno zawyżona cena, którą potem zbija się do realnej wartości, a klientowi wmawia się, że to wyjątkowa promocja. Stanowczo odradzam.
    • Gość: gosc Re: Philipiak opinie IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 00:26
      "co do rowru ja mam taki za 5000 zł i jezdzi mi sie super i lekko na dale
      > kie dystanse a jestem totalna amatorka jazdy bo jezdze moze 2-3 razy w roku" ;-D
      amatorką nauki też byłaś jak widać
    • Gość: pan_boberek Re: Philipiak opinie IP: *.cdma.centertel.pl 02.03.13, 22:54
      witam właśnie na pokazie firmy philipiak moja teściowa kupiła garnki i jakąś pościel podobno w australijskich merynosów za 4000 a gary warte 7000 18 części tylko w liczbie części liczy sie każda pokrywka jako sztuka i jakieś pierdoły gratis

co do jakości wykonania elementów posiadam zdjęcia jesli ktoś chce sie przekonać jakie to włoskie wykończenie proszę pisać pan_boberek@wp.pl
    • Gość: pan_boberek Re: Philipiak opinie IP: *.cdma.centertel.pl 02.03.13, 23:02
      kto chce zobaczyć jak wygląda " włoska precyzja " prosto z mediolanu(chyba gdzieś ze stodoły pod warszawą w niej jedna tokarka i wiertarka stołowa z 1974 r z rozklekotanym wrzecionem )polecam napisać do mnie na pan_boberek@wp.l wyśle wam zdjęcia zestawu firmy Philipiak niektórych elementów które niestety zakupiła moja teściowa na prezentacji bez mojej wiedzy zapraszam piszcie !! za takie pieniądze można kupić zestaw garnków znanych firm z wieloletnią tradycją
    • Gość: pan_boberek Re: Philipiak opinie IP: *.cdma.centertel.pl 02.03.13, 23:10
      masz takie zadanie żeby pisać i bronić swoją tandetna firmę na ważniejszych forach w internecie , bo ci za tą płacą > pokaż mi w którym sklepie lub sieci sklepów są garnki kosmetyki bądz pościel z merynosów firmy Philipiak no napisz mi który to sklep...

czemu na karcie gwarancyjnej garnków w jednym punkcie grawancją nie są objęte uszkodzenia termiczne ,,przecież garnki użytkuje sie w takich warunkach cały czas , do tego są przystosowane..
    • Gość: SobiePan Re: Philipiak opinie IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.03.13, 20:09
      Bylam na pokazie 6 marca . Prowadzil p. Andrzej, z początku jeszcze prowadzil z uśmiechem ale z chwilą kiedy zobaczyl że klientow nie będzie mial ostrymi słowami kończył wykład. o slowach na pożegnanie nie warto nawet wspominać. To nie pierwsze takie zachowanie, bo koleżanki byly też na pokazie u tego Pana i również byl bardzo oburzony , wypowiadał się bardzo obraźliwie o ludziach którzy przyszli tylko po prezent.
    • Gość: Lili Re: Philipiak opinie IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.13, 10:05
      Bardzo mi się podoba twoja wypowiedź. Trafnie to wszystko ująłeś. Popieram Cię w 100%.
      • Gość: naczynia philipiak Re: Philipiak opinie IP: *.radom.vectranet.pl 15.03.13, 18:30
        Dla tych co lubią byc robieni w balona, przez philipiaka. Spotkanie 5 kwiecien 2013rok ulica słowackiego 11 w radomiu o godz 10.00 Barany na spotkanie i po 5 tysiecy składki za gary które wart są 600 zł. A przede wszystkim emeryci i rencisci wyciągac swoje oszczednosci hheheheheheheheehehe
        • Gość: Gość Re: Philipiak opinie IP: *.play-internet.pl 20.09.15, 07:38
          Naciąganie emerytów, jak ktoś nie umie gotować to nic nie pomoże. Ładnych garnków pełno. Świetny chwyt reklamowy rozdawanie gadżetów . Zegar ścienny z logo philipiak ( tania chińszczyzna) w ciagu miesiąca spóźnia się o godzinę. Nacągneli moja umierającą matkę na szybkowar pod pretekstem ratowania zdrowia. Dobrzye ze nie sprzedają kolumny Zygmunta albo przejeżdżającego tramwaju.
          • Gość: Andrew Re: Philipiak opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.15, 13:58
            Prawda, jeszcze raz prawda. Philipiak, to największy naciągacz w kraju. Prokurator z urzędu powinien ich wsadzić do kicia. Szanowni państwo wystarczy do ich "garów" przytknąć magnes, i już wszystko będziecie wiedzieć, jak oszukują. Magnes nie ma prawa się imać żadnej części "gara", i to wszystko.
            Pozdrawiam wszystkich.
          • Gość: Joa Re: Philipiak opinie IP: 176.107.37.* 26.11.15, 08:14
            Byłam wczoraj na pokazie. Pan prezenter miał 3 godzinną prelekcję, później było losowanie szczęśliwców, którzy mogli gary kupić za 4949 zł. Kusili dodatkami takimi jak kołdra, sztućce, kuchenka i dodatkowy garnek. W pierwszej chwili podjęłam temat, i zaczęłam spisywać umowę. Jednak przyszło opamiętanie i umowy nie podpisałam.
            Wtedy Pan przedstawiciel firmy (mógłby być moim wnukiem); zwrócił się do mnie słowami "MÓWIE DO PANI JAK DO KROWY".
            Miałam ochotę zastanowić się na spokojnie z decyzją zakupu nie pod wpływem chwili. Jednak teraz nawet nie spojrzę w kierunku tej firmy.
    • Gość: krs Re: Philipiak opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 07:45
      poszukaj odpowiedników, są równie dobrej jakości co filipiak a tańsze, wypróbowałam, nie warto przepłacać, nie wiem za co takie ceny mają. I jak zdążyłam sprawdzić tyczy się to wszystkich produktów jakie wypróbowałyśmy z moją mamą.
      • Gość: nina Re: Philipiak opinie IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 14:14
        byłam na prezentacji i kupiłam gary za 4000 zł plus niby gratis kuchenka i noże.
        gary są ładne ale NIE WARTE CENY. można kupić podobne i dużoooo tańsze.
        uchyty są wykończone drzewopodobnym plastikiem (bardzo ładny zresztą), ale śmierdzą na gazie (jak spalony plastik), w środku po gotowaniu np. ziemniaków pozostają żółte nieestetyczne plamy, które nie schodza mimo szorowania :(((
        moja ocena:
        estetyka 10 pkt
        funkcjonalność 4 pkt
        cena 0 pkt

wady:
        rączki śmierdzą spalonym plastikiem,
        po gotowaniu zostają plamy,
        gotowanie w formie wieży to mit!!!!!

ODRADZAM KUPNO TYCH GARÓW,
        NIE ZA TĄ KASĘ
        teraz sama sie wq... że przepłaciłam
        • Gość: Bazarowi oszuści Re: Philipiak opinie IP: *.dynamic.chello.pl 26.05.13, 03:05
          Moja sąsiadka kupiła naczynia filipiaka na prezentacji w marjocie w warszawie za niecałe cztery tysiące i dostałą jeszcze jakieś prezenty za darmo. wydaje mi się że zapłaciła za dużo jak za garki. Ale moja matka zrobiła jeszcze większął głupote. Na bazarze podszed do niej młody chopak i zaproponował naczynia filipjaka za za 1500 złotych, mama nie chciała to powiedział że spszeda je za 1000 jeżeli dostanie gotówkę i niestety,mama poszła do domu po pieniądzre i kupiła te gary. powiem wam ludzie że to co sprzedaje filiapjak to cudo przy tym co przyniosła mama. te gary były dosłowie z blachy a ona dała się oszukać i zapłaciła 1000 złotych za coś co nawet nie przypomina filipjaka. Nie dostała żadnego pokwitowania, a facet który jej to sprzedał wiecej się nie pokazał na tym bazarze! Uwaga na oszustuf!!! Nie kupujcie na bazarach!!!! Pilnujcie swoich rodzicuw.
          • Gość: poleczka [...] IP: *.shulgin.dc1.nl.tor.exit.node.qwertyoruiop.com 04.02.14, 10:38
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: anna Re: Philipiak opinie IP: *.dynamic.chello.pl 31.05.13, 08:56
          Chcę dodać opinie, ale o prezenterze firmy. 17 maja byłam na pokazie, który odbywał się w Piotrkowie Tryb.Prezenter był niemiły i przez cały czas dodawał komentarz, że chyba jest na stypie.Chyba nie jest to w najlepszym stylu komentarz. Poza tym oferta zawierała wpis dla klubowiczów (którym jestem od kilku lat),że "klubowicze, którzy zaproszą na spotkanie 2 lub 3 osoby znajome otrzymują dodatkowo duży bawełniany ręcznik kąpielowy. Mimo,że zaprosiłam 2 osoby ręcznika mi odmówiono, bo prezenter miał taki kaprys.Chciałam kupić prezentowaną lampę,ale już w sklepie Philipiaka w Łodzi, ponieważ obecnie nie posiadałam pieniędzy. Prezenter mnie zwyzywał,że nawet mnie nie stać na kwotę 30 zł miesięcznie na raty, a następnie ukarał nie dając ręcznika mówiąc, że powinnam przyprowadzić 3 osoby a nie 2. Nadmieniam, że przede mną ręcznik dostała osoba, która też przyprowadziła 2 osoby i też nic nie kupiła, ale ja byłam osobą niepełnosprawną(po operacji kolana),chodzącą o kuli.No cóż słodka zemsta.Zadzwoniłam na infolinię, aby powiadomić o tym zajściu firmę. Dostałam odpowiedź, że jeśli mi się ręcznik należy to mi prześlą. Do dzisiejszego dnia niczego nie otrzymałam, ani też wyjaśnienia dlaczego mi się nie należy.Do tej pory na zaproszenia jako klubowicz zabierałam zawsze kilka osób, z których niejedna korzystała z zakupu.Jednak w obecnej chwili ostrzegam wszystkich przed takimi oszustwami i przed tą firmą. Ja na pewno już nigdy nic tam nie kupię. Jednak muszę firmie pogratulować takich prezenterów oraz tak "miłego" i lekceważącego traktowania klubowiczów, że nawet nie pofatygowali się o napisanie odpowiedzi.
    • Gość: kromi Re: Philipiak opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.13, 07:57
      nie kupujcie tych garnków tylko poszukajcie na tej samej zasadzie działających na allegro. Nie dość, że są tańsze to potrafią mieć więcej akcesoriów i odkręcane rączki pokrywek aby prać w zmywarce. W prezencie obdarowałam mame jednym takim "innym" zestawem - jest zachwycona. Co ciekawe ma lepszą patelnię niż Philipiak - dużo łatwiej ją domyć. Nie podaje firmy bo nie pamiętam nazw, a kupiłam już 3 takie zestawy na prezent. (Jeden z nich miał "z" na pokrywkach)
      Poza tym to co piszą o agresywnym handlu to brzydka prawda.
    • Gość: Seneka Re: Philipiak opinie IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 01:15
      Witam,

jak przeglądam te wpisy dochodzę do wniosku, że osoba szukająca pomocy i rozwiania swoich wątpliwości dotyczących firmy PHILIPIAK może mieć ogromne problemy. Jest tak wiele komentarzy wychwalających te produkty, aby tylko ktoś uwierzył w nadzwyczajną wartość tych garnków. Nie każdy jest obyty w prawie (niestety nawet w prawach konsumenckich, choć każdy z nas jest konsumentem prawie każdego dnia dokonując jakiegokolwiek zakupu). Mówi się, że nieznajomość prawa szkodzi i opisy sytuacji osób oszukanych przez tego typu firmy są tego najlepszym dowodem.

Najważniejszy dowód na to, że nie warto tej firmie wierzyć (tak, podam prawdziwy dowód, a nie swoją osobistą historię - jak w przypadku zachwalających te towary) - firma PHILIPIAK była niejednokrotnie kontrolowana przez Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów i niejedną z ich praktyk uznano za niedopuszczalne. Oto link z decyzją wydaną w roku 2012. Czy na serio wierzycie w to, że teraz ta firma się zmieniła na lepsze i nie chce nikogo oszukiwać?

decyzje.uokik.gov.pl/dec_prez.nsf/0/26AEA9B43C0B7A16C1257A76004DB586?OpenDocument
      Najwięcej wartościowych rad dotyczących odstąpienia od umowy zawartej poza lokalem przedsiębiorstwa można znaleźć na forum prawniczym. Jeden z wątków tutaj (forumprawne.org/prawa-konsumenta/112451-odstapienie-od-umowy-zawartej-poza-siedziba-firmy.html). Warto jednak przejrzeć wszystkie wątki, by rozwiać swoje wątpliwośći.

Pozdrawiam i życzę wytrwałości w domaganiu się respektowania swoich praw. Sama właśnie jestem w trakcie pomagania mojej mamie odstąpienia od takiej umowy.

Czytaj więcej na Wieszjak.pl: prawo.wieszjak.pl/forum/thread/16967,Ostrzezenie--dla-bioracych-udzial-w-pokazach-garnkow-firmy-PHILIPIAKA.htm,10?action=newpost&status=done#ixzz2VO16fRAo
      • Gość: Seneka Re: Philipiak opinie IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.13, 01:17
        Ostatni link wkleił się automatycznie, za co przepraszam. Mam zamiar tę wiadomość udostępnić w jak najwięjszej ilości miejsc, bo nie chcę, by inni przez to przechodzili. Mam teraz wyścig z czasem - w ciągu przysługujących 10 dni chcę zrobić wszystko, by rozwiązać tę umowę. Pozdrawiam!
        • Gość: Xz [...] IP: *.torproxy-readme-arachnide-fr-35.fr 29.01.14, 15:19
      • Gość: Agata Re: Philipiak opinie IP: 192.3.19.* 31.01.14, 13:22
        Otóż to. Frima miała wiele kontroli. Najdziwniejsze jest to, że z każdej wychodziła bez szwanku... Garnki są wykonane z kiepskiej jakosci produktów (rączki sie urywają, garnek przypala, a podczas mycia osad nie schodzi, tak jak powinie). Nie są absolutnie warte tej kasy. Na rynku jednak się utzrymują, czyli muszą nabierać ludzi, żeby to w ogóle kupowali.
    • Gość: jacek Re: Philipiak opinie IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 08.06.13, 17:39
      Witam.
      W dniu 8 czerwca o godz 14 w hotelu Skalny w Szczyrku rozpoczęła się prezentacja firmy philipiuk. W ciągu 30 minut prelegentka pani Katarzyna obrażała i upokarzała aż opuściłem spotkanie a wraz ze mną 10 innych ( obcych) osób. Jestem pewien że nauczycielem ‘dobrych manier ‘ pani Katarzyny jest bohater powieści Andrzeja Pilipiuka sam Jakub Wędrowycz.
      W czasie opuszczania sali szczytem chamstwa popisał się kolega pani Kasi co nie powinno już dziwić a jednak… . Zamiast mile spędzonego czasu wyszło jak zwykle.
      Sprzedajecie garnki wartości 1200 zł za wielokrotnie wyższą kwotę ( ok. taki jest biznes) ale nie wolno traktować ludzi jak prostackich wiejskim chamów .
      Jacek Frączyk
    • Gość: ktos Re: Philipiak opinie IP: *.radom.vectranet.pl 10.06.13, 10:54
      guzik prawda ,ze są dobre raczej gó...ane, chcesz sprzedac bo wiesz ,że to szajs i dlatego tak chwalisz
    • Gość: ja22 Re: Philipiak opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.13, 12:44
      czy ktoś mi powie jak odstąpić od umowy z PHILIPIAK
      • Gość: marek Re: Philipiak opinie IP: *.cdma.centertel.pl 29.09.13, 12:28
        witam tez chce sie dowiedziec jak odstąpic od umowy ktora podpisała zona garnków od kuriera nie odbieralismy
        • Gość: SERWISEK oszusci philipiak i ecovital IP: *.radom.vectranet.pl 29.09.13, 20:29
          finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Spowiedz-sprzedawcy-garnkow-To-wszystko-to-oszustwo,wid,15973481,wiadomosc.html
      • 1oszust1 Re: Philipiak opinie 17.07.15, 16:28
        To niemożliwe!
    • Gość: elektrotechnik Re: Philipiak opinie IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.13, 14:42
      za 500 złotych jak sprzedasz to będzie sukces takie gary i szybkowary to w EURO AGD po 350 zł a noże ceramiczne to w supermarkietach kupisz po 50 zł,a kuchenkę ceramiczną to za 1000zł to na cztery fajery,a nie na jedną od Philipiaka.Tylko babcie tam kupują gary,bo się błyszczą dopóki nie ugotują pierwszy raz hihihi
    • Gość: kupiec Re: Philipiak opinie IP: *.xdsl.centertel.pl 06.08.13, 16:45
      kupię za 50 zł
    • Gość: georg Re: Philipiak opinie IP: *.dynamic.chello.pl 19.09.13, 17:36
      Garnki philipiaka to zwykłe gary ze stali nierdzewnej 18/10 które wciskane są na prezentacjach po okazyjnej cenie 4700 naiwnym i łatwowiernym klientom. Jak chcesz dołączyć do grona naiwniaków to idz na prezentację bo tam obowiązuje ta cudowna cena 4700 - normalnie gary philipiaka kosztują 8400 (trzy gary+patelnia). Pozdrowienia dla wszystkich nabitych w butelkę.
      Porządny komplet naczyń ze stali nierdzewnej 18/10 dobrych europejskich firm można kupić w sklepach od 400 do 1000 zł.
      • Gość: Oto prawda Re: Philipiak opinie IP: *.radom.vectranet.pl 20.09.13, 16:27
        No to ja was uswiadomie co robią złodzieje i bandyci typu philipiak , ecovital itd
        finanse.wp.pl/kat,1033691,title,Spowiedz-sprzedawcy-garnkow-To-wszystko-to-oszustwo,wid,15973481,wiadomosc.html
      • Gość: Ewa Re: Philipiak opinie IP: *.korbank.pl 16.12.13, 10:57
        Wczoraj byłam właśnie na pokazie, pan który prezentował te garnki opowiadał wszystko co mu na język przyszło i dobre i złe rzeczy tym emerytom bo to była większość, oczywiście naciągnął chyba 16 osób na zakup na raty za 4700 zł i żeby formalności załatwiały z panią która siedziała na końcu przy stoliku. Oczywiście tych osób które tą okazje kupiły prosił,aby nikomu nie mówiły co tam się dowiedzą bo tam również ich czeka niespodzianka, a niestety garnki nie są dla wszystkich, bo zakup ich nie zależy od posiadania kasy tylko mądrości.
        A ta niespodzianka to była taka, że te gary im od razu tego samego dnia zawiozą- dyskretnie podsłuchałam. Po to chyba, żeby się nie przespali z tą szybką decyzją zakupu i nie odmówili podpisania umowy.
        Gary mają im wystarczyć do końca życia, ale biorąc pod uwagę ich wiek to na pewno wystarczą.
        Pan był nie zbyt miły, udawał wszech wiedzącego, przemądrzałego, a wszyscy tam byliśmy głupi bo wszystko zależy od garów w których gotowaliśmy przez całe życie. Na koniec otrzymaliśmy gwarantowany prezent za 100 zł, jako zapłata za czas poświęcony na pokaz.
        Otóż też to było oszukaństwo, bo czajnik taki można kupić za 19 zł. W internecie są oferty każdy może sprawdzić. I jak tu ufać FILIPIAKOWI. Za parę lat może też się okazać jak te warstwy stali były klejone i że też nie jest zdrowa technologia ich produkcji.
        Życzę nabywcom spokojnego snu na starość, a ja wolę często zmienić sobie garnek emaliowany bo moi dziadkowie takie mieli i też cieszyli się długim życiem.
      • Gość: Joanna Re: Philipiak opinie IP: *.30.23.70.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 13.01.14, 13:42
        Tez tak myślałam. Moi rodzice napalili sie na te gary na pokazie... Odradzilismy im zakup, mimo cudownej oferty. Poczytalam w internecie na temat innych podobnych garnkow i kupiliśmy "podobny" zestaw innej firmy za 900zł. Moja mam z żalem stwierdziła, ze nie można w nich gotować tak jak w garnkach Philipiaka.
        Po jakimś czasie znów zadzwonili i tym razem poszłam na pokaz z rodzicami. Proponuje każdemu, pójść i wyrobić sobie swoją opinie.
        Dokładnie przeczytałam umowę, spisalam wszystkie raty, procenty itd. Pan wszystko mi policzyl. Bo rodzice koniecznie chcieli je kupić.
        To i tak kupa kasy... Ale sama bym takie chciała, mama oddała mi te za 900 i mąż stwierdził ze przecież mam nowe...
        Sama prezentacja jest trochę za długa i różni ludzie, ale jak ktoś chce porównać swoje gary to polecam.
        Joanna
        • Gość: gość Re: Philipiak opinie IP: *.rev.netart.pl 23.01.14, 13:51
          dziewczyno o czy ty piszesz!!! ta firma jest skonczona, tak jak ich pracownicy, którzy podpisują umowy z ludźmi, a następnie zmieniają ceny kredytów. Poza tym garnki nie są warte zainteresowania. Moja ciotka dała się namówić na nie. Jak w nich gotuje to śmierdzi wapnem palonym. A miały być takie zdrowe. Naiwna była, jest tyle garnków na rynku, które są warte każdych pieniędzy! Mam na myśli np. garnki firmy Welmax.
          • Gość: Olko [...] IP: 93.167.245.* 29.01.14, 15:21
        • Gość: Kokon Re: Philipiak opinie IP: *.rembialkowski.net 29.01.14, 15:22
          TA FIRMA MA SZTAB LUDZI, KTÓRZY KLEPIĄ TE KOMENTARZE NA AKORD. PRACOWAŁEM PRZEZ PEWIEN CZAS U NICH I NIKT SIĘ Z TYM NIE KRYŁ. A JACY BYLI DUMNI Z TEGO. NAZYWALI SIEBIE OBROŃCAMI PR W INTERNECIE. STUDENCI WYWĘSZĄ 1300 ZŁ NA RĘKĘ I MYŚLĄ, ŻE SĄ SUPER PR-OWCAMI. W DUPACH IM SIĘ POPRZEWRACAŁO!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: ELO [...] IP: *.torproxy-readme-arachnide-fr-35.fr 29.01.14, 15:24
    • Gość: Adrian Re: Philipiak opinie IP: *.183.139.152.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.10.13, 11:40
      mam to samo za 400 pln. Nie bądź frajerem, że Ty się nabrałeś nie znaczy, że masz innych oszukiwać. Za 400pln mam 12 warstwowe dno ze wszystkimi elementami które ma Philipiak!
      • Gość: Oto prawda Re: Philipiak opinie IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.13, 20:01
    • Gość: Adrian Re: Philipiak opinie IP: *.183.139.152.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.10.13, 11:41
      Były by świetne ale nie za tą cenę. Przestańcie lobbować pracownicy Philipiaka!! Po 400 mam takie garnki IDENTYCZNE!!!
      • Gość: SERWISEK Re: Philipiak opinie IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.13, 19:59
        Wasnie jakosci garow philipiaka mozna kupić taniej i tez wciskają kity na swoich zgrupowaniach i jeszcze podam link dla zainteresowanych:

• Gość: Oto prawda Re: Philipiak opinie naciągacze IP: *.radom.vectranet.pl 27.10.13, 20:03
    • Gość: Adrian Re: Philipiak opinie IP: *.183.128.228.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.10.13, 20:27
      Naciągacz i pracownik Philipiaka
      Te same garnki oferuję za 400 pln. 12 warstwowe dno, taki sam komplet. Już 14 kompletów sprzedałem rodzinie po 400 i wszyscy zadowoleni!!! 2 ma Philipiaka i w gębę sobie plują, że przepłacili za gary 13-to krotnie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka