stalchem1 18.06.09, 19:44 wg ceny polecam: 1. bergner www.stalchem.sklepna5.pl/pokaz_podkat.php?idkat=11 2.kiten king www.stalchem.sklepna5.pl/pokaz_produkt.php?idprod=89 berghoff www.stalchem.sklepna5.pl/pokaz_podkat.php?idkat=11 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bietkadd Re: szybkowar - jaki?? 20.06.09, 14:28 Jeśli chodzi o szybkowar dla mnie najważniejsza jest pokrywa i sposób zamykania. Używam szybkowarów od kilkunastu lat i najlepszy sposób zamykania , najwygodniejszy przy codziennym użytkowaniu - jest taki jak w poz.1 z tą dłuższą rączką. Takie z blokadą typu "sprężynki do słoika weka" na wierzchu pokrywy to bardzo niewygodne . Najważniejsze,żeby można bezpiecznie gorący przenieść , wygodne zamknięcie i możliwość bezpiecznego odparowania w celu zbicia ciśnienia. Tylko do codziennego gotowania 10 l to chyba za duży? Ja mam 6 l i jest uniwersalny , włącznie z gotowanie na parze - ma wkładkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
doxi_mara Re: szybkowar - jaki?? 20.06.09, 21:16 ja polecam szybkowary Fissler, nie do zniszczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś