miziek 15.04.04, 22:10 Sprry, ze tu a nie na priv.. Jakiś czas temu ogłaszałeś/-aś, ze sprzedajesz czeskie książki. Wysłałam do Ciebie @ i nic (( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gajasirocco Re: do GAJASIROCCO 18.04.04, 19:13 wczoraj wróciłam z Egiptu i juz Wam wszystko powysyłam lub Warszawiaków zapraszam dp Karawanseraju na Osiedlu Przyjażń- Konarskiego 87 Odpowiedz Link
cizinec Re: do GAJASIROCCO 19.04.04, 10:09 Ahoj, A kdy a do kolika Karawanseraj je otevren? Mozna udelame nejaky sraz, treba jeste tento tyden?:o) Cizinec je cizinec, ale porad bydli ve Varsave a porad touzi po vsem, co ceske:o) [i kdyz vikend stravil v ČR]. No a vim, ze rad by se pridal i madalini, ktery neni cizinec, i kdyz v cizine ted bydli:o) Zdravim... Odpowiedz Link
miziek nic nie dostałam 19.04.04, 18:33 Gajasirocco, niestety nie dostałam żadnej listy książek. Zapewne znów zaprosisz mnie do klubu na Jelonkach, ale mimo wszystko wolałabym najpierw dostać obiecaną (!) listę. Pozdrav. Odpowiedz Link
gajasirocco Re: nic nie dostałam 20.04.04, 07:49 narazie nie mogę przesłać listy, bo nie dostanę się do komputera w którym mam czeskie rzeczy- mam kilka komp, w róznych miejscach i miastach, a wróciłam dopiero z Egiptu i siedzę nonstop w karawanseraju, gdzie jestem bez internetu- na miejscu są listy wydrukowane- było ponad 1000 pozycji, zeszły oczywiście całe zbiory Hrabala, Kundery, Haska, lecz wiele ciekawych książęk jeszcze zostało, zwłaszcza po czesku ze światowej literatury- oczywiście zapraszam wszystkoch na Jelonki, można zorganizować "sraz"- jutro jest wykład na temat Tuaregów i zawsze się coś ciekawego dzieje! Odpowiedz Link
cizinec Re: do cizinca 24.04.04, 16:22 Tak uz jenom se musime nejak domluvit:o) Jde nekdo na koncert Nohavicy ve stredu? C. Odpowiedz Link
miziek Re: do cizinca 24.04.04, 17:34 Bohuzel nejdu protoze budu v Praze Myslim, ze Utrat pujde... Odpowiedz Link
gajasirocco Re: do cizinca 24.04.04, 20:25 wszystkich miłośników kultury czeskiej, Czech i języka czeskiego zapraszam do Karawanseraju na Jelonkach w Warszawie- tutaj czekają spisy książek- wydrukowane, bo zniknęły mi z komputera- więc przepraszam wszystkich, którym obiecałam przesłać- można też tanio przenocować 20/30/os, coś zjeść, wypić pyszne herbatki orientalne i zrobić zakupy w arabskim sklepiku- szisze, galabije, tytonie...i wiele ciekawych rzeczy- tel. 22-6653859- zapraszam codziennie! Odpowiedz Link