Dodaj do ulubionych

Internet w Czechach

27.01.11, 20:49
Witajcie,
mam pytanie do osób mieszkajacych na codzień w Czechach - orientujecie się może, czy mozna tam wykupić sobie mobilny internet (coś jak u nas np. i-plus) jakby na kartę? Chodzi mi o to, że będę go potrzebować na 3-4 miesiące mojego pobytu w Czechach. Tak, wiem, że mogę zajrzeć na strony czeskich operatorów, ale znam język bardzo słabo (póki co) i nie potrafię się w tym zorientować... Bardzo proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • gira79 Re: Internet w Czechach 27.01.11, 23:35
      A angielski znasz? Strony operatorow sa takze w tym jezyku.
      Internet mozna od 4 lat uzywam z roznych firm. Najbardziej bylem zadowolony z Tmobile w technologi 3G.
      Teraz mam cos z O2 dzialajace na czestotliwosci starych sieci NMT, bardzo duze pokrycie, ale nie jestem zadowolony wymaga duzej anteny zazwyczaj i wygladam jak bym sie w czasie przeniosl.
      O koszta nie pytaj, nie wiem -wszystko firma placi
      • osma.barva.duhy Re: Internet w Czechach 28.01.11, 10:00
        Dzięki smile
        Chodziło mi bardziej o to, czy jest możliwość wykupienia takiego internetu bez umowy (bo raczej umów na 3-4 m-ce nie ma -> ?).
        Zaraz spróbuję coś jeszcze poszukać, ale jesli jest tu ktoś, kto może zetknął sie z tematem, to bardzo proszę o wieści smile
    • smw1_2 Re: Internet w Czechach 28.01.11, 10:57
      Popatrz na ta strone , oferta O2 www.o2.cz/osobni/en/mobile_internet/
      Powodzenia !
      • osma.barva.duhy Re: Internet w Czechach 10.02.11, 15:19
        A orientujecie się może, czy do takiego internetu na 3 m-ce (a więc bez umowy) musze mieć swój modem 3G, czy też "dostanę" go od czeskiego dostawcy usług internetowych, u którego wykupię net?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka