Dodaj do ulubionych

Pogoda pod psem.

28.09.03, 23:50
Na zewnatrz pogoda beznadziejna, tylko siedziec w domu.
A na necie tez pustki.
Wszystkich gdzies wywialo?
Obserwuj wątek
    • marxx Re: Pogoda pod psem. 30.09.03, 05:27
      faktycznie to dziwna sprawa z tym Forum Chicago, jak sprawdzalem na GG kazda
      miejscowosc pod chicagowem ma ogromna ilosc ludzi z komp. ale nikt tu chyba z
      nich nie zaglada, pewnie nie te tematy:))) ale pewnie wsrod tej masy mozna
      wyluskac kilka osob aby zasilily to forum.
      • bolek71 Re: Pogoda pod psem. 30.09.03, 12:22
        Marxx to bardzo proste ,ktos kto tu zaglada stwierdza ze jest tu za malo ludzi
        i juz nie zaglada lub rzadziej ,choc powoli przybywa nam Forumowiczow i mysle
        ze jeszcze to potrwa zanim bedzie tutaj tlok co niewatpliwie nastapi przy tej
        ilosci polonii w tym miescie .
        Ps. Wyslij link do wszystkich swoich znajomych ,a znajomi swoim
        znajomym ,itd.....bo tak naprawde to powodem tzw. puchy tutaj to chyba to ze
        ludzie o tym nie wiedza ...............czyz nie ????????????
    • tenzinn Re: Pogoda pod psem. 05.12.03, 16:43
      Dzis jeszcze gorsza pogoda, to chyba przez te dolujace watki.
      trzeba cos wreszcie wesolego pisac, ludzie.
      • anyaw73 Re: Pogoda pod psem. 05.12.03, 16:46
        Hey ! Ja jestem obecna.
        ps. Pogoda naprawde paskudna, ale przypomia mi Londyska zime a Londyn nawet
        zima lubie :) i juz lepszy humor!!!!!
        • tenzinn Re: Pogoda pod psem. 05.12.03, 16:50
          Ladnie bo juz myslalem ze sam bede:)
          W Londynie niestety niebyle, choc zaraz po studiach mialem tam jechac. Zbiegeim
          roznych okolocznosci nie dotarlem do Anglii. Ale to nie znaczy ze tam nie
          pojawie sie:)
          • anyaw73 Re: Pogoda pod psem. 05.12.03, 17:10
            Polecam, super miasto, tylko lepiej w lato - troszke przyjemniej :) no chyba ze
            ktos jest tak zakrecony jak ja i nawet gdy leje dzeszcz przez pare dnie pod rzad
            przechadza sie uliczkami i podziwia to piekne miasto :) Jeden pozytywny aspek
            Londynu zima- TANIE BILETY!
          • marxx Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 17:11
            Jak wam sie podoba???? Mam nadzieje , ze widac roznice!!!!! i do tego myszka
            bezkablowa i ze swiatelkiem :)))

A jesli chodzi o Ladek Zdroj Tenzinna , to i lepiej ze tam nie wpadl, poniewaz
            byly i sa duze szanse na zawrocenie z granicy:((( A i tam polonia nie taka jak
            tu, czyli mila i otwarta na propozycje!:))))

tenzinn napisał:

> Ladnie bo juz myslalem ze sam bede:)
            > W Londynie niestety niebyle, choc zaraz po studiach mialem tam jechac.
            Zbiegeim
            > roznych okolocznosci nie dotarlem do Anglii. Ale to nie znaczy ze tam nie
            > pojawie sie:)
            • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 17:17
              ....sa duze szanse na zawrocenie z granicy:(((
              nie martw sie, jesli tylko przez to nie pojechales nigdy do Londynu, to hmm
              kto nie ryzykuje w kozie nie siedzi
              Laczac sie duchowo z londynska pogode, wychodze teraz z domu, w ten deszcz....po
              papierosy
            • anyaw73 Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 17:21
              Marxx! Widac roznice, widac szczegolnie ta myszke bez przewodowa :)
              • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 17:39
                O widze, ze sie tlok zrobil. W sumie ciesze sie, ze deszcz pada. Przynajmniej
                mam kogo czytac:)) Nie ma jeszcze szefa, wiec zapuscilam sobie Trojke i czekam
                na liste przebojow:)
                ps . a jaki blask bije od tej myszki Marxx:) Bajer;-)
                • marxx Moja swiecaca myszka! 05.12.03, 17:42
                  Dziewczyny wiedzialem , ze wam sie ten bajer spodoba, i powiem szczerze, ze
                  jestem z tej mychy dumny...tak, tak...dumny!!!
                  i bede ja zabieral na spacery!!!
                  Ania a Ty wybierasz sie na koncertos?
                • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 17:51
                  klara_klara napisała:
                  wiec zapuscilam sobie Trojke i czekam
                  > na liste przebojow:)
                  kto prowadzi popoludniowe wydanie "Zapraszamy do Trojki"?
                  • anyaw73 Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:10
                    Marxx!
                    Raczej nie :) mam jakis wernisarz dzis wieczorem (fotografia)i jutro musze
                    raniutko wstac wiec nie moge szalec dzis z byt dlugo. Planuje byc o 11pm a
                    lozku, bo jutro ciezki dzien mnie czeka :)
                    ale bawcie sie dobrze !!!!!!!!!
                    • marxx Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:14
                      Ten wernisarz to Twoj czy jestes zaproszona???
                      Jesli masz cokolwiek ciekawego , a my moglibysmy sie zalapac, prosze daj nam
                      cynk!:)))

anyaw73 napisała:

> Marxx!
                      > Raczej nie :) mam jakis wernisarz dzis wieczorem (fotografia)
                      • anyaw73 Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:21
                        No niestety nie moj :(
                        Ide z kolezanka ktora jest zaproszona na ten wernisarz a wszystko dlatego ze
                        sie interesuje fotografia a artysta jest jej dobrym znajomym. Sorry ale nawet
                        nie znam dokladnego adresu gdzies w Lakeview tyle wiem,
                  • anyaw73 Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:11
                    klara_klara!!!!!
                    A mi trojka nie chce odbierac? Przesli swojego linka
                    • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:18
                      anyaw73 napisała:

> klara_klara!!!!!
                      > A mi trojka nie chce odbierac? Przesli swojego linka

www.radio.com.pl/
                      i "sluchaj w internecie"

pieknie hula:)
                  • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:20
                    tenzinn napisał:

> klara_klara napisała:
                    > wiec zapuscilam sobie Trojke i czekam
                    > > na liste przebojow:)
                    > kto prowadzi popoludniowe wydanie "Zapraszamy do Trojki"?
                    >
                    Michal Kowalewski
                    • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:25
                      klara_klara napisała:
                      > Michal Kowalewski
                      za moicjh czasow nie bylo go, pamietam za to
                      Sianeckiego, Strzyczkowskiego, itd.
                      Fajne byly w Trojce nocne audycje "Trojka pod ksiezycem"
                      Lza sie kreci w oku:)
                      • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:28
                        tenzinn napisał:

> klara_klara napisała:
                        > > Michal Kowalewski
                        > za moicjh czasow nie bylo go, pamietam za to
                        > Sianeckiego, Strzyczkowskiego, itd.
                        > Fajne byly w Trojce nocne audycje "Trojka pod ksiezycem"
                        > Lza sie kreci w oku:)

Kuba Strzyczkowski prowadzi teraz chyba jakas audycje przed poludniem.Bardzo
                        go lubilam, lubie. Zreszta cala Trojke. W niedzielne poranki sluchalam audycji
                        dla dzieciakow:))
                        >
                        >
                        • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:33
                          pamietam pamietam prowadzil ja MichalOlszanski
                          Klara a mialas kalendarz trojkowy??
                          Ja mam tu ze soba trojkowy kubek:)
                          • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:37
                            tenzinn napisał:

> pamietam pamietam prowadzil ja MichalOlszanski
                            > Klara a mialas kalendarz trojkowy??
                            > Ja mam tu ze soba trojkowy kubek:)
                            Nieee:(((Zazdraszczam:))
                            Kubek wygrales w jakims konkursie?
                            ps lista poooszla:)Niedzwiedz gada.
                            • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:40
                              moja siostra wygrala jakis konkurs,i przyslala mi kubek:)
                              • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:43
                                tenzinn napisał:

> moja siostra wygrala jakis konkurs,i przyslala mi kubek:)
                                hehe a nie moglaby wygrac jeszcze raz?;-)
                                • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:48
                                  zadzwonie do niej i pogadam
                                  moze cos sie da zrobic:)
                                  • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:57
                                    tenzinn napisał:

> zadzwonie do niej i pogadam
                                    > moze cos sie da zrobic:)
                                    Twoja siostra zostanie etatowym trojkowym zwyciezca:)
                                    • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:24
                                      Hehe udalo mi sie Trojek uruchomic, ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:0
                                      i jak tu nie miec dobrego humoru:))
                                      • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:28
                                        tenzinn napisał:

> Hehe udalo mi sie Trojek uruchomic, ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:0
                                        > i jak tu nie miec dobrego humoru:))
                                        Suuper, co?:))))
                                        • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:29
                                          A co tam, raz sie zyje...klara chyba dam Ci kubek:)
                                      • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:28
                                        czuje sie jak w Polsce,gdzie od rana leciala Trojka, zajebocha!!!
                                        • marxx Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:33
                                          z tego co slyszalem, tu (3) i z tego co slyszalem w polsce (3)
                                          to juz sa dwa inne radia
                                          cos jak ambitne rmf lub zetka
                                          badziew:(
                                          • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:35
                                            bez komentarza
                                            • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:38
                                              tenzinn napisał:

> bez komentarza
                                              Damian nie czytaj Marxx'a!;-))
                                          • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:37
                                            marxx napisał:

> z tego co slyszalem, tu (3) i z tego co slyszalem w polsce (3)
                                            > to juz sa dwa inne radia
                                            > cos jak ambitne rmf lub zetka
                                            > badziew:(
                                            aa tam Marxx, pewnie, ze jest inna, ale ten sentyment!!:)) a Niedzwiedz i tak
                                            jest fajny:)
                                            ps nie psuj humoru Damianowi!! Chyba da mi kubek;-)))
                                            • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:38
                                              pewnie, marxx jest zazdrosny bo musial z babcia sluchac radio Maryja:)
                                              • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:39
                                                tenzinn napisał:

> pewnie, marxx jest zazdrosny bo musial z babcia sluchac radio Maryja:)
                                                My sie nie damy Adminowi! O!!!:)
                                                • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:41
                                                  We are never die!!:)
                                              • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:41
                                                tenzinn napisał:

> pewnie, marxx jest zazdrosny bo musial z babcia sluchac radio Maryja:)
                                                albo pogoda tak dziala...
                                                • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:43
                                                  Drogi Adminie, lyknij sobie magnezu!!!
                                                  Ciesz sie nowa myszka, moze to pozwoli Ci spojrzec na swiat optymistyczniej:)
                                                  • marxx Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:45
                                                    tak..tak...a swistak zawija je w te sreberka.
                                                  • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:46
                                                    tenzinn napisał:

> Drogi Adminie, lyknij sobie magnezu!!!
                                                    > Ciesz sie nowa myszka, moze to pozwoli Ci spojrzec na swiat optymistyczniej:)
                                                    Marxx nie siedzi cicho, bo pilnie notuje co Niedzwiedz mowi:)
                                                  • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:52
                                                    klara_klara napisała:

> tenzinn napisał:
                                                    >
                                                    > > Drogi Adminie, lyknij sobie magnezu!!!
                                                    > > Ciesz sie nowa myszka, moze to pozwoli Ci spojrzec na swiat optymistycznie
                                                    > j:)
                                                    > Marxx nie siedzi cicho, bo pilnie notuje co Niedzwiedz mowi:)

mialo byc bzzz "nie"
                                                  • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:57
                                                    zajebisty jest outkast
                                                    kurcze chcialem wejsc na chata trojki ale niemoge znalzc:(
                                                  • tenzinn Znow sam:( 05.12.03, 20:12
                                                    klara na imprezie u bosa, anyaw chyba juz do konca dnia bedzie jesc lunch, marxx
                                                    szuka optymizmu.
                                                    znow bede sam :(
                                                  • marxx Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:23
                                                    tenzinn napisał:

> zajebisty -
                                                    chyba kogos zdeletuje
                                                  • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:26
                                                    Drogi Adminie, jeszcze raz apeluje wiecej optymizmu:))
                                                  • marxx Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:44
                                                    toz ja swoim optymizmem sieje na lewo i prawo i wprawiam w dobry humor obce mi
                                                    osoby,
                                                    i prosze mi uwierzyc jesli bym deletowal cokolwiek...to zawsze z usmiechem i
                                                    niczym nie zmacona wewnetrzna radoscia!
                                                    :)))
                                                  • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:54
                                                    Pachnie mi tu cynizmem, no ale coz kazda wladza zmienia.
                                                    Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia:))
                                                  • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:54
                                                    marxx napisał:

> toz ja swoim optymizmem sieje na lewo i prawo i wprawiam w dobry humor obce
                                                    mi
                                                    > osoby,
                                                    > i prosze mi uwierzyc jesli bym deletowal cokolwiek...to zawsze z usmiechem i
                                                    > niczym nie zmacona wewnetrzna radoscia!
                                                    > :)))

to prosze mi zdeletowac te kalorie, ktore wlasnie nabylam na urodzinach ufff
                                                    nawet ciezko mi sie pisze;-)
                                                  • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:56
                                                    musisz troszeczka pobiegac po offisie,tylko nie przewroc kompa:)
                                                  • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:59
                                                    tenzinn napisał:

> musisz troszeczka pobiegac po offisie,tylko nie przewroc kompa:)

hehe:)) bede sprzatac po imprezie. Moze wtedy:)) Teraz pobiegam po forum;)
                                                  • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:01
                                                    to najlepiej pisz i rob przysiady, tak najlepiej z 500:)
                                                  • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:02
                                                    tenzinn napisał:

> to najlepiej pisz i rob przysiady, tak najlepiej z 500:)
                                                    TY chyba chcesz, zebym wyladowala na OIOM'ie;-)
                                                    ps prosze chorej przynosic czekoladki
                                                  • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:04
                                                    nie czekoladki,tylko kisiel bez cukru:)
                                                  • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:07
                                                    tenzinn napisał:

> nie czekoladki,tylko kisiel bez cukru:)
                                                    bleee
                                                    Na mojej liscie nalogow slodycze zajmuja pierwsze miejsce! Zaraz potem klasuja
                                                    sie ksiazki o Holocauscie. Damian jakie masz nalogi? ( forum sie nie liczy):)
                                                  • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:09
                                                    fajki, muza ( slucham calyczas),ksiazki, czytam teraz 3 naraz (ale nie o
                                                    holokauscie) cos tam sie jeszcze znajdzie
                                                  • tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:12
                                                    aha i jeszcze herbata, zielona i czerwona galonami moge pic
                                                  • klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:39
                                                    tenzinn napisał:

> aha i jeszcze herbata, zielona i czerwona galonami moge pic
                                                    masz calkiem zdrowe nalogi (-palenie)
                                                  • tenzinn Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 16:35
                                                    20 postow w ciagu paru dni??
                                                    Co sie dzieje z wami ludzie??
                                                    Pogoda niesprzyja do pisania??
                                                  • klara_klara Re: Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 16:45
                                                    Mi sie chce spac...
                                                  • klara_klara Re: Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 16:47
                                                    klara_klara napisała:

> Mi sie chce spac...
                                                    ps Damianie, co z Krzeptowskim?
                                                  • tenzinn Re: Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 16:47
                                                    Zrob sobie kawe, wez pare glebokich odeechow.
                                                    Poprostu dotlen mozg:)
                                                  • tenzinn Re: Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 16:56
                                                    www.e-gory.pl/ciekawe_rozmaitosci_goralenvolk.php
                                                    zobacz pod tym linkiem
                                                  • klara_klara Re: Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 17:14
                                                    tenzinn napisał:

> www.e-gory.pl/ciekawe_rozmaitosci_goralenvolk.php
                                                    > zobacz pod tym linkiem

Juz przeczytalam. Ciekawe. Dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka