damian1975 28.09.03, 23:50 Na zewnatrz pogoda beznadziejna, tylko siedziec w domu. A na necie tez pustki. Wszystkich gdzies wywialo? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marxx Re: Pogoda pod psem. 30.09.03, 05:27 faktycznie to dziwna sprawa z tym Forum Chicago, jak sprawdzalem na GG kazda miejscowosc pod chicagowem ma ogromna ilosc ludzi z komp. ale nikt tu chyba z nich nie zaglada, pewnie nie te tematy:))) ale pewnie wsrod tej masy mozna wyluskac kilka osob aby zasilily to forum. Odpowiedz Link
bolek71 Re: Pogoda pod psem. 30.09.03, 12:22 Marxx to bardzo proste ,ktos kto tu zaglada stwierdza ze jest tu za malo ludzi i juz nie zaglada lub rzadziej ,choc powoli przybywa nam Forumowiczow i mysle ze jeszcze to potrwa zanim bedzie tutaj tlok co niewatpliwie nastapi przy tej ilosci polonii w tym miescie . Ps. Wyslij link do wszystkich swoich znajomych ,a znajomi swoim znajomym ,itd.....bo tak naprawde to powodem tzw. puchy tutaj to chyba to ze ludzie o tym nie wiedza ...............czyz nie ???????????? Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pogoda pod psem. 05.12.03, 16:43 Dzis jeszcze gorsza pogoda, to chyba przez te dolujace watki. trzeba cos wreszcie wesolego pisac, ludzie. Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Pogoda pod psem. 05.12.03, 16:46 Hey ! Ja jestem obecna. ps. Pogoda naprawde paskudna, ale przypomia mi Londyska zime a Londyn nawet zima lubie :) i juz lepszy humor!!!!! Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pogoda pod psem. 05.12.03, 16:50 Ladnie bo juz myslalem ze sam bede:) W Londynie niestety niebyle, choc zaraz po studiach mialem tam jechac. Zbiegeim roznych okolocznosci nie dotarlem do Anglii. Ale to nie znaczy ze tam nie pojawie sie:) Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Pogoda pod psem. 05.12.03, 17:10 Polecam, super miasto, tylko lepiej w lato - troszke przyjemniej :) no chyba ze ktos jest tak zakrecony jak ja i nawet gdy leje dzeszcz przez pare dnie pod rzad przechadza sie uliczkami i podziwia to piekne miasto :) Jeden pozytywny aspek Londynu zima- TANIE BILETY! Odpowiedz Link
marxx Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 17:11 Jak wam sie podoba???? Mam nadzieje , ze widac roznice!!!!! i do tego myszka bezkablowa i ze swiatelkiem :))) A jesli chodzi o Ladek Zdroj Tenzinna , to i lepiej ze tam nie wpadl, poniewaz byly i sa duze szanse na zawrocenie z granicy:((( A i tam polonia nie taka jak tu, czyli mila i otwarta na propozycje!:)))) tenzinn napisał: > Ladnie bo juz myslalem ze sam bede:) > W Londynie niestety niebyle, choc zaraz po studiach mialem tam jechac. Zbiegeim > roznych okolocznosci nie dotarlem do Anglii. Ale to nie znaczy ze tam nie > pojawie sie:) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 17:17 ....sa duze szanse na zawrocenie z granicy:((( nie martw sie, jesli tylko przez to nie pojechales nigdy do Londynu, to hmm kto nie ryzykuje w kozie nie siedzi Laczac sie duchowo z londynska pogode, wychodze teraz z domu, w ten deszcz....po papierosy Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 17:21 Marxx! Widac roznice, widac szczegolnie ta myszke bez przewodowa :) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 17:39 O widze, ze sie tlok zrobil. W sumie ciesze sie, ze deszcz pada. Przynajmniej mam kogo czytac:)) Nie ma jeszcze szefa, wiec zapuscilam sobie Trojke i czekam na liste przebojow:) ps . a jaki blask bije od tej myszki Marxx:) Bajer;-) Odpowiedz Link
marxx Moja swiecaca myszka! 05.12.03, 17:42 Dziewczyny wiedzialem , ze wam sie ten bajer spodoba, i powiem szczerze, ze jestem z tej mychy dumny...tak, tak...dumny!!! i bede ja zabieral na spacery!!! Ania a Ty wybierasz sie na koncertos? Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 17:51 klara_klara napisała: wiec zapuscilam sobie Trojke i czekam > na liste przebojow:) kto prowadzi popoludniowe wydanie "Zapraszamy do Trojki"? Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:10 Marxx! Raczej nie :) mam jakis wernisarz dzis wieczorem (fotografia)i jutro musze raniutko wstac wiec nie moge szalec dzis z byt dlugo. Planuje byc o 11pm a lozku, bo jutro ciezki dzien mnie czeka :) ale bawcie sie dobrze !!!!!!!!! Odpowiedz Link
marxx Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:14 Ten wernisarz to Twoj czy jestes zaproszona??? Jesli masz cokolwiek ciekawego , a my moglibysmy sie zalapac, prosze daj nam cynk!:))) anyaw73 napisała: > Marxx! > Raczej nie :) mam jakis wernisarz dzis wieczorem (fotografia) Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:21 No niestety nie moj :( Ide z kolezanka ktora jest zaproszona na ten wernisarz a wszystko dlatego ze sie interesuje fotografia a artysta jest jej dobrym znajomym. Sorry ale nawet nie znam dokladnego adresu gdzies w Lakeview tyle wiem, Odpowiedz Link
anyaw73 Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:11 klara_klara!!!!! A mi trojka nie chce odbierac? Przesli swojego linka Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:18 anyaw73 napisała: > klara_klara!!!!! > A mi trojka nie chce odbierac? Przesli swojego linka www.radio.com.pl/ i "sluchaj w internecie" pieknie hula:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:20 tenzinn napisał: > klara_klara napisała: > wiec zapuscilam sobie Trojke i czekam > > na liste przebojow:) > kto prowadzi popoludniowe wydanie "Zapraszamy do Trojki"? > Michal Kowalewski Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:25 klara_klara napisała: > Michal Kowalewski za moicjh czasow nie bylo go, pamietam za to Sianeckiego, Strzyczkowskiego, itd. Fajne byly w Trojce nocne audycje "Trojka pod ksiezycem" Lza sie kreci w oku:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:28 tenzinn napisał: > klara_klara napisała: > > Michal Kowalewski > za moicjh czasow nie bylo go, pamietam za to > Sianeckiego, Strzyczkowskiego, itd. > Fajne byly w Trojce nocne audycje "Trojka pod ksiezycem" > Lza sie kreci w oku:) Kuba Strzyczkowski prowadzi teraz chyba jakas audycje przed poludniem.Bardzo go lubilam, lubie. Zreszta cala Trojke. W niedzielne poranki sluchalam audycji dla dzieciakow:)) > > Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:33 pamietam pamietam prowadzil ja MichalOlszanski Klara a mialas kalendarz trojkowy?? Ja mam tu ze soba trojkowy kubek:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:37 tenzinn napisał: > pamietam pamietam prowadzil ja MichalOlszanski > Klara a mialas kalendarz trojkowy?? > Ja mam tu ze soba trojkowy kubek:) Nieee:(((Zazdraszczam:)) Kubek wygrales w jakims konkursie? ps lista poooszla:)Niedzwiedz gada. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:40 moja siostra wygrala jakis konkurs,i przyslala mi kubek:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:43 tenzinn napisał: > moja siostra wygrala jakis konkurs,i przyslala mi kubek:) hehe a nie moglaby wygrac jeszcze raz?;-) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:48 zadzwonie do niej i pogadam moze cos sie da zrobic:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 18:57 tenzinn napisał: > zadzwonie do niej i pogadam > moze cos sie da zrobic:) Twoja siostra zostanie etatowym trojkowym zwyciezca:) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:24 Hehe udalo mi sie Trojek uruchomic, ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:0 i jak tu nie miec dobrego humoru:)) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:28 tenzinn napisał: > Hehe udalo mi sie Trojek uruchomic, ale czad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:0 > i jak tu nie miec dobrego humoru:)) Suuper, co?:)))) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:29 A co tam, raz sie zyje...klara chyba dam Ci kubek:) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:28 czuje sie jak w Polsce,gdzie od rana leciala Trojka, zajebocha!!! Odpowiedz Link
marxx Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:33 z tego co slyszalem, tu (3) i z tego co slyszalem w polsce (3) to juz sa dwa inne radia cos jak ambitne rmf lub zetka badziew:( Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:38 tenzinn napisał: > bez komentarza Damian nie czytaj Marxx'a!;-)) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:37 marxx napisał: > z tego co slyszalem, tu (3) i z tego co slyszalem w polsce (3) > to juz sa dwa inne radia > cos jak ambitne rmf lub zetka > badziew:( aa tam Marxx, pewnie, ze jest inna, ale ten sentyment!!:)) a Niedzwiedz i tak jest fajny:) ps nie psuj humoru Damianowi!! Chyba da mi kubek;-))) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:38 pewnie, marxx jest zazdrosny bo musial z babcia sluchac radio Maryja:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:39 tenzinn napisał: > pewnie, marxx jest zazdrosny bo musial z babcia sluchac radio Maryja:) My sie nie damy Adminowi! O!!!:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:41 tenzinn napisał: > pewnie, marxx jest zazdrosny bo musial z babcia sluchac radio Maryja:) albo pogoda tak dziala... Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:43 Drogi Adminie, lyknij sobie magnezu!!! Ciesz sie nowa myszka, moze to pozwoli Ci spojrzec na swiat optymistyczniej:) Odpowiedz Link
marxx Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:45 tak..tak...a swistak zawija je w te sreberka. Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:46 tenzinn napisał: > Drogi Adminie, lyknij sobie magnezu!!! > Ciesz sie nowa myszka, moze to pozwoli Ci spojrzec na swiat optymistyczniej:) Marxx nie siedzi cicho, bo pilnie notuje co Niedzwiedz mowi:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:52 klara_klara napisała: > tenzinn napisał: > > > Drogi Adminie, lyknij sobie magnezu!!! > > Ciesz sie nowa myszka, moze to pozwoli Ci spojrzec na swiat optymistycznie > j:) > Marxx nie siedzi cicho, bo pilnie notuje co Niedzwiedz mowi:) mialo byc bzzz "nie" Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 19:57 zajebisty jest outkast kurcze chcialem wejsc na chata trojki ale niemoge znalzc:( Odpowiedz Link
tenzinn Znow sam:( 05.12.03, 20:12 klara na imprezie u bosa, anyaw chyba juz do konca dnia bedzie jesc lunch, marxx szuka optymizmu. znow bede sam :( Odpowiedz Link
marxx Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:23 tenzinn napisał: > zajebisty - chyba kogos zdeletuje Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:26 Drogi Adminie, jeszcze raz apeluje wiecej optymizmu:)) Odpowiedz Link
marxx Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:44 toz ja swoim optymizmem sieje na lewo i prawo i wprawiam w dobry humor obce mi osoby, i prosze mi uwierzyc jesli bym deletowal cokolwiek...to zawsze z usmiechem i niczym nie zmacona wewnetrzna radoscia! :))) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:54 Pachnie mi tu cynizmem, no ale coz kazda wladza zmienia. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia:)) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:54 marxx napisał: > toz ja swoim optymizmem sieje na lewo i prawo i wprawiam w dobry humor obce mi > osoby, > i prosze mi uwierzyc jesli bym deletowal cokolwiek...to zawsze z usmiechem i > niczym nie zmacona wewnetrzna radoscia! > :))) to prosze mi zdeletowac te kalorie, ktore wlasnie nabylam na urodzinach ufff nawet ciezko mi sie pisze;-) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:56 musisz troszeczka pobiegac po offisie,tylko nie przewroc kompa:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 20:59 tenzinn napisał: > musisz troszeczka pobiegac po offisie,tylko nie przewroc kompa:) hehe:)) bede sprzatac po imprezie. Moze wtedy:)) Teraz pobiegam po forum;) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:01 to najlepiej pisz i rob przysiady, tak najlepiej z 500:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:02 tenzinn napisał: > to najlepiej pisz i rob przysiady, tak najlepiej z 500:) TY chyba chcesz, zebym wyladowala na OIOM'ie;-) ps prosze chorej przynosic czekoladki Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:04 nie czekoladki,tylko kisiel bez cukru:) Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:07 tenzinn napisał: > nie czekoladki,tylko kisiel bez cukru:) bleee Na mojej liscie nalogow slodycze zajmuja pierwsze miejsce! Zaraz potem klasuja sie ksiazki o Holocauscie. Damian jakie masz nalogi? ( forum sie nie liczy):) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:09 fajki, muza ( slucham calyczas),ksiazki, czytam teraz 3 naraz (ale nie o holokauscie) cos tam sie jeszcze znajdzie Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:12 aha i jeszcze herbata, zielona i czerwona galonami moge pic Odpowiedz Link
klara_klara Re: Pisze wlasnie z nowej klawiatury!!!! 05.12.03, 21:39 tenzinn napisał: > aha i jeszcze herbata, zielona i czerwona galonami moge pic masz calkiem zdrowe nalogi (-palenie) Odpowiedz Link
tenzinn Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 16:35 20 postow w ciagu paru dni?? Co sie dzieje z wami ludzie?? Pogoda niesprzyja do pisania?? Odpowiedz Link
klara_klara Re: Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 16:45 Mi sie chce spac... Odpowiedz Link
klara_klara Re: Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 16:47 klara_klara napisała: > Mi sie chce spac... ps Damianie, co z Krzeptowskim? Odpowiedz Link
tenzinn Re: Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 16:47 Zrob sobie kawe, wez pare glebokich odeechow. Poprostu dotlen mozg:) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 16:56 www.e-gory.pl/ciekawe_rozmaitosci_goralenvolk.php zobacz pod tym linkiem Odpowiedz Link
klara_klara Re: Wszyscy sie gdzies pochowali czy co?? 10.12.03, 17:14 tenzinn napisał: > www.e-gory.pl/ciekawe_rozmaitosci_goralenvolk.php > zobacz pod tym linkiem Juz przeczytalam. Ciekawe. Dziekuje Odpowiedz Link