Dodaj do ulubionych

chrapiący boxer

IP: *.energis.pl 12.05.04, 16:43
wiem ze u bokserow to normalne bo maja krotkie pyski, ale moze istnieje jakis
sposob by pies w nocy nie chrapal, jest u mnie juz 4 miesiace a ja nie moge
sie przyzwyczaic do tego dzwieku,w konsekwencji czego nie moge zasnąc a gdy
juz zasne to na krotko.w nocy czesto wstaje i przewram psa na rozne stony, w
nadzieji ze zmiana pozycji cos pomoze ale rzadko daje to jakis efekt. jesli
znacie jakis sposob to pomozcie!
Obserwuj wątek
    • lena_zienkiewicz Re: chrapiący boxer 12.05.04, 17:01
      Eee, sposobu to chyba na to nie ma.W przypadku człowieka to podaje się jakieś
      leki, ale w przypadku psiaka to nie wiem za bardzo.Ja na szczęście już się
      przyzwyczaiłam, ale muszę przyznać, że boksery to niezłe "chrapacze".
      • Gość: BlueBerry Re: chrapiący boxer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 17:28
        nie ma sposobu:)))))
        ja mam doga de bordeaux ktory chrapie niemozebnie. potrafi przechrapac cala
        noc. slychac przez sciane w drugim pokoju:))) nawet pytalam sie weterynarza czy
        cos mozna zrobic. nie:)) jedynie sie przyzwyczaic albo zaoopatrzyc w zatyczki
        do uszu:))) ja sie przyzwyczailam. choc przyznam ze w zeszlym roku mialam
        ciezki kryzys senny.
        taka juz uroda bokserow, buldogow, dogow i innych uroczych ras:)))
    • krolewna.sniezka Re: chrapiący boxer 12.05.04, 18:48
      ja mam dwa boxery, obydwa bardzo chrapiace ;-) moj chlopak tak sie potrafi
      zanosic w czasie snu, ze na dole w domu nie da sie ogladac telewizora jak on
      spi na gorze ;-) Co troche pomaga, to ustawienie jego glowy, w niektorych
      pozycjach tak glosno i zawziecie chrapie ze az jezyk mu wyskakuje :-)) a jak mu
      przesune glowe troche mniej sie zanosi, ale ogolnie to innego srodka nie ma
      oprocz wkladek do uszu dla ciebie. Pomagaja.
      • Gość: lulu Re: chrapiący boxer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.04, 19:20
        ja mam owczarka niemieckiego,chyba pzrez to ze jest spasiony glosno chrapie,ale
        ja za sypiam przy jego chrapaniu,wrecz mnie to usypia.natomiast nie moge
        zasnac przy chrapaniu meza,ktorego slychac zza sciany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka