marzenka_gliwice 23.11.07, 14:08 Moj pies ma katar i charczy przy oddychaniu. Poza tym zadnych objawow nie kaszle ma apetyt. Czy to moze byc cos powaznego? Zastanawiam sie czy nie zabrac jej do weterynarza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.nancy Re: Moj pies ma katar 23.11.07, 14:48 > Czy to moze byc cos powaznego? moze. > Zastanawiam sie czy nie zabrac jej do weterynarza stanowczo: tak. Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka_gliwice Re: Moj pies ma katar 23.11.07, 17:39 No i ma chore gardlo:( dostala 2 zastrzyki i tabletki. Mam nadzieje ze jej przejdzie. Biedna malutka Odpowiedz Link Zgłoś
a.nancy Re: Moj pies ma katar 24.11.07, 18:39 marzenka_gliwice napisała: > No i ma chore gardlo:( dostala 2 zastrzyki i tabletki. Mam nadzieje > ze jej przejdzie. Biedna malutka dobrze, ze wybralas sie do weta biedna :( ale nie martw sie, przejdzie jej trzymaj ja w cieple i uwazaj na nagle zmiany temperatury (nie wychodzcie z domu, kiedy jest rozgrzana), a jesli zmoknie to wycieraj do sucha :) moje male wlasnie "jedzie" na antybiotykach, nie kaslal i nie kichal, ale przypaletala sie jakas infekcja i stan podgoraczkowy... Odpowiedz Link Zgłoś
marzenka_gliwice Re: Moj pies ma katar 24.11.07, 19:19 juz dzisiaj jest lepiej:-) nawet szczekac moze heh Odpowiedz Link Zgłoś
karusiap Re: Moj pies ma katar 29.11.07, 22:04 Psiaki, oprócz zarazków na spacerach, mogą też zlapać infekcję od chorującego cżlowieka. Dlatego w okresie gdy właściciel jest chory, można psu podawac profilaktycznie witaminke C lub jakis Rutinoskorbin. No i nie bac sie weta jak juz zachorzeje sie piesowi ;) Odpowiedz Link Zgłoś