omega0 02.12.07, 13:53 Ile trwa rujka u kotów? Moja od wczoraj nie je,miauczy,wypina tyłek i jest strasznie niespokojna! nie wiem jak jej pomoc... mam ochote wypuścić ją z domu jak tylko zobacze jakiegoś dorodnego kocura ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misia007 Re: kot! 02.12.07, 13:59 To pewnie by pomoglo, bo rujka mija jak dojdzie do zaplodnienia.Powaznie to roznie to bywa ale zawsze trwa za dlugo.Mozna isc do weta po zastrzyk na wyciszenie wtedy będzie spokojna po jakiejs dobie.Zeby sie to nie powtarzalo to po jakis dwoch tygodniach mozna juz robic sterylke. Odpowiedz Link Zgłoś
salimis Re: kot! 02.12.07, 14:15 omega0 napisała: > mam ochote > wypuścić ją z domu jak tylko zobacze jakiegoś dorodnego kocura ;p Czyżbyś chciała zostać babcią ? ; P Odpowiedz Link Zgłoś
mist3 Re: kot! 02.12.07, 17:29 o rujce, sterylce i innych formach antykoncepcji: www.vetserwis.pl/sterylizacja_kot.html Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia11 Re: kot! 02.12.07, 17:34 Od kilku dni do rui permanentnej tzn. 3 do 5 dni, albo cały czas. Życzę tego pierwszego. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwcialo Re: kot! 03.12.07, 10:22 Zacisnij żęby, zatyczki do uszu wpakuj i wytrzymaj kilka dni. A potem umów kotke na sterylizację. U mojej mamy kotka potrafiła mieć ruje co 2 tygodnie- masakra. Po sterylce uspokoiło sie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś