lidianka_tt 20.11.09, 15:05 Pytam czysto teoretycznie, które imię Wam się bardziej podoba? Osobiście kiedyś wolałam daniela, ale teraz chyba bardziej podoba mi się Dominik. Pozdrawiam . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Daniel czy Dominik? 20.11.09, 15:26 Oba nie w moim guście. W Polsce Daniel nieciekawie mi się kojarzy więc jednak Dominik. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Daniel czy Dominik? 20.11.09, 16:11 przepraszam, to byłam ja, zapomniałam zmienić nick z innego forum to żeby mnie o pacynkowanie nie posądzono Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Daniel czy Dominik? 20.11.09, 16:28 Dominik. Akurat dzisiaj w przychodni widziałam małego Dominika Ładne imie, Daniel niesamowicie mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Daniel czy Dominik? 20.11.09, 20:53 Nie podoba mi się żadne, ale gdybym musiała, to wybrałabym Daniela. Odpowiedz Link Zgłoś
waniliooowa Re: Daniel czy Dominik? 20.11.09, 23:31 Żadne mi sie nie podoba. Z tych dwóch wybrałabym Daniela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bluemoon Re: Daniel czy Dominik? IP: *.gemini.net.pl 21.11.09, 17:27 Dominik. Daniel jest mdły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lula Re: Daniel czy Dominik? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.09, 12:50 Daniel. To piękne, biblijne, silne imię. Dominik nie podoba mi się. Kojarzy mi się "dziewczyńsko". Za dużo dziewczynek i koleżanek o imieniu Dominika w moim otoczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
generalizacja Re: Daniel czy Dominik? 24.11.09, 09:45 A dla mnie zdecydowanie Dominik =) W rodzinie mojego męża jest mały Daniel. Teściowa zwsze chcąc przypomniec sobie jego imię mówi "no ten jak on był...Jeleń? A! Daniel!" Od Daniela zdecydowanie wolę Dawida, chociaż też mnie nie zachwyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Daniel czy Dominik? IP: *.4-2.cable.virginmedia.com 25.11.09, 13:37 Dominik Odpowiedz Link Zgłoś