mader1 Re: Krzysia!!!Jest gdzieś moja imienniczka??? 25.01.04, 21:55 Krzysia to znaczy Krystyna czy Krzysztofa ? Jezeli Krysia - Krzysia to jest to imie mojej coreczki , ktora ma 7 lat. Do tej pory spotkala jedyna imienniczke w podobnym wieku w przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Krzysia!!!Jest gdzieś moja imienniczka??? 26.01.04, 11:33 Czesc ! Ja mysle ,ze myslalas o Krzysztofie.Kojarzy mi sie z Krzysia z Pana Wolodyjowskiego.Znam tez pewna mloda dziewczyne o tym imieniu.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
straba Re: Krzysia!!!Jest gdzieś moja imienniczka??? 26.01.04, 23:05 I znowu to co wszędzie!!! Czyli każdy myśli że mam na imie Krysia. Ale tu chodzi o Krzysie,tak jak ta z Pana Włodyjowskiego. Krzysia nie Krysia. Także wpisujcie się dziewczyny? Ciekawa jestem czy takowe panny są?! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
donatta Re: Krzysia!!!Jest gdzieś moja imienniczka??? 27.01.04, 01:18 Ze mną do klasy w liceum chodziła Krzysia. Bardzo fajna i nietuzinkowa dziewczyna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Krzysia!!!Jest gdzieś moja imienniczka??? 30.01.04, 13:21 straba napisała: > I znowu to co wszędzie!!! > Czyli każdy myśli że mam na imie Krysia. Ale tu chodzi o Krzysie,tak jak ta z > Pana Włodyjowskiego. Krzysia nie Krysia. Czyli w dowodzie masz Krzysztofa?! Zdrobnienie Krzysia-bardzo ladne! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Krzysia!!!Jest gdzieś moja imienniczka??? 27.01.04, 08:44 Witaj. Nie znam żadnej Krzysi - Krzysztofy . Imię brzmi milutko szczególnie w zdrobnieniu. Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
i2h2 Re: do Mader1 29.01.04, 21:20 Witaj, ja też mam córeczke o imieniu krystyna, ale ma dwa latka. Czy jeździcie na zjazdy Krystyn? Iwona, mama Krysi(18 stycznia 2002) iwohar@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mader1 Re: do Mader1 29.01.04, 23:03 Witam Cie serdecznie ! Nie bylismy jeszcze na zjezdzie Krystyn. Ale trzeba sie chyba wybrac A Wy ? I jaka jest Wasza Krysia ? Odpowiedz Link Zgłoś