Gość: bati IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.10, 15:56 Chłopcy: 8 Mikołaj 7 Jakub 6 Jan Szymon 5 Adam Mateusz Wojciech 4 Adrian Antoni Kacper Krzysztof Piotr 3 Bartosz Frnaciszek Hubert Krystian Maciej Maksymilian Oliwier 2 Damian Dawid Gabriel Ignacy Karol Michał Oskar Przemysław Ryszard Tymon 1 Alan Aleksander Bartłomiej Borys Bruno Cezary Daniel Emil (podwójne nazwisko polsko-obce) Erwin Eryk Grzegorz Jędrzej Łukasz Marcel Marek Miłosz Natan Patryk Paweł Rafał Tadeusz Tomasz Dziewczynki: 8 Julia Maja 7 Lena Zuzanna 5 Amelia 4 Antonina Zofia 3 Alicja Aleksandra Hanna Laura Łucja Nadia Natalia Weronika 2 Barbara Karolina Maria Weronika 1 Athena (greckie nazwisko) Agata Bogusia (Bogumiła lub Bogusława) Elżbieta Ewa Gabriela Helena Iga Inga Irena Jagoda Jaśmina Kinga Matilde (podwójne nazwisko polsko-obce) Matylda Martyna Milena Monika Nikola Oliwia Paulina U chłopców cieszy Eryk i Erwin. Zaskakuje aż 2 Ryszardów. Nie podoba mi się Natan. U dziewczynek brawa dla Jaśminy i Ingi. Cieszy również Milena, aż 3 Laury i 3 Łucje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bati Re: bliźnięta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.10, 15:59 Szymon i Bartosz Przemysław i Grzegorz Bartosz i Maciej Łucja i Wojciech Matilde i Emil (podwójne nazwiska polsko-obce) Laura i Oliwier Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: bliźnięta 10.04.10, 17:40 najbardziej podoba mi się rodzeństwo Łucja i Wojciech najmniej Przemysław i Grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: 2 imiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.10, 16:01 Hubert Marcel Krystian Andrzej Mikołaj Jan Antoni Zygmunt Piotr Andrzej Jan Antoni Rafał Jerzy Weronika Anna Zuzanna Magdalena Oliwia Weronika Odpowiedz Link Zgłoś
fenyloalanina5 Re: 2 imiona 10.04.10, 17:30 Zdziwiła mnie Bogusia - ale na plus! Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Warszawa 10.04.2010. 10.04.10, 17:39 Laura jedna jest mojej kolezank(ze szpitala na Karowej) zaskoczyła mnie ilość Mikołajów! sporo Wojtków i aż 4 Adrianów. 2 Michałów tylko. Fajnie,że 2 Rysiów-lubię to imię|Jędrzej,Marcel-fajnie nie podoba mi się Erwin,Natan. Julia i Zuzanna powróciły. mnóstwo Lenek (?) Podoba mi się Helena,Irena,Łucja,Jagoda,Gabriela. I niespotykana Monika i Bogusia Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 10.04.2010. 10.04.10, 21:01 Erwin bardzo mi się spodobał, i ładnie pasuje z nazwiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Warszawa 10.04.2010. 10.04.10, 21:04 Zadziwia mnie aż 4 Adrianów, 3 Krystianów oraz 2 Damianów i Przemysławów. Poza tym bardzo podobają mi się Jędrzej i Tadeusz. Czołówka u dziewczynek ani trochę mnie nie zaskakuje, nuda, nuda i jeszcze raz nuuuuuda. Za to pozytywnie odbieram Elżbietę i Irenę. Bliźnięta Przemysław i Grzegorz mają bardzo interesujące imiona w dobie Kubusiów i Antosiów Podoba mi się też Łucja i Wojciech. Ani trochę zaś Laura i Oliwier. Co do podwójnych imion ... Całkiem fajny jest Antoni Zygmunt. Reszta normalna, niezachwycająca (mój Tato też jest Piotrem Andrzejem ). Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: WnŚ Warszawa 10.04.2010. 10.04.10, 22:15 Tak, czołówka wieje nudą. Jak zawsze od dłuuuuuższego czasu. A nudnej i oklepanej Anny i Magdaleny nie widzę ani jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidia Re: WnŚ Warszawa 10.04.2010. IP: 79.110.195.* 11.04.10, 12:16 Ale sama powiedziałaś, że Kasia jest nudna. Znasz jakąś małą Katarzynę? Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: WnŚ Warszawa 10.04.2010. 11.04.10, 12:52 Gość portalu: Lidia napisał(a): Ale sama powiedziałaś, że Kasia jest nudna. Znasz jakąś małą Katarzynę? Znam trzy. Nudne a oklepane nie zawsze muszą iść w parze. A Kasia jest znacznie nudniejsza od Katii. Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: WnŚ Warszawa 10.04.2010. 11.04.10, 00:18 Na plus: 2 Tymonów,Jędrzej,Bruno,Tadeusz,3 Łucje i Laury, Bogusia (ciekawe, czy jest Bogusławą, Bogumiłą czy Bogną), Ewa, Inga, Elżbieta. Zaskoczyło mnie aż 8 Mikołajów, 2 Przemysławów, Ryszardów, Erwin. Z podwójnych imion podoba mi się Antoni Zygmunt, a z imion bliźniąt Łucja i Wojtek. Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: WnŚ Warszawa 10.04.2010. 11.04.10, 11:14 Nieprzewidywałam takiej ilości Adamów i Oliwierów. Niespodzianką jest dla mnie Jędrzej. U dziewczynek Irenka i Bogusia - miła odmiana (chociaż nie należą do moich ulubionych). Weroniki są dwie czy jedna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: WnŚ Warszawa 10.04.2010. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.10, 16:54 Są dwie. Odpowiedz Link Zgłoś