lf55 25.04.04, 19:46 czy jest gdzies w sieci zestawienie najczesciej nadawanych imion? Moze wg PESEL albo z USC? Bardzo bym chciala wiedzeic, czy wymyslone przeze mnie imiona (Antonina albo Bernard czy Konstanty) nie sa czasem na takiej liscie A moze wiecie, jakie ostatnio imiona sa najpopularniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boniedydy Re: najczestsze imiona 26.04.04, 09:46 lf55 napisała: > czy jest gdzies w sieci zestawienie najczesciej nadawanych imion? Moze wg > PESEL albo z USC? Bardzo bym chciala wiedzeic, czy wymyslone przeze mnie > imiona (Antonina albo Bernard czy Konstanty) nie sa czasem na takiej liscie Toto na pewno nie. Ale takiej listy, obawiam się, nie ma, choć dla wielu osób byłaby interesująca. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: najczestsze imiona 26.04.04, 10:02 Oprocz Antoniny to Bernard i Konstanty wystepuja sporadycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosey Re: najczestsze imiona 26.04.04, 11:01 Jest taka lista, ale z 2000 roku (Nasze imiona, Jan Grzenia), mozna sie w jakis sposob nia sugerowac, bo w ciagu 3-4 lat przetasowania nie beda zbyt wielkie. A wymienione przez Ciebie imiona na pewno nie sa popularne, wiec nie masz co sie przejmowac. Odpowiedz Link Zgłoś
rybula5 Re: najczestsze imiona 26.04.04, 11:22 Obecnie dla dziewczynki to : Julka,Zuzia, Wiktoria, Weronika (najwięcej jest tych dwóch pierwszych)Niemal co druga dziewczynka w wieku około 0-5, która spotykam to Julka(zdaje sie popularność serialu "Na dobre i na złe") Odpowiedz Link Zgłoś
megi79 Re: najczestsze imiona 26.04.04, 13:30 Cześć, Twoje typy na pewno nie są aktualnie popularne,są oryginalne;tylko Antonina pojawia się sporadycznie.Wg mnie ładniejsze niż Antonina jest Antonia- b.rzadkie Dla dziewczynek najbardziej popularna jest Julia,te wymienione już przez poprzedniczki oraz Zuzia,Natalka,Aleksandra;dla chłopców-Jakub,Kacper,Mateusz. Pozdrawiam,megi79 Odpowiedz Link Zgłoś