Dodaj do ulubionych

Aleksandra i Mikołaj

IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 22:22
Dzieci pani ze żłobka mojej córki. Bardzo spodobał mi się ten zestaw z uwagi na jego konotacje historyczne smile Łącznie z moją córką Alicją, to już w ogóle prawie jak ostatni Romanowowie wink
A jak się Wam podoba? Mimo popularności smile
Obserwuj wątek
    • Gość: motylek Re: Aleksandra i Mikolaj IP: *.plusgsm.pl 25.02.11, 00:11
      pieknie smile
    • olianka Re: Aleksandra i Mikołaj 25.02.11, 08:34
      Nic nadzwyczajnego, dość częsty zestaw.
      • Gość: Justyna Re: Aleksandra i Mikołaj IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 11:31
        Pierwszy raz się spotkałam z takim smile mi się spodobał, chociaż średnio mi się podoba Aleksandra.
    • konarkamarka Re: Aleksandra i Mikołaj 25.02.11, 13:59
      Mnie się podoba. Też nigdy nie spotkałam się z takim zestawem - co innego Julia i Kuba czy Oliwka i Kacper czy Zuzia i Mateusz. Sama zastanawiam się czy nie nazwać drugiego synka - Aleksander. Pierwszy ma na imię Mikołaj. Może nie są to oryginalne imiona, ale też nie są wydumane czy kiczowate.
      • olik1980 Re: Aleksandra i Mikołaj 25.02.11, 18:25
        Ja mam w rodzinie rodzeństwo Zuzię i Kacpra... (miał być Kuba..)

Aleksandra i Mikołaj - fajnie
    • dalenia Re: Aleksandra i Mikołaj 25.02.11, 16:31
      Dla mnie też nic nadzwyczajnego. O ile Mikołaj całkiem mi się podoba, to Aleksandra jest dla mnie mdła i nijaka, i w ogóle mi się nie podoba.
    • gaudencja Re: Aleksandra i Mikołaj 25.02.11, 21:34
      Oba imiona bardzo popularne, a w związku z tym bardzo osłuchane (przy czym Mikołaja jeszcze przynajmniej kiedyś odbierałam jako ciekawe i nieczęste imię, a Aleksandra zawsze była popularna) i nie widzę w nich nic godnego szczególnego zachwytu, czy w zestawie takim, czy tez innym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.