Gość: Justyna IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.11, 22:22 Dzieci pani ze żłobka mojej córki. Bardzo spodobał mi się ten zestaw z uwagi na jego konotacje historyczne Łącznie z moją córką Alicją, to już w ogóle prawie jak ostatni Romanowowie A jak się Wam podoba? Mimo popularności Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Aleksandra i Mikołaj 25.02.11, 08:34 Nic nadzwyczajnego, dość częsty zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Justyna Re: Aleksandra i Mikołaj IP: *.dynamic.chello.pl 25.02.11, 11:31 Pierwszy raz się spotkałam z takim mi się spodobał, chociaż średnio mi się podoba Aleksandra. Odpowiedz Link Zgłoś
konarkamarka Re: Aleksandra i Mikołaj 25.02.11, 13:59 Mnie się podoba. Też nigdy nie spotkałam się z takim zestawem - co innego Julia i Kuba czy Oliwka i Kacper czy Zuzia i Mateusz. Sama zastanawiam się czy nie nazwać drugiego synka - Aleksander. Pierwszy ma na imię Mikołaj. Może nie są to oryginalne imiona, ale też nie są wydumane czy kiczowate. Odpowiedz Link Zgłoś
olik1980 Re: Aleksandra i Mikołaj 25.02.11, 18:25 Ja mam w rodzinie rodzeństwo Zuzię i Kacpra... (miał być Kuba..) Aleksandra i Mikołaj - fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Aleksandra i Mikołaj 25.02.11, 16:31 Dla mnie też nic nadzwyczajnego. O ile Mikołaj całkiem mi się podoba, to Aleksandra jest dla mnie mdła i nijaka, i w ogóle mi się nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Aleksandra i Mikołaj 25.02.11, 21:34 Oba imiona bardzo popularne, a w związku z tym bardzo osłuchane (przy czym Mikołaja jeszcze przynajmniej kiedyś odbierałam jako ciekawe i nieczęste imię, a Aleksandra zawsze była popularna) i nie widzę w nich nic godnego szczególnego zachwytu, czy w zestawie takim, czy tez innym. Odpowiedz Link Zgłoś