megi79 01.05.04, 08:27 Ostatnio coraz bardziej mi się podoba,ale czy znacie jakieś fajne zdrobnienia? I ogólnie podoba Wam się to imię?Jest też Nastazja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszko02 Re: Anastazja?? 04.05.04, 22:50 Podoba mi się, zreszta to imie nosiał moja babcia. Mówilismy do niej babcia Nastusia, ale Nastka tez może być zdrobnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nicol-e Re: Anastazja?? 05.05.04, 10:54 Mam tak na drugie na imię, jak bylam mala, rodzice używali go jako pierwszego- wołali na mnie Nastusia, Nastka, Nasteńka- maleńska itp. W wieku szkolny,m nie podobało mi się, brzmiało rosyjsko itp, teraz moja koleżanka tak nazwała córeczke- całkiem mi sie spodobało. Imie to staje sie popularne chyba dzięki piosenkarce Anastazji pozdrawiam- Aurelia Odpowiedz Link Zgłoś
silvana_s Re: Anastazja?? 10.05.04, 10:58 Bardzo piękne imię. Wybralam je, dla dziewczynki. Z tymże będę je zdrabniała - Ana. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Anastazja?? 11.05.04, 00:53 A mnie nie przekonuje , nie w moim guscie. Odpowiedz Link Zgłoś
recherche Re: Anastazja?? 11.05.04, 01:55 Tak, Anastazja bardzo ładne, Nastazja w moim odczuciu już znacznie mniej. A ze zdrobnień jest jeszcze Nastusia, Tusia, Tusieńka... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Anastazja?? 12.05.04, 23:09 Witaj ! Anastazja podoba mi sie jako drugie imie.Ale jako pierwsze nie za bardzo.pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja odświeżanie dla ania.silenter_exunruzanka 08.10.04, 23:26 Jest też wiele innych wątków, w których były opinie o tym imieniu, ale nie bedę ich odświeżać, bo zazwyczaj dotyczyły wyborów między konkretnymi imionami. Odpowiedz Link Zgłoś
lady Re: Anastazja?? 09.10.04, 12:10 megi79 napisała: > Ostatnio coraz bardziej mi się podoba,ale czy znacie jakieś fajne zdrobnienia? > I ogólnie podoba Wam się to imię?Jest też Nastazja. > pozdrawiam Oba imiona bardzo mi się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
kubuspuchatek18 Re: Anastazja?? 09.10.04, 12:18 ładne imię. mam tak an drugie. to imię nosiła także moja prababcia. zdrobninia: Ania, Nastka, natusia, Tusia, Tusieńka... pozdrawiam, Julia Anastazja Odpowiedz Link Zgłoś