olik1980 22.06.11, 13:09 czyli imiona dzieci z forum. Myślę że są całkiem fajne Mam nadzieję że koleżanki się nie obrażą że podałam Florentyna Antek Kornel Izabela Filip x2 Zuzanna Michalina Jan Helena Marta x 2 Alicja Berenika Jaśmina Borys Dawid Hanna Idalia Maja Emilian Mateusz x 2 Szymon Wojciech Tadeusz Julian i Krzysztof - bliźniacy Michał Malwina Igor Joanna Nina x2 Nadia Natalia Antonina Marcel Mikołaj x2 Pola Stanisław Nina i Tymon Maria Samuel (rodzina polsko-hiszpańska) Ayman (rodzina mieszana, ale nie znam pochodzenia ojca) Lena Marysia Piotruś Gabrysia Alicja Nicholas (też mieszane małżeństwo) Jakub Julia x2 Maja Inga Weronika i Wiktoria Bartosz x3 Michał Hania Jaromir Maciej Helena Kazimierz x2 Jaśmina Alex (chyba też mieszane małżeństwo, na pewno mieszkają poza granicami Polski) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Rówieśnicy mojej Idalii 22.06.11, 14:24 Jest kilka świetnych imion np. Florentyna, Berenika, Tadeusz, 2 Jaśminy, Malwina Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: Rówieśnicy mojej Idalii 22.06.11, 15:00 Wyróżniają się na pewno Florentyna, Berenika, Jaśmina, Samuel... piękne. A z popularniejszych - Helena, Tadeusz, Tymon, Kazimierz (aż dwóch - wow!). Oryginalni na pewno Jaromir, Emilian, Inga... ale jakoś nie mogą mi się spodobać. Jak dla mnie i tak Idalia najładniejsza Fajne zestawienie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: Rówieśnicy mojej Idalii 22.06.11, 18:37 dla mnie najładniejsze są Kaziki i Florentynka (imię mojej prababci). reszta jak najzupełniej zwykła. Kaziki rooolez. No Jaromirek jeszcze fajny. Jaśminki nie bałdzo mi osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Rówieśnicy mojej Idalii 22.06.11, 20:45 Florentyna, Berenika, Jaśmina i Kaziki - super! Jaromir też ciekawy. Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: Rówieśnicy mojej Idalii 23.06.11, 00:55 Podobają mi się szczególnie: Florentyna, Jaśmina, Idalia, Kornel, Samuel. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: Rówieśnicy mojej Idalii 23.06.11, 08:20 Podobają mi się : Florentyna ,Antek ,Kornel ,Emilian ,Piotruś ,Nicholas , Wiktoria . Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia OT 23.06.11, 21:38 Swoją drogą, Olik - zobaczyłam trzecią sygnaturkę i już myślałam, że jakieś rodzeństwo dla Kornelki i Idki się szykuje Odpowiedz Link Zgłoś
olik1980 Re: OT 24.06.11, 07:13 e, nie. Najpierw trzeba drugą ciążę zakończyć zrzucając kilogramy po niej, a wtedy się zastanowimy. Ogólnie trzecia córka w planach jest, więc wszystko możliwe. Trzeba "Lilianę" zagospodarować Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: OT 08.07.11, 21:31 O, Liliana faktycznie by pasowala . Mojej Marii Heleny nie wymienilas, ale ja - zdaje sie - do jakies tabelki sie nie wpisalam, wiuec to pewnie przez to. Odpowiedz Link Zgłoś
olik1980 Re: OT 11.07.11, 06:51 Niestety, nie pamiętam wszystkich imion, więc uznałam, że tabelka będzie wykładnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi79 Trzecia córka:) IP: *.sadpark-gw.waw.supermedia.pl 10.07.11, 21:49 To też macie w planach trzecią? Kornelia,Idalia i Liliana?U nas Lilianna,Idalia i Róża(ale też chciałabym Kornelię-miałybyśmy prawie ten sam "zestaw") P.S.Wrocilam z wakacji-Liliannę spotkałam jedną,plus Lilę(nie wiem jak pełna forma),Kornelki dwie,Różę jedną,Idy i Idalii żadnej,za to Iga występowała bardzo często... Odpowiedz Link Zgłoś
olik1980 Re: Trzecia córka:) 11.07.11, 06:50 Liliana albo Lilianna. Chyba nawet ta druga wersja IMO ładniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia Re: Rówieśnicy mojej Idalii 24.06.11, 11:22 Oglądam sobie statystyki Bartka ..., i ostatnio dorwałam gazetę z wrocławia gdzie były fotki świerzych dzieci ich imiona nie mały praktycznie nic wspólnego z tymi statystykami. Odpowiedz Link Zgłoś
niepolityczna Olik, widzę poważne zaniedbanie;-)! 05.07.11, 21:22 Brakuje imienia mojej córci - ja też z forum M. Odpowiedz Link Zgłoś
olik1980 Re: Olik, widzę poważne zaniedbanie;-)! 08.07.11, 21:27 a tabelę u.lik Szanowna Koleżanka uzupełniała??? Bo dane brałam z tabelki Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Olik, widzę poważne zaniedbanie;-)! 08.07.11, 21:32 Wlasnie! Moja corcia tez nietabelkowa i tez rowiesniczka... Odpowiedz Link Zgłoś