Dodaj do ulubionych

Laura Cecylia

13.10.13, 09:31
Jak Wam się podoba taki dobór imion?
Obserwuj wątek
    • florianne Re: Laura Cecylia 13.10.13, 10:10
      Ładny zestaw,ale jeszcze bardziej podobałby mi się w odwrotnej kolejności-Cecylia Laura.Cecylia wydaje się ciekawsza,Laura już trochę za bardzo mi się osłuchała.
      • olianka Re: Laura Cecylia 13.10.13, 15:19
        Mam identyczną opinię!
        • annthonka Re: Laura Cecylia 15.10.13, 11:15
          Ja również smile
    • dalenia Re: Laura Cecylia 13.10.13, 12:05
      Według mnie jest bardzo ładny smile
    • polifonia1983 Re: Laura Cecylia 13.10.13, 17:27
      Wolałabym Cecylia Laura smile
      • angelina7-83 Re: Laura Cecylia 13.10.13, 18:02
        Ja tak samo smile
        • dalenia Re: Laura Cecylia 13.10.13, 18:20
          No dziewczyny - jeśli mam być szczera, to jaku autorka wątku wkurzyłabym się za takie odpowiedzi wink

Ktoś pyta "Ładny zestaw?", a zamiast "tak/nie" dowiaduje się, że "wolałabym odwrotnie" - i w sumie nie dostaje odpowiedzi na swoje pytanie. Bo co Kasieńce po tym, że jakaś forumowiczka woli odwrotnie - ona pyta, czy Laura Cecylia to ładny zestaw i odpowiedzi na to pytanie pewnie oczekuje.
          • polifonia1983 Re: Laura Cecylia 14.10.13, 00:17
            Hm, nie pomyślałam o tym.
            Na tak/nie nie umiem odpowiedzieć. Bo mi się Laura nie podoba (więc nie ładny jak dla mnie), a Cecylia szalenie (więc ładny). Jednocześnie rozumiem, że ludzie Laurę lubią (więc ładny), no i oba imiona pasują do siebie (no to ładny). Ok, udało się mi w takim razie - ładny zestaw. Z maleńkim, moim osobistym, zastrzeżeniem, że dzięki zamianie byłby jeszcze ładniejszy. smile
    • adriankaa.s Re: Laura Cecylia 13.10.13, 19:13
      Całkiem fajne połączenie smile
    • gaudencja Re: Laura Cecylia 13.10.13, 19:22
      Oba te imiona oddzielnie podobają mi się, ale mogę sobie wyobrazić bardziej harmonijne zestawienie.
    • vi0let Re: Laura Cecylia 13.10.13, 19:40
      Mi się podoba. smile
      • dolcevita007 Re: Laura Cecylia 13.10.13, 23:28
        Podobaja mi sie oba imiona sa piekne i w takim zestawie tez fajnie sie komponuja Cecylia jako drugie brzmi bardzo dobrze Laura jest bardziej praktyczna jako pierwsze.
    • nataszaasza Re: Laura Cecylia 14.10.13, 08:59
      Bardzo lubię imie Laura i myślę iż w zestawieniu z Cecylią świetnie brzmi ;D
    • abiela Re: Laura Cecylia 14.10.13, 10:22
      Zestaw meldoyjny, obiektywnie ładny. Ja nie jestem fanką Laury ale u kogoś bardzo ok.
    • olinininka Re: Laura Cecylia 14.10.13, 11:53
      Zestaw imienniczy bardzo fajny. Ciekawe jestem do jakiego nazwiska?
    • ksiezna_pani1 Re: Laura Cecylia 14.10.13, 14:20
      Bardzo mi się podoba.
    • paula.anna Re: Laura Cecylia 14.10.13, 15:11
      Podoba mi się, choć wolałabym odwrotną kolejność.
      • kasienka.3 Re: Laura Cecylia 14.10.13, 17:18
        Dziękuje za odpowiedzi. Córeczka tak ma już na imie. Osobiście też bardziej lubię Cecylię ale nie Cecilie jak chciał tata dziecka, który jest Duńczykiem i stwierdził zresztą nie on jeden, że polska pisownia nie będzie akceptowana w Danii, gdzie mieszkamy. Więc jest taka kolejność. Szczerze mówiąc Laura nigdy nie była moim ulubionym imieniem. Laura jest takim naszym kompromisem gdyż żadnemu z nas nie podobały się imiona drugiego. Gaudencjo, wiem, że są lepsze zestawysmile ale cóż począć jak jeszcze jest tata dziecka, który też ma coś do powiedzenia a na wszystkie inne propozycje był na nie. Wiem, że imiona mają się przede wszystkim nam podobać ale miło jest, że i inni odbierają ten zestaw pozytywniesmile
        • angelina7-83 Re: Laura Cecylia 14.10.13, 19:32
          Skoro zagranicą Cecylia byłaby Cecilie, to rzeczywiście zmienia u mnie sposób postrzegania jeśli chodzi o kolejność imion. Laura jest wg mnie ładnym imieniem, miałam na swojej liście. Jednak skreśliłam, gdyż zbyt dużo koleżanek ma właśnie Laurę smile, które są bardzo uroczymi i grzecznymi dziewczynkami. Zestaw ładny smile
        • polifonia1983 Re: Laura Cecylia 14.10.13, 22:20
          Super, gratuluję. Jeśli mieszkacie na stałe w Danii, to wybraliście właściwie, jeśli chodzi o kolejność.
        • gaudencja Re: Laura Cecylia 19.10.13, 00:04
          Wiesz, one oba są IMO ładne i brzmią razem nieźlesmile
    • meggan79 Re: Laura Cecylia 14.10.13, 18:18
      Ładnie
    • liliowewzgorze Re: Laura Cecylia 14.10.13, 23:27
      bardzo ładny zestaw imion, gratuluję !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.