abiela 08.02.15, 23:32 Na podstawie szpitalnej galerii. Adam x3 Alan x2 Aleksander Aleksandra x2 Amelia x2 Angelika Antoni Antoni Lech Antonina Bartłomiej Bartosz x2 Daniel Dawid Dorian Emilia Ernest Fabian Filip x2 Helena Iga Ignacy x2 Igor x3 Jakub Jan Jan Karol Joanna Julia Julita Kacper Lara Lena x5 Lidia Maja x2 Maksymilian Marcel Miłosz Natalia Nina Olaf Oliwia Patrycja Piotr Pola Przemysław Rafał Sebastian Stanisław x2 Szymon x5 Tobiasz Tomasz Vanessa Wiktor Wiktoria Zofia x2 Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florianne Re: WnŚ Zambrów 2014 13.02.15, 12:33 Odłowiłam imiona spoza pierwszej 50 - tki: Angelika, Daniel, Dorian, Ernest, Julita, Lara, Lidia, Olaf, Przemysław, Rafał, Tobiasz, Vaneesa. Podobają mi z nich tylko Daniel, Ernest i Rafał. Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: WnŚ Zambrów 2014 13.02.15, 12:43 Mnie się chyba żadne z tych spoza pierwszej 50 nie podoba. Lara? Ciekawe, czy to zdrobnienie, od Larysy, czy ktoś się będzie upierał, żeby nadać Larę jako "samodzielne imię". Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Zambrów 2014 13.02.15, 15:46 paula.anna napisała: > Mnie się chyba żadne z tych spoza pierwszej 50 nie podoba. > Lara? Ciekawe, czy to zdrobnienie, od Larysy, czy ktoś się będzie upierał, żeby > nadać Larę jako "samodzielne imię". Pewnie z zachodu przywędrowała moda, w Niemczech np. Lara bardzo popularna. Odpowiedz Link Zgłoś