victis 20.09.04, 15:09 Co sądzicie o imieniu Józefina? W mojej rodyinie niedugo pojawi sie dyiewcyznka i jest taka propoyzcja na imie... Co o nim sadyicie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adziunia Re: Józefina 20.09.04, 16:35 Ładne imie ale juz pare watkow o tym było : szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=J%F3zefina&ile=10&orderby=data_od+desc&spojnik=and&tag=12924&poz=0&tablicaSzukaj=f orum_tresc&zywe=2&x=12&y=5 Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Józefina 20.09.04, 17:17 Oczywiście trzeba skleić link, bo się niestety pokawałkował. Można też spróbowac wejsć tędy albo spróbować tradycyjnego wyszukiwania. Odpowiedz Link Zgłoś
sabe Re: Józefina-mój typ dla dziewczynki:-) 21.09.04, 13:14 obawiam sie tylko, że jest b. długie, do koszmarnie długiego nazwiska... ale chyba jednak nie odpuszczę Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Józefina 22.09.04, 13:22 Moja starsza córka ma na imię Józefina. Oczywiste jest więc, że uważam, iż to piękne imię ). Odpowiedz Link Zgłoś
hamster_killer Re: Józefina 23.09.04, 00:04 hmmmmm.... Bardziej pasuje mi do babci niż do dzidziusia Ale to też zalezy od nazwiska... jesli długie - odpada...a jeśłi krótkie... to poszukacjie jakiegoś innego długiego imienia Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Józefina 23.09.04, 16:38 hamster_killer napisała: > hmmmmm.... Bardziej pasuje mi do babci niż do dzidziusia Ale to też zalezy > od nazwiska... jesli długie - odpada...a jeśłi krótkie... to poszukacjie > jakiegoś innego długiego imienia Skąd ten mit, że do długiego nazwiska pasuje krótkie imię i na odwrót?? To, czy imię pasuje do nazwiska, dużo bardziej zależy to od brzmienia tychże, niż od ich długości. Odpowiedz Link Zgłoś