florianne 02.03.16, 14:45 Adrianna Agata Aleksandra x5 Alicja x10 Amelia x9 Anna x6 Antonina x2 Barbara x2 Blanka x4 Dominika x2 Dorota Elena (polskie nazwisko) Emilia Gabriela x3 Hanna x5 Helena Iga x3 Izabela Jagoda x3 Julia x5 Kaja Kalina Karolina Katarzyna Kinga Klara Kornelia x3 Laura Lena x13 Lia (polskie nazwisko) Liliana x4 Liwia Łucja Magdalena Maja x11 Malwina Małgorzata x2 Marcelina x3 Maria x3 Marika Marta Matylda Michalina x6 Milena Nadia Natalia x5 Nicola (polskie nazwisko) Nikola x10 Oliwia x8 Patrycja Paula Pola x4 Róża Sandra Vanessa (polskie nazwisko) Victoria (polskie nazwisko) Weronika Wiktoria x5 Zofia x12 Zuzanna x17 Adam x6 Adrian x2 Alan x2 Aleksander x9 Antoni x10 Artur Bartłomiej x2 Bartosz x2 Cezary Damian Daniel Dariusz Dawid x4 Denis Fabian Filip x13 Franciszek x8 Gabriel x2 Hubert x2 Ignacy x2 Igor x4 Iwo Jakub x15 Jan x11 Julian x3 Kacper x11 Kajetan Karol x2 Kazimierz Krystian x2 Krzysztof x2 Leon x3 Maciej Maksymilian x2 Marcel x8 Mateusz x5 Michał x7 Mikołaj x3 Miłosz x3 Nikodem Olivier (polskie nazwisko) Oliwier Oskar x7 Paweł x2 Piotr x4 Przemysław Radosław Rafał x2 Robert Stanisław x3 Szymon x12 Tobiasz x3 Tymon Wiktor x4 Wojciech x9 Xawier (polskie nazwisko) Dwa imiona Alicja Jadwiga Alicja Małgorzata Alicja Wiktoria Amelia Anna Anna Maria Anna Zuzanna Hanna Fatima (obce nazwisko) Hanna Karolina Zofia Sara Alan Andrzej Antoni Jerzy Filip Jan Marcel Józef Bliźnięta Lena i Michał Adam i Michał Zofia i Maria Gabriela i Alicja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: WnŚ Sochaczew-2015 03.03.16, 22:56 Najbardziej podobają mi się Klara, Łucja, Róża oraz Kazimierz. Z podwójnych zestawów zawiesiłam oko na: Alicja Jadwiga - szkoda, że nie odwrotnie! Hanna Fatima (obce nazwisko) - ciekawy zestaw, nazwisko było arabskie czy raczej portugalskie? Antoni Jerzy - podoba mi się Marcel Józef - szkoda, że nie Marceli Józef Z bliźniąt najbardziej podobają mi się Zofia i Maria. Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: WnŚ Sochaczew-2015 03.03.16, 23:02 Dla mnie Alicja Jadwiga nie bardzo... Rzuca mi się w oczy alicJAJAdwiga heh ;D może śmieszne, ale zwracam na to uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: WnŚ Sochaczew-2015 04.03.16, 15:38 abiela napisała: > Hanna Fatima (obce nazwisko) - ciekawy zestaw, nazwisko było arabskie czy racze > j portugalskie? Pakistańskie. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Sochaczew-2015 05.03.16, 00:36 florianne napisała: > abiela napisała: > > > > Hanna Fatima (obce nazwisko) - ciekawy zestaw, nazwisko było arabskie czy > racze > > j portugalskie? > > Pakistańskie. Dzięki za info Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Sochaczew-2015 06.03.16, 14:38 Cieszy Łucja, Helena, Ignacy, Kazimierz, Kajetan. Odpowiedz Link Zgłoś