abiela 11.03.18, 01:24 Adam x6 Adrian x2 Alan x3 Aleksander Aleksandra x4 (w tym Ola) Alicja x4 Amelia x5 Anastazja x2 Angelika Aniela Anna x3 Antoni x11 Antoni Maciej Arkadiusz Armin Barbara x4 Bartłomiej x2 Bartosz x2 Bianka Blanka Błażej x4 Borys Dariusz Daniel x3 Dawid x2 Dominik x2 Emilia x6 Estera Ewa x2 Fabian Faustyna Felicja Filip x6 Filip Adam Franciszek x3 Gabriel x2 Gabriela x2 Grzegorz x4 Hanna x5 Helena Hubert Iga Ignacy Igor x4 Inga Jadwiga Jagoda Jakub x12 (w tym 3x Kuba) Jan x8 Jan Artur Janina Jerzy Joanna x6 Julia x7 Julian Julita Kacper x5 Kaja Kamil x2 Kamila Kamila Emilia Karol x4 Karolina x2 Katarzyna Kinga Kordian x3 Kornel Krystian Marek Krzysztof x2 Laura x3 Lena x6 Leon x5 Lidia Lilia Liliana x2 Liliana x5 Liwia Łucja Łukasz Maciej Magda Magdalena x2 Maja x6 Maja Agnieszka Maksymilian Marcel x2 Marcelina x2 Marcin Maria x5 Marianna Marlena Marta x2 Martyna x2 Melani Michalina x2 Michał x5 Mikołaj x4 Milena x2 Miłosz Marian Nadia x2 Natalia x4 Natan Nataniel Nela Nicolas Nikodem x3 Nikola x4 Nikola Dagmara Olivier Oliwia x2 Oliwier x4 Oskar x3 Otylia Patryk x2 Paweł Piotr x2 Przemysław Radosław Rita x3 Robert x2 Ryszard Samuel x2 Sebastian x2 Sławomir Stanisław x3 Szymon x2 Tobiasz Tomasz x2 Tymon x3 Tymoteusz x4 Weronika x4 Wiktor x3 Wiktor Gabriel Wiktor Jan Wiktor Marcin Wiktor Tomasz Wiktoria x5 Wojciech x2 Zofia x2 Zuzanna x5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: WnŚ Żywiec 2017 11.03.18, 22:51 humbelina napisała: > 3 Kordianów ? Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: WnŚ Żywiec 2017 16.03.18, 19:25 Najwiekszy zachwyt to Felicja Nieco dziwi 6 Joann. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Żywiec 2017 18.03.18, 00:26 florianne napisała: > Najwiekszy zachwyt to Felicja Nieco dziwi 6 Joann. Mnie też 6 Joaś zdziwiło. Felicję też lubię. Odpowiedz Link Zgłoś
miraflores5 Re: WnŚ Żywiec 2017 19.03.18, 00:36 Felicja, Marianna, Lilia, Tobiasz, Aniela-fajnie. Angelika-sądziłam, że to pieśń przeszłości... Dziwi też 2 Robertów i 3 Rity oraz Sławomir. Ostatnio coś często słyszę o małych Robertach-w zeszłym roku na praktykach spotkałam jednego 5-latka. Poza tym napotkała mnie inwazja Blanek w wieku przedszkolnym-5-6 lat. Wiktorie to już nastolatki były raczej. Miałam też grupę 5-latków z Józefiną , Olafem i Malwiną(przedszkole prywatne)między innymi. Zapadła mi w pamięć też pierwsza klasa z Anielką, Helenką, Grzesiem Antkiem, Tosią, Erykiem Oskarem(te imiona udało mi się wyłapać) oraz Jurkiem(o dziwo, mała wiejska szkółka) oraz grupa z osiedlowego przedszkola w dużym mieście z Oskarem, Alanem, dwiema Basiami, wspomnianym Robertem, Emilką, Zuzią, Marcelem Mateuszem, Olkiem i Roksaną(wyłapane imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Żywiec 2017 25.03.18, 13:24 Jestem pod wrażeniem aż 3 Kordianów i 2 Samuelów. Ponadto Felicja, Estera, Faustyna, Liwia, Melania - jest na czym oko zawiesić. Odpowiedz Link Zgłoś