mietowa_kawa 04.09.11, 21:08 Szukam książki dla 13 natka, który bardzo lubi czytać. Obowiązkowo Harrego P. Feliksa Neta i Nikkę też przeczytał. Jostein Gaarder też się podobał z jego przepowiednią Dżokera a więc, co polecacie? Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zona_mi Re: Szukam książki. 04.09.11, 21:20 Zakazany świat Isabel Abedi Kroniki Wordstone J. Delaney Szepty czarownic A. Dale Tu sobie pobuszuj: forum.gazeta.pl/forum/f,16375,Ksiazki_dzieciece_mlodziezowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
mietowa_kawa Re: Szukam książki. 05.09.11, 10:00 Dzięki, jednak co polecone to polecone. Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły, chłopak lubi się uczyć, więc ryzykuje, że niekoniecznie musi to być książka z działu fantastyka, ale jak najbardziej może. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Szukam książki. 05.09.11, 13:04 moje dziecię w tym wieku chłonęło m.in. Sagę rodu Otori, Wilczego brata. W tym też wieku zaczął podbierać z mojej półki sensacje - m.in. Forsytha Mściciela, a także Cobena. Wkrótce potem zaczął serię Gone - Zniknęli oraz serię Igrzyska śmierci. Wciągnęło to i mnie, wyrywaliśmy sobie :-) przy okazji - zajrzyj tu: forum.gazeta.pl/forum/w,16375,34999051,77058399,Chlopiec_lat_prawie_14_.html Odpowiedz Link Zgłoś