Dodaj do ulubionych

NOWY ADMINISTRATOR !!!

10.12.04, 10:25
Witajcie dziewczyny !
Jak juz zauwazylyscie nie udzielam sie ostatnio za czesto w dyskusjach z
powodu braku czasu i innych prywatnych powodow (nic zlego !bez obaw).A wiec
postanowilam ,ze nowym ADMINISTRATOREM FORUM bedzie GAUDENCJA (na co sie
zgodzila).
Mozecie teraz zwracac sie tez do niej o usuniecie lub poprawienie watku itp.Ma
ona wszystkie prawa wlasciciela.
Co nie znaczy ,ze wogole nie bede do was zagladac.Zycze burzliwych dyskusji !
pozdrawiam Ola
Obserwuj wątek
    • gaudencja Witam w nowej roli!!! 10.12.04, 11:22
      Dziękuję, itsolu, za uprawnienia. Na razie dokonałam tylko kosmetycznych
      poprawek w opisie, bo chwilowo nie mam wiecej czasu. Jesli chodzi o
      administrowanie postami, to zamierzam usuwac jedynie posty omyłkowo wyslane
      (ostatnio mieliśmy tego rodzaju przypadek), spam, ewidentnych trollów (był na
      naszym forum wwww_wwww czy jakoś tak) oraz jednoznacznie chamskie. Cala reszta
      należy do obszaru wolnosci słowa smile))
      • madziarek_edziecko Re: Witam w nowej roli!!! 10.12.04, 11:48
        Gratulacje Gaudencjo! smile Pozdrawiam mocno.smile

Olu pisz jak tylko bedziesz mogła, pozdrawiam serdecznie Ciebie i całą Twoją
        rodzinkę smile

Madzia
        • szczekuszka Re: Witam w nowej roli!!! 10.12.04, 13:18
          madziarek_edziecko napisała:

> Gratulacje Gaudencjo! smile

Przylaczam sie do zyczen smile

Itsolu, zagladaj jak najczesciej, to Twoj obowiazek;P!!!
          smile
          • abiela Re: Witam w nowej roli!!! 10.12.04, 13:51
            Gaudencjo gratuluje!
      • lunatica trollów? 10.12.04, 14:59
        zamierzam usuwac jedynie posty omyłkowo wyslane
        > (ostatnio mieliśmy tego rodzaju przypadek), spam, ewidentnych trollów
        sjp.pwn.pl/haslo.php?id=62946
        • gaudencja Trolli, trolli, odszczekuję :))) 10.12.04, 16:32
          Dzięki, lunatico! Będę musiała sobie powtórzyć odmianę także elfów, orkow i
          ogrów wink

I wszystkim BARDZO SERDECZNIE dziękuję za gratulacje smile Jednocześnie w
          oddzielnym wątku rozpisuję konkurs na nowy opis do Forum.
          • aka10 Re: Trolli, trolli, odszczekuję :)))Do Gaudencji 10.12.04, 21:47
            Po "Ale nie tylko" chyba sie prosi dac srednik.Co Ty na to? smilePozdrawiam
            • gaudencja Re: Trolli, trolli, odszczekuję :)))Do Gaudencji 10.12.04, 22:12
              aka10 napisała:

> Po "Ale nie tylko" chyba sie prosi dac srednik.

Aka, trochę inaczej rozumiem to zdanie: "Ale nie tylko można oczekiwać", itd. Z
              tym, ze i tak myślę, iż nie ma co za dużo poprawiać w istniejącym opisie; warto
              byłoby pozostawić dotychczasową treść, dodać cos więcej i ująć to w zupłnie
              inną formę. Co Ty na to? smile Cały czas czekam na propozycje w oddzielnym
              wątku... smile))
    • telefoon Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 11:59
      Troche nieprzemyslana decyzja.
    • tawananna Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 13:03
      Gratuluję, Gaudencjo! Oby nam się dobrze wiodło pod Twoim panowaniem smile.
      • tatjana Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 14:23
        To Gaudencja nie była administratorem??? wink

A tak na poważnie, to w dobre ręce oddałaś itsolu swoje forum.
        Pozdrawiam ciepło i zyczę pomyślnego ułozenia swoich sprawsmile
        A Tobie Gaudencjo z całego serca gratuluję i czekam na dalsze, ciekawe i
        burzliwe dyskusjewink
    • milenium5 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 14:45
      A ja tam myslę, że przemyślana (decyzja) i faktycznie dobre ręce. Gratulacje
      • cysia.b Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 14:48
        Łubu dub, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu!
    • forencja Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 15:26
      Nie będę oryginalna: gratuluję Ci, Gaudencjo!
      PS. Powiem Ci w tajemnicy, że spodziewałam się, że tak wkrótce będzie wink
    • ariana1 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 16:03
      Hurrrra!
      smile
      serio, seriosmile
    • itsola Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 19:55
      Czesc !
      Bardzo sie ciesze ,ze jeszescie zadowolone z mojej decyzji.Pa Ola
      • hanna73 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 20:42
        Jesteśmy smile
        • aniadm Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 21:19
          No pewnie!!!
          I gratulacje dla Gaudencji smile
    • wilenka Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 22:09
      czyli zmiany smile powodzenia wink
      • claudia207 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 03:09
        wilenka napisała:

> czyli zmiany smile powodzenia wink

Zmiany? Raczej kosmetyczne, bo klimat forum buduja internauci.
    • claudia207 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 03:06
      Wszyscy gratuluja, ale to przeciez obowiazek, odpowiedzialnosc no i praca. Mam
      nadzieje, ze przyniesie duzo radosci. smile
    • jurny_jerzy Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 04:38
      No cóż, to chyba tylko oblatowanie stanu, który trwał juz od dawna?
      Z coraz mniejszą checią czytam to forum... uncertain
      • czytelniczka1975 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 18:15
        Z całym szacunkiem dla Gaudencji, ale czy nie uważacie, że administratorem powinna być osoba odrobinę mniej kontrowersyjna? Gaudencja ma ogromną wiedzę, jest bardzo aktywna, ale - powtarzam - kontrowersyjna. I nie stać jej na obiektywizm. To tak, jakby administratoterm wybrać mamę_kewina_i_marcusi...
        • forencja Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 18:30
          czytelniczka1975 napisała:

> Z całym szacunkiem dla Gaudencji, ale czy nie uważacie, że administratorem
          powi
          > nna być osoba odrobinę mniej kontrowersyjna? Gaudencja ma ogromną wiedzę,
          jest
          > bardzo aktywna, ale - powtarzam - kontrowersyjna. I nie stać jej na
          obiektywizm
          > . To tak, jakby administratoterm wybrać mamę_kewina_i_marcusi...

A ja uważam, że Gaudencja jest w porządku. To nie jest tak, że się do niej
          podlizuję, czy coś - po prostu ją lubię i tyle - mam przecież chyba prawo do
          własnego zdania? Poza tym porównanie Gaudencji do Mamy_Kewina_i_Marcuni uważam
          za lekko nietrafione - mama Kewina w porównaniu z Gaudencją wypowiada się na
          forum o wiele rzadziej, a poza tym to są dwie zupełnie różne osoby nie mające
          ze sobą nic wspólnego. Muszę przyznać, że ja na miejscu Itsoli również
          wybrałabym Gaudencję. Bo jeśli nie ją, to kogo innego? Jakoś nie widzę
          kandydatów, którzy mieliby jednocześnie tak wielką wiedzę o imionach, jak ona i
          nie wzbudzali ŻADNYCH kontrowersji...
          • czytelniczka1975 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 18:59
            forencja napisała:

>
            > A ja uważam, że Gaudencja jest w porządku. To nie jest tak, że się do niej
            > podlizuję, czy coś - po prostu ją lubię i tyle - mam przecież chyba prawo do
            > własnego zdania? Poza tym porównanie Gaudencji do Mamy_Kewina_i_Marcuni uważam
            > za lekko nietrafione - mama Kewina w porównaniu z Gaudencją wypowiada się na
            > forum o wiele rzadziej, a poza tym to są dwie zupełnie różne osoby nie mające
            > ze sobą nic wspólnego.

Oczywiście, że G jest w porządku!
            A że porównanie nietrafione... No cóż, to rzeczywiście zupełnie inne osoby, porównujac je, miałam na myśli jedynie kontrowersje (i awantury), jakie wzbudzają... A to ma być przyjazne forum! I żeby nie było nieporozumień: nie chcę oczywście powiedzieć, że G jest awanturnicą wink)) (wybacz, G wink Po prostu jej zdecydowane poglądy wielu osobom nie odpowiadają. Podejrzewam, że wielbicielki Oliwek o Vaness uciekną z tego forum... (Może to zresztą lepiej?)
            W każdym razie nie chciałabym, żebyśmy od dzisiaj mówili wyłącznie o Druzjanach itp.
            • gaudencja Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 19:22
              czytelniczka1975 napisała:

> W każdym razie nie chciałabym, żebyśmy od dzisiaj mówili wyłącznie o
              Druzjanach
              > itp.

Nie skomentuję tego, co napisałas o zwolennikach Waness ;-P , ale co do pisania
              o Druzjanach to mogę Ci wrecz zagwarantowac, że tak nie będzie. Jest na forum
              grono osób zainteresowanych imionami hobbystycznie, i myślę, że te osoby sobie
              z przyjemnoscią poczytają lub popiszą o Druzjanach czy o jakichkolwiek tego
              rodzaju imionach (bo wątki o wyszperanych rzadkich imionach zakładają różne
              osoby), a z drugiej strony ciągle pojawiają się przyszłe mamy pytajace o poradę
              w sprawie imion, i te raczej wątków o Druzjanach nie zakładają. Tak naprawdę,
              nie mam w tej chwili specjalnie większego wpływu na to, co będzie sie dzialo na
              forum, niż miałam go wcześniej - oprócz tego, ze skasowałam np. kilka
              powtarzających się postów niejakiego wwww_wwww a także jedną bardzo starą
              opinię o dwóch imionach (w wątku o imionach kobiecych, których nigdy byśmy nie
              nadali), której jedyną treścia było, ze imiona te sa "obleśne i k#$#$%wskie".
              Wątków o Milach, Wanessach, Alanach itp. przeciez kasować nie mam zamiaru, jak
              i ew. opinii pochwalnych o tych imionach.
    • mama_kewina_marcuni Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 14.12.04, 14:45
      Gaudencjo szczerze gratuluje, chociaz jestem nieco zaskoczana, aby nie
      powiedzie: matkobosko to ja tez moglam byc administratorka???????? Ale mi sie
      smiac chce, bom sie nie spofdziewala ze beda mnie na tym forum pamietac,
      niewiele sie wypowiadam, a tu taka niespodzianka.

pozdrawiam ( z zaskoczeniem)
      Aga z Miechowa
      • czytelniczka1975 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 14.12.04, 15:03
        mama_kewina_marcuni napisała:

> Gaudencjo szczerze gratuluje, chociaz jestem nieco zaskoczana, aby nie
        > powiedzie: matkobosko to ja tez moglam byc administratorka???????? Ale mi sie
        > smiac chce, bom sie nie spofdziewala ze beda mnie na tym forum pamietac,
        > niewiele sie wypowiadam, a tu taka niespodzianka.
        >
        No widzisz, a ja Cię pamietam, choć rzadko wchodze na to forum wink Po prostu była tu kiedyś bardzo ostra dyskusja, i pamiętam że Ty i G byłyscie głownymi przeciwniczkami. Rzyciłyście się w oczy (nie: do oczu wink))

A że lubię poczytać i o Kewinach, i o Druzjanach, pozdrawiam Was obie wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wybierz imię dla dziecka

Sprawdź co znaczą nasze imiona, skąd pochodzą, kto sławny je nosił lub nosi.