itsola 10.12.04, 10:25 Witajcie dziewczyny ! Jak juz zauwazylyscie nie udzielam sie ostatnio za czesto w dyskusjach z powodu braku czasu i innych prywatnych powodow (nic zlego !bez obaw).A wiec postanowilam ,ze nowym ADMINISTRATOREM FORUM bedzie GAUDENCJA (na co sie zgodzila). Mozecie teraz zwracac sie tez do niej o usuniecie lub poprawienie watku itp.Ma ona wszystkie prawa wlasciciela. Co nie znaczy ,ze wogole nie bede do was zagladac.Zycze burzliwych dyskusji ! pozdrawiam Ola Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Witam w nowej roli!!! 10.12.04, 11:22 Dziękuję, itsolu, za uprawnienia. Na razie dokonałam tylko kosmetycznych poprawek w opisie, bo chwilowo nie mam wiecej czasu. Jesli chodzi o administrowanie postami, to zamierzam usuwac jedynie posty omyłkowo wyslane (ostatnio mieliśmy tego rodzaju przypadek), spam, ewidentnych trollów (był na naszym forum wwww_wwww czy jakoś tak) oraz jednoznacznie chamskie. Cala reszta należy do obszaru wolnosci słowa )) Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Witam w nowej roli!!! 10.12.04, 11:48 Gratulacje Gaudencjo! Pozdrawiam mocno. Olu pisz jak tylko bedziesz mogła, pozdrawiam serdecznie Ciebie i całą Twoją rodzinkę Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Witam w nowej roli!!! 10.12.04, 13:18 madziarek_edziecko napisała: > Gratulacje Gaudencjo! Przylaczam sie do zyczen Itsolu, zagladaj jak najczesciej, to Twoj obowiazek;P!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica trollów? 10.12.04, 14:59 zamierzam usuwac jedynie posty omyłkowo wyslane > (ostatnio mieliśmy tego rodzaju przypadek), spam, ewidentnych trollów sjp.pwn.pl/haslo.php?id=62946 Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Trolli, trolli, odszczekuję :))) 10.12.04, 16:32 Dzięki, lunatico! Będę musiała sobie powtórzyć odmianę także elfów, orkow i ogrów I wszystkim BARDZO SERDECZNIE dziękuję za gratulacje Jednocześnie w oddzielnym wątku rozpisuję konkurs na nowy opis do Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
aka10 Re: Trolli, trolli, odszczekuję :)))Do Gaudencji 10.12.04, 21:47 Po "Ale nie tylko" chyba sie prosi dac srednik.Co Ty na to? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Trolli, trolli, odszczekuję :)))Do Gaudencji 10.12.04, 22:12 aka10 napisała: > Po "Ale nie tylko" chyba sie prosi dac srednik. Aka, trochę inaczej rozumiem to zdanie: "Ale nie tylko można oczekiwać", itd. Z tym, ze i tak myślę, iż nie ma co za dużo poprawiać w istniejącym opisie; warto byłoby pozostawić dotychczasową treść, dodać cos więcej i ująć to w zupłnie inną formę. Co Ty na to? Cały czas czekam na propozycje w oddzielnym wątku... )) Odpowiedz Link Zgłoś
telefoon Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 11:59 Troche nieprzemyslana decyzja. Odpowiedz Link Zgłoś
tawananna Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 13:03 Gratuluję, Gaudencjo! Oby nam się dobrze wiodło pod Twoim panowaniem . Odpowiedz Link Zgłoś
tatjana Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 14:23 To Gaudencja nie była administratorem??? A tak na poważnie, to w dobre ręce oddałaś itsolu swoje forum. Pozdrawiam ciepło i zyczę pomyślnego ułozenia swoich spraw A Tobie Gaudencjo z całego serca gratuluję i czekam na dalsze, ciekawe i burzliwe dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 14:45 A ja tam myslę, że przemyślana (decyzja) i faktycznie dobre ręce. Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 14:48 Łubu dub, łubu dubu niech żyje nam prezes naszego klubu! Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 15:26 Nie będę oryginalna: gratuluję Ci, Gaudencjo! PS. Powiem Ci w tajemnicy, że spodziewałam się, że tak wkrótce będzie Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 19:55 Czesc ! Bardzo sie ciesze ,ze jeszescie zadowolone z mojej decyzji.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 10.12.04, 21:19 No pewnie!!! I gratulacje dla Gaudencji Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 03:09 wilenka napisała: > czyli zmiany powodzenia Zmiany? Raczej kosmetyczne, bo klimat forum buduja internauci. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia207 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 03:06 Wszyscy gratuluja, ale to przeciez obowiazek, odpowiedzialnosc no i praca. Mam nadzieje, ze przyniesie duzo radosci. Odpowiedz Link Zgłoś
jurny_jerzy Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 04:38 No cóż, to chyba tylko oblatowanie stanu, który trwał juz od dawna? Z coraz mniejszą checią czytam to forum... Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczka1975 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 18:15 Z całym szacunkiem dla Gaudencji, ale czy nie uważacie, że administratorem powinna być osoba odrobinę mniej kontrowersyjna? Gaudencja ma ogromną wiedzę, jest bardzo aktywna, ale - powtarzam - kontrowersyjna. I nie stać jej na obiektywizm. To tak, jakby administratoterm wybrać mamę_kewina_i_marcusi... Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 18:30 czytelniczka1975 napisała: > Z całym szacunkiem dla Gaudencji, ale czy nie uważacie, że administratorem powi > nna być osoba odrobinę mniej kontrowersyjna? Gaudencja ma ogromną wiedzę, jest > bardzo aktywna, ale - powtarzam - kontrowersyjna. I nie stać jej na obiektywizm > . To tak, jakby administratoterm wybrać mamę_kewina_i_marcusi... A ja uważam, że Gaudencja jest w porządku. To nie jest tak, że się do niej podlizuję, czy coś - po prostu ją lubię i tyle - mam przecież chyba prawo do własnego zdania? Poza tym porównanie Gaudencji do Mamy_Kewina_i_Marcuni uważam za lekko nietrafione - mama Kewina w porównaniu z Gaudencją wypowiada się na forum o wiele rzadziej, a poza tym to są dwie zupełnie różne osoby nie mające ze sobą nic wspólnego. Muszę przyznać, że ja na miejscu Itsoli również wybrałabym Gaudencję. Bo jeśli nie ją, to kogo innego? Jakoś nie widzę kandydatów, którzy mieliby jednocześnie tak wielką wiedzę o imionach, jak ona i nie wzbudzali ŻADNYCH kontrowersji... Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczka1975 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 18:59 forencja napisała: > > A ja uważam, że Gaudencja jest w porządku. To nie jest tak, że się do niej > podlizuję, czy coś - po prostu ją lubię i tyle - mam przecież chyba prawo do > własnego zdania? Poza tym porównanie Gaudencji do Mamy_Kewina_i_Marcuni uważam > za lekko nietrafione - mama Kewina w porównaniu z Gaudencją wypowiada się na > forum o wiele rzadziej, a poza tym to są dwie zupełnie różne osoby nie mające > ze sobą nic wspólnego. Oczywiście, że G jest w porządku! A że porównanie nietrafione... No cóż, to rzeczywiście zupełnie inne osoby, porównujac je, miałam na myśli jedynie kontrowersje (i awantury), jakie wzbudzają... A to ma być przyjazne forum! I żeby nie było nieporozumień: nie chcę oczywście powiedzieć, że G jest awanturnicą )) (wybacz, G Po prostu jej zdecydowane poglądy wielu osobom nie odpowiadają. Podejrzewam, że wielbicielki Oliwek o Vaness uciekną z tego forum... (Może to zresztą lepiej?) W każdym razie nie chciałabym, żebyśmy od dzisiaj mówili wyłącznie o Druzjanach itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 11.12.04, 19:22 czytelniczka1975 napisała: > W każdym razie nie chciałabym, żebyśmy od dzisiaj mówili wyłącznie o Druzjanach > itp. Nie skomentuję tego, co napisałas o zwolennikach Waness ;-P , ale co do pisania o Druzjanach to mogę Ci wrecz zagwarantowac, że tak nie będzie. Jest na forum grono osób zainteresowanych imionami hobbystycznie, i myślę, że te osoby sobie z przyjemnoscią poczytają lub popiszą o Druzjanach czy o jakichkolwiek tego rodzaju imionach (bo wątki o wyszperanych rzadkich imionach zakładają różne osoby), a z drugiej strony ciągle pojawiają się przyszłe mamy pytajace o poradę w sprawie imion, i te raczej wątków o Druzjanach nie zakładają. Tak naprawdę, nie mam w tej chwili specjalnie większego wpływu na to, co będzie sie dzialo na forum, niż miałam go wcześniej - oprócz tego, ze skasowałam np. kilka powtarzających się postów niejakiego wwww_wwww a także jedną bardzo starą opinię o dwóch imionach (w wątku o imionach kobiecych, których nigdy byśmy nie nadali), której jedyną treścia było, ze imiona te sa "obleśne i k#$#$%wskie". Wątków o Milach, Wanessach, Alanach itp. przeciez kasować nie mam zamiaru, jak i ew. opinii pochwalnych o tych imionach. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kewina_marcuni Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 14.12.04, 14:45 Gaudencjo szczerze gratuluje, chociaz jestem nieco zaskoczana, aby nie powiedzie: matkobosko to ja tez moglam byc administratorka???????? Ale mi sie smiac chce, bom sie nie spofdziewala ze beda mnie na tym forum pamietac, niewiele sie wypowiadam, a tu taka niespodzianka. pozdrawiam ( z zaskoczeniem) Aga z Miechowa Odpowiedz Link Zgłoś
czytelniczka1975 Re: NOWY ADMINISTRATOR !!! 14.12.04, 15:03 mama_kewina_marcuni napisała: > Gaudencjo szczerze gratuluje, chociaz jestem nieco zaskoczana, aby nie > powiedzie: matkobosko to ja tez moglam byc administratorka???????? Ale mi sie > smiac chce, bom sie nie spofdziewala ze beda mnie na tym forum pamietac, > niewiele sie wypowiadam, a tu taka niespodzianka. > No widzisz, a ja Cię pamietam, choć rzadko wchodze na to forum Po prostu była tu kiedyś bardzo ostra dyskusja, i pamiętam że Ty i G byłyscie głownymi przeciwniczkami. Rzyciłyście się w oczy (nie: do oczu )) A że lubię poczytać i o Kewinach, i o Druzjanach, pozdrawiam Was obie )) Odpowiedz Link Zgłoś