emi28 26.04.05, 00:09 Jak Wam się podoba? Dzisiaj na placu zabaw w Szczecinie był Marlon - na oko miał 7-8 lat.Myślałam, że to może przezwisko, ale chyba nie - cała, dośc duża rodzina i koledzy tak się do niego zwracali. Nie podoba mi się, choć generalnie lubię męskie imiona z "r". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonnie75 Re: Marlon 26.04.05, 07:16 ... albo umilowanie kunsztu aktorskiego Brando ... Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Marlon 26.04.05, 09:18 Jeśli w ten sposób zwracali się do niego koledzy to być może jest to coś w stylu zdrobnienia (np od Marcina)?? Jeśli natomiast jest inaczej to... O zgrozo!! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Marlon 26.04.05, 12:24 idaaa napisała: > Jeśli w ten sposób zwracali się do niego koledzy to być może jest to coś w > stylu zdrobnienia (np od Marcina)?? Jeśli natomiast jest inaczej to... O > zgrozo!! Otóż to! Choć Brando fajny był... Odpowiedz Link Zgłoś
snotty14 Re: Marlon 26.04.05, 12:26 Ja uwielbiam imiona z "r".To imie to tak jakoś mi pasuje dla psa.. Osobiście mi sie podoba-dla czworonoga.Ale dla dziecka-nigdy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
itymonka Re: Marlon 26.04.05, 12:30 Kojarzy mi się z Marlonem Brando i to jest na plus) Ale samo imię zwlaszcza w Polsce jest nieporoumieniem Odpowiedz Link Zgłoś